Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Belső 116 mm
Külső 150 mm
Vastagság 2.9mm
Nézegettem a képeidet és olyan mint a te XL 600-asod csak 500-asba és nincs terelő a tanknál.
Igen RFVC-s már és '87-es évjárat elől tárcsa hátul dobfék
Képet majd csinálok a nap folyamán.Ja meg a hátsó tagot kéne valahogy megjavítani,ugyanis kb 15-másodperc míg visszamegy a tag,annyira le van csillapítva a kirugózás
Szétszedhető a tag?
Köszi mindent
Volt nálam elég sok Honda XL 500 S XL500 R XL 600 R..
Küldj egy képet ide a blokkról akkor már tudni fogom !
Hogy neked milyen kell !
RFVC blokkos már ?
Helló Devilke88!
Érdekelni érdekel de nem tudom hogy jó-e ehhez a tipúshoz,pdo5-ös és 500ccm-es motorról van szó.nem tudom hogy jó-e hozzá amit adnál,az milyen motoré?Mert amit itt látok nálad az xr 600-as
Meg tudnád adni a pontos méreteit?Külső-belső átmérő stb?
Kösz előre is
Ha érdekel van egy gar bontott jó áll. lamellám hozzá, ha gondolod előfütetem a garázsban..
Szevasztok!
Tudna nekem valaki infóval segíteni?
Van egy XL 500 pdo5-ös vázszámmal.Kéne nekem bele új kuplunglamella mert meg van égve ami benne van most.
De nem találok a neten (egyelőre) hozzávalót,nem tudja valaki hogy mely másikkal kompatibilis még a kuplunglamella?
Üdv.:Ády
Engem az érdekelne hogy gyárilag van e benne elektromos fordulatszám tiltás.(leszabájzás)
Nekem ennyit forgott üresben az XR

terhelés alatt 5.ben 14-48 as áttétellel 7500ig forgott ki
Sziasztok!

Dominator karbiján oldalt van egy kis kamra, benne kis membrán. Azmiaz? Olyan gyorsító spricc féle?

Köszi!
Sziasztok! Dominatorra terepen milyen áttételt ajánlatok/használtok? Most a gyári 15/45 van, ez nekem hosszú terepre. Előre 13-as mennyit számítana?
9500 körül már azt mondja hogy dödödödödö
De csak üresbe ,terhelésen úgy se forgatod ki jobban 6-7 ezernél, de nem is szeretik a túl magas fordulatot ezek a gépek...
Hellósztok.Hülye kérdésem lenne.Van az xr600-ban fordulatszám tiltás? vagy hagya az elektronika elpörögni míg szét nem esik.
Üdv ! Kérek telefonszámot.Sándor 0670.661-6913
emailom : exfliger.orcsik1893@gmail.com
üdv .. szeretnék érdeklődni hogy meg van e még a dominátor blokk .. és igy ahogy van.. ha meg van. mennyiért adnád ? üdv :Tomi
én a hondánál vettem új olajpumpa rotorokat,anno
Üdv mindenkinek! Még mindig (vagy már megint eladó)
Vigyééétek :)
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Nemtudom ezt nekem címezted e én itt a fórumon 1 valakitől vettem volna hátsó sárvédőt és az OLX-en is hátsó sárvédőt valakitől illetve rákérdeztem láncvezetőre egy 250-es és egy 350-es vezérműtengelyére hengerfejcsavarokra.És amikor motort kerestem akkor vagy 5 hondással tárgyaltam egyszerre.Kb ennyi a Honda emailozási történelmem.

A külső rotor és a ház között van határon a hézag a többi belül van.
Sziasztok! Dominator légszűrőjét lehet mosni?
Nekem megvan az email címed?Elvileg beszéltünk már régebben,de nem tudom melyik a tied!
Nem csak a hézagok lehetnek problémásak, lehet gond a holt tér növekedésével. pl:ha van karcolás a ház palástján!
A sok forgács megeszi a pumpát, ezért kell bele olaj, és olajcsere időben.
Megmértem az olajpumpa hézagait éppen a határon vannak.
Mennyire van ez kiszámolva,mostmár félni kell?
Alapból kintről próbáljak rotort venni bele vagy itthon is van valahol ÚJ.
A domi, és xl -el közös darabok vannak, de látod ha szétszeded az xr eléggé egyedi, le van könnyítve. Tudni kell mi van elkopva.
Sziasztok a 92 xr 600 r elöször dobálta a negyediket most csak üres van még nem bontottam meg minek a váltója jó még ?
van egy komplett xl 600 r váltóm.:)ha kell valakinek