Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyflex biztos leválasztja !Holnap körbenézek a neten hogy ezek mennyié mennek!Ingyé sem szertném adni de be se akarlak csapni!
kormánykapcsoló is megvan?
mert nekem befosott a fényváltó gomb
meg az esésem óta az index is alig akar visszakapcsolni (mondjuk abban lehet csak kosz került)
Budapesten a Honda Takobernél kérdeztem,viszont lehet hogy nem is -5% al,hanem-10% -al mondták az árat. Esetleg érdeklődd meg,nem kis különbség van a két ár között.
vedd meg nyugottan az XR4 km órát te,nem ragaszkodok én annyira ahoz
jólvan hét végülis a fordulatszám mérőt le lehet választani az xl müszerfalról,ha arról van szó,nem? és mégis mennyi lóvét gondoltál érte?
Nekem a Hondánál 43 at mondtak a gyárira,az a 23 nagyon kedvezönek tűnik!Valszeg Wiseco lesz bent!(ez még képlékeny mert néztem prox ot is,illetve wösnert,de még gyüjtöm az infót,hogy mellik a legfaszább!?)
Ebben tényleg ennyi van,ezzel vettem az xr t de azonnal leműtöttem róla,levettem a kormánykapcsolókat,féklámpakapcsolókat,rendszámtartót,meg minden felesleges súlyt!gyári fejidomot is levettem(olyan nehéz mint a HOLD,azóta 5 ben is kerékre áll ),tükrök leszedve,stb
Már próbálkozott más típuséval(ha jól tévedek XL,XR600),de tengelyátmérő probléma volt vele.
Szerintem mindkettő jó rá,de az xl 600 az biztos megfelel,az xl nél a fordszámmérö kihajtás a hengerfejnél van!Holnap megnézem hogy egyforma e rajtuk a spirál csatlakozása.
cagivámhoz másfél évig kerestem mire lett....
igaz az 82es kiadás volt
kb minden bontót végigjártam, minden hirdetést átnyálaztam kérdezgettem, tulajokat faggattam stb stb
annyi értelme volt az egésznek hogy bontóból nem szabad rendelni semmit, mert mind átkúr csak személyesen érdemes vásárolni tőlük
xr-nek szerintem olyan a meghajtás mint az xl-nek
legalábbis úgy néz ki.......
Ja,XR4-re kéne.
Ha már km-óránál tartunk............nincs valakinek km óra meghajtója feleslegbe? A havernak elromlott,kellene neki egy.
jah igen a bovden az km spirál akart lenni:D és ezek közül melyik kompatibilis az én xr 600 kihajtásommal? mind2? fordszám mérő mondjuk az enyémre nemigen kell,nem nagyon tudnám hova bekötni
akkor kell neked az a xr4 km óra?
egyik lába törött bár ha megvan akkor lehet használni
pedig 1 dugást olcsóbban vehetsz,mint 1 dugattyút
Milyen dugó megy bele,hogy 50 ropi? A gyári 23 körül van 5% kedvezménnyel.........2 hónapja kérdeztem meg a havernak egy Honda márkakereskedésben. Mintha azt mondtad volna hogy gyárit akarsz bele rakni
enyémben is pont 2500 van
bár én 70 ezerről tekertem vissza.
előbb megvárom hogy a kollégának kell-e mert neki nincs nekem meg van de ratyi állapotban
olyan karcos a felső része hogy alig látni át rajta ha rásüt a nap
2500km van bent ,elég szépen néz ki,de ha komolyan érdekel küldhetek róla képeket emilben ha adsz egy privát cimet!
ha esetleg nem menne el az xr4 km óra akkor lehet érdekelne
a felső átlátszó része milyen állapotú?
mennyire karcos? oldala nem repedt?
Én is!A csajom legalább ingyen dug velem,de a dugó nem lessz ingyé!(50 ropi)!
Az egyik xr 400r(a hátulja sérült egy kicsit,van hozzá "bowden" is(ami amúgy a km spirál?),a fordszámmérós az xl 600 ra való.az árakat még ki kéne találnom mert azt sem tudom mennyiért mennek az ilyenek?!
Ha adsz egy köteg húszezrest odaadom mindkettőt! !
én azért már jobban örülnék egy dugattyúnak mint egy dugásnak
2 mutatós az xl600 a másik meg olyan mint az enyém, csak nekem a másik lába tört le
Mindenképp meg lessz fúrva eleve plusszos dugót rendeltem,valszeg a csapágyak is ki lesznek cserélve!(csak ez mind qrva sok zseton!).Talán pár hét mulva már müködik a térgyem, meg a jó kis xr is!
De legalább élvezem!