Helló!
Pontosan el tudnád mondani hogy mi volt a Domival a probléma?Mert az enyém azt csinálja hogy harmadikban ugrál sebességben amikor nagy fordulaton húzom neki.Nem dobja ki a sebességet csak nagyokat ránt.
Szia passzol az XL 600 váltó fogaskereke , nagy a valószínűsége hogy a kapcsolókörmök elkoptak vagy akár le is tört.
Nekem a Dominator blokkban is ez volt a jelenség , és egy az egybe passzolt az XL 600 fogaskereke!
Sziasztok! segítséget szeretnék kérni tőletek!
Beszereztem egy 89'-es Xr 600 -at , sajnos a 4.-ik sebességet darálja valószínüleg váltóproblémás , a kérdésem az lenne hogy esetleg xl 600 illetve dominator , blokkja vagy a váltója passzolhat -e bele vagy csak xr 600 ? előre is köszönöm! Üdv
Megdőlt az Xr 6 ilyen térdig érő vízben és beázott rendesen, kipufogó is víz alatt volt. Szétszedtem kiszárítottam mindent. Most azt csinálja elindul és kb 5 perc járás után elkezd az alapjárat elég egyenletlen lenni egyre kisebb aztán leáll és utána már be se indul. Ha rugdosom akkor van amikor hallani hogy elindulna pöffen 1 et de nem kapja el. Ez mitől lehet valahol talán még mindig vizes? Az előfordulhat hogy a blokkba az olajba került egy pár deci víz? Majd próbálom még gyertyát is cserélni, de ötleteket szívesen fogadnák. :) Köszi mindenkinek.
érdekel valakit egy sm szett? (xr4 hez használtam) előre kell rakni 1 tárcsát vagy átszerelni másik szettről és mehet is a gépbe http://www.kepesmotor.hu/felni...
ezt a paripát ismeri innen vki? hétvégi mókázáshoz kellene, és így leírás alapján pöpecnek tűnik ár/érték arányban.
milyen hibái vannak ennek a tipusnak amit érdemes megnézni? http://olx.hu/hirdetes/honda-x...
a kipuf nem gyári, elöl hátul dobfék első nagymotor lenne. ezen akarnék megtanulni földúton motorozni..
Ezek a karbon fóliák gyárilag lyukacsosak.
Pl.ha felragasztod egy motorháztetőre és marad egy-két légbubi,másnapra kisimul,ill. Ki tudod nyomni a levegőt
a 20 pont jó, mindennel lehet végezni 1 nap alatt
annyihoz elég egy kis 4 keretes kézi pörgető is
ha asszonykád is akarja csinálni akkor hunor lenne a legjobb mert az nb-től kibaszottul be tud durranni az izomzat, az 1/2 nb meg nagyon melós(bár evvel lehet a leghatékonyabban mézet termelni)
ezért is mondtam hogy el kell menni "inasnak" ki lehet tapasztalni
ja és a kezdetektől minimális védőfelszereléssel, nem kell kesztyű meg 5 pulóver
az illatos cikkeket meg kerülni kell erre már asszonykám is rájött
ja és első 1-2 évben olyan 5-el érdemes kezdeni, ami ha ügyes vagy 2 év múlva simán lehet 10 belőle ha béna akkor akár 0 is lehet
De bontanak elég sok dominatort szóval be lehet szerezni hozzá a bontott alaktrészt..