Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak saját részre szerernénk 20 családot. De azt mondják hogy 20al is annyi a munka mint 50el. Majd még meglátjuk. A barátnőm meg szeretné csinálni a tanfolyamot ami ehhez kell. Aztán meglátjuk. Akácfa van annyi mint a szar.
Csináltam pár képet ilyen az ülés
ha esetleg bele akarnál vágni akkor előtte legalább egy évig segíts valami ismerős méhésznek, legyél ott minden eseménynél
200családból már meg lehet élni melóhely nélkül is ami legalább 10 milla befektetés
Köszi
nekem nem mert leszarom őket
ha nem kell sok méz egész jól elvannak magukban is
amúgy ha aktív vagy akkor van évi 4-5 szállítás ugyanennyi pörgetés
tavasszal 3-4 naponta átnézegetni őket akácvirágzásig
augusztusban naponta etetni 5-10 alkalommal
Sok velük a munka? Mennyi családod van?
hobbi szinten, csak a magam örömére
Ini te méhészkedsz?
Azért be lehet lőni egy manual alapján.
Van, 20000ft.
az nem kopott hanem kivágtuk mert akkor nem kell kitekerni a csomagtartó csavarját teljesen csak meg kell lazítani
az a baj hogy újra lett bőrözve, csak későn mert a első felénél a széle jól el volt kopva és ahogy újrahúzták sokkal kisebb lett és a tanknál béna lett van egy ujjnyi hézag
Ini holnap csinálok képet, ami a képen is látszik 2 fül kivan kopva repedve, ezen az ülésen amit árulok az egyik hibátlan a másik felére kapott egy alu fület ugyan abban a vastagságban mint a gyári!
ha ilyen az 5 ezer forintos ülés akkor kell a havernak
persze csak ha nem szakadt vagy törött
én általában ilyen vén szarokkal közlekedem és az ismeretségi körben is hasonlók vannak
ha be van állítva rendesen nincs hiba
azt meg csak meglátja a felhasználó hogy lötyög benne ez-az
erre még rájön a majd 2 szer olyan vastag vezérmülánc....
tévedsz nem zörgésröl beszéltem és hangosabb ebben biztos vagyok eleve kicsit magasabba kopresszió viszonya is amit a vékony szelepfedél nem fog ugy vissza mint a domi vastag fedele
Szerintem ez hülyeség, haveri körben volt XL 600 R patika állpotban
ugyan olyan svájci óra hangja volt a blokknak mint haver 650 FMX ének amibe volt 8 ezer km körül, és a 2 motorblokk közt több mint 20 év gyártási idő.. amelyik patika az nem zörög!
kétlem h bárki is a fogyasztás miatt álítgatná hiszen nemigen esznek ezek csupán nincs 2 egyforma napja ezeknek a kikopott öreg karbinak a baj meg hamar megvan ha elszegényedik és ugy nyelezed
de én már hülyére koptatam ebben a témában a számat:D
Rezsicsökkentés
vastagabb vezérmü lánc vékonyabb magnézium blokk hangosabb a blokk mint egy domié
mert agyal a nép és túl van szegényítve és persze hogy reped
Magyarán CDI-t?
bakonymotor.com
Van új is, persze után gyártott.
Mire érted hogy hangos ? De a karbinak köszönhetően könnyen gátas tud lenni az XL... sajnos én már 2 hengerfejet cserélte, ez lehetett az én hibám is..
a karbi a gyenge pont ez miatt nem is túl jó a gázreakciójuk egyébként a blokk könnyü és hangos mint a fene de nagyon jó konstrukció ... ha átalakítod 1 karbisra vadállat lesz;)