Igen RFVC-s már és '87-es évjárat elől tárcsa hátul dobfék
Képet majd csinálok a nap folyamán.Ja meg a hátsó tagot kéne valahogy megjavítani,ugyanis kb 15-másodperc míg visszamegy a tag,annyira le van csillapítva a kirugózás
Szétszedhető a tag?
Köszi mindent
Volt nálam elég sok Honda XL 500 S XL500 R XL 600 R..
Küldj egy képet ide a blokkról akkor már tudni fogom !
Hogy neked milyen kell !
RFVC blokkos már ?
Helló Devilke88!
Érdekelni érdekel de nem tudom hogy jó-e ehhez a tipúshoz,pdo5-ös és 500ccm-es motorról van szó.nem tudom hogy jó-e hozzá amit adnál,az milyen motoré?Mert amit itt látok nálad az xr 600-as
Meg tudnád adni a pontos méreteit?Külső-belső átmérő stb?
Kösz előre is
Szevasztok!
Tudna nekem valaki infóval segíteni?
Van egy XL 500 pdo5-ös vázszámmal.Kéne nekem bele új kuplunglamella mert meg van égve ami benne van most.
De nem találok a neten (egyelőre) hozzávalót,nem tudja valaki hogy mely másikkal kompatibilis még a kuplunglamella?
Üdv.:Ády
9500 körül már azt mondja hogy dödödödödö
De csak üresbe ,terhelésen úgy se forgatod ki jobban 6-7 ezernél, de nem is szeretik a túl magas fordulatot ezek a gépek...
Nemtudom ezt nekem címezted e én itt a fórumon 1 valakitől vettem volna hátsó sárvédőt és az OLX-en is hátsó sárvédőt valakitől illetve rákérdeztem láncvezetőre egy 250-es és egy 350-es vezérműtengelyére hengerfejcsavarokra.És amikor motort kerestem akkor vagy 5 hondással tárgyaltam egyszerre.Kb ennyi a Honda emailozási történelmem.
A külső rotor és a ház között van határon a hézag a többi belül van.
Nem csak a hézagok lehetnek problémásak, lehet gond a holt tér növekedésével. pl:ha van karcolás a ház palástján!
A sok forgács megeszi a pumpát, ezért kell bele olaj, és olajcsere időben.
Megmértem az olajpumpa hézagait éppen a határon vannak.
Mennyire van ez kiszámolva,mostmár félni kell?
Alapból kintről próbáljak rotort venni bele vagy itthon is van valahol ÚJ.
Külső 150 mm
Vastagság 2.9mm