Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem az van rajta!
Ez úgy volt, hogy itt hallottam, hogy a Kehini jobb rá. Akivel intéztettem a szerelést( én őt ismerem) megkérdezte, hogy mennyiért tesznek rá egy olyant. Ezek után lett úgy intézve, hoigy elvitte a motort és ezek rá is rakták az újat ami valóban Kehini csak nem az a jó fajta. Amikor szóltam, hogy nem jól megy ezzel akkor mondták, hogy azt már el is adták.
Az volt a gond, hogy nem jártam utána és gyorsan ugrottam bele anélkül, hogy tudtam volna, hogy Kehini és Kehini között is van különbség.
Egyébként most a gyári fajta van rajta. Lehet ha a kipufogó is hozzá lenne állítva akkor jobb lenne.
És arra mit mondtak,hogy nem FCR van rajta,viszont azt fizetted ki?
Vagy mégis az van rajta?
Szia, Igen most be lett állítva. Indul hidegen is és melegen is elsőre. Melegen ha eldől akkor is viszonylag könnyen indítható.
Viszont nem megy úgy mint azelőtt. De most már így marad.
Oké.
a fordszámméröset Fireball kollégával a xr4 ét pedig Ini vel!
Ha netán nem kell valamelyik akkor azonnal szólok neked!OK?
Egy kicsit meg kellett faragni.Oldalt kellett két helyes kifúrni.
Prox dugó van benne.
Akkor most melyik órát üzletelitek (mert ha jól néztem 2 fajta van....)
Az xl 600 blokkvédö passzol rá vagy át kellett alakitani?
Küldtem emailt nézd meg!
Szia!
Gratula a vizsgához !a dugó kérdés mint irtam még nincs lejátszva,de ha megvan a megoldás megirom a méretet és az árat is!Én is jobban örúlnék ha fele annyi lenne!De ha már csinálőm akkor biztos hogy a legfaszábbat teszem bele!Tiedbe milyen dugó van?
Szia!

Megnéztem és passzol bele az xr4 km spirál!5000 ezer megfelel az óráért!ha kell a spirál is az 1000péz ha megfelel!
az óráért többet akartam kérni !
nah kitaláltál vmi árat? vagy ajánljak én? ajánlok egy 5öst
Szia.
Nekem xl600 blokkvédő van fent és mindössze 3 ezer volt.Mekkora dugó kell majd bele Kicsit sokallom én is az 50 ezret érte,én 86.5 dugót 25-ért vettem.
Az óra érdekelne engem is,persze ha a többiek visszamondják.

Ma meg volt a kresz vizsgám.
tuti nem gyári
álúmííínium az biztos
Hú vazze!aranybú van?Ha utána tudnál nézni,hogy gyári,v házi készités,illetve alumnium e?esetleg egy képet róla azt megköszönném!
nekem nincs, de tudok olyant akinek van
csak szerintem drágán adja mert 15 pénzt emlegetett
Holnap megnézem a kormánykapcsolót,meg hogy mi van még!
sajnos sok mindent pénzé kell tennem,hogy tudjam szponzorálni a blokkfelújitást!Remélem nemsoká megint egybe lessz a gép mint a képen!Esetleg nincs egy blokkvédöd az xr hez ?az érdekelne(nem ami gyárilag van rajt hanem valami normális!)Pénz nem számit csak ingyé legyen vagy olcsóbban !
én is arra cseréltem
mászkáltunk erdélyben párszor és nem mertem kockáztatni
csak megemlítettem hátha......
írj a címemre (adatlapomon van) hogy mid van feleslegbe az xr4 hez meg hogy milyen árra gondoltál
de én sem vagyok ám gazdag
Sanálom de pár hónapja tettem fel DID x gyürüset,lánckerekekkel együtt!egyszer próbáltam sima láncot de az nagyon keveset birt!(októberben tettem fel oszt decemberre el ,is fáradt,igaz csak sárban mentünk).
Sajnos igy van!Egy valag zseton lessz!Azé kár hogy nem vagyok kő gazdag !
akkor tárgyalásokat kell folytatnunk
esetleg nem érdekel 500km sem futott erősített nem gyűrűs regina lánc? 2 patentszemmel
és/vagy 46os alu hátsó lánckerék? ez is szinte új
cserebere ?
elég zsebbenyúlós lesz akkor a dolog,de legalább 1 jódarabig tuti nem lesz utána gondod vele
Igen megvan
Pécsi hondánál kérdeztük.(weber).a rendelés már le van adva csak még a dugó kérdést tárgyaljuk,amúgy mindenre jó árat mondtak.szelep 6000ft/db ,kell még tömitések,szelepszárszimering,stb,stb!
jólvan majd írj ha kitaláltad az árat