kormánykapcsoló is megvan?
mert nekem befosott a fényváltó gomb
meg az esésem óta az index is alig akar visszakapcsolni (mondjuk abban lehet csak kosz került)
Budapesten a Honda Takobernél kérdeztem,viszont lehet hogy nem is -5% al,hanem-10% -al mondták az árat. Esetleg érdeklődd meg,nem kis különbség van a két ár között.
Nekem a Hondánál 43 at mondtak a gyárira,az a 23 nagyon kedvezönek tűnik!Valszeg Wiseco lesz bent!(ez még képlékeny mert néztem prox ot is,illetve wösnert,de még gyüjtöm az infót,hogy mellik a legfaszább!?)
Ebben tényleg ennyi van,ezzel vettem az xr t de azonnal leműtöttem róla,levettem a kormánykapcsolókat,féklámpakapcsolókat,rendszámtartót,meg minden felesleges súlyt!gyári fejidomot is levettem(olyan nehéz mint a HOLD,azóta 5 ben is kerékre áll ),tükrök leszedve,stb
Szerintem mindkettő jó rá,de az xl 600 az biztos megfelel,az xl nél a fordszámmérö kihajtás a hengerfejnél van!Holnap megnézem hogy egyforma e rajtuk a spirál csatlakozása.
cagivámhoz másfél évig kerestem mire lett....
igaz az 82es kiadás volt
kb minden bontót végigjártam, minden hirdetést átnyálaztam kérdezgettem, tulajokat faggattam stb stb
annyi értelme volt az egésznek hogy bontóból nem szabad rendelni semmit, mert mind átkúr csak személyesen érdemes vásárolni tőlük
xr-nek szerintem olyan a meghajtás mint az xl-nek
legalábbis úgy néz ki.......
jah igen a bovden az km spirál akart lenni:D és ezek közül melyik kompatibilis az én xr 600 kihajtásommal? mind2? fordszám mérő mondjuk az enyémre nemigen kell,nem nagyon tudnám hova bekötni
Milyen dugó megy bele,hogy 50 ropi? A gyári 23 körül van 5% kedvezménnyel.........2 hónapja kérdeztem meg a havernak egy Honda márkakereskedésben. Mintha azt mondtad volna hogy gyárit akarsz bele rakni
enyémben is pont 2500 van
bár én 70 ezerről tekertem vissza.
előbb megvárom hogy a kollégának kell-e mert neki nincs nekem meg van de ratyi állapotban
olyan karcos a felső része hogy alig látni át rajta ha rásüt a nap
Az egyik xr 400r(a hátulja sérült egy kicsit,van hozzá "bowden" is(ami amúgy a km spirál?),a fordszámmérós az xl 600 ra való.az árakat még ki kéne találnom mert azt sem tudom mennyiért mennek az ilyenek?!
Ha adsz egy köteg húszezrest odaadom mindkettőt! !
Mindenképp meg lessz fúrva eleve plusszos dugót rendeltem,valszeg a csapágyak is ki lesznek cserélve!(csak ez mind qrva sok zseton!).Talán pár hét mulva már müködik a térgyem, meg a jó kis xr is!
mert nekem befosott a fényváltó gomb
meg az esésem óta az index is alig akar visszakapcsolni (mondjuk abban lehet csak kosz került)
igaz az 82es kiadás volt
kb minden bontót végigjártam, minden hirdetést átnyálaztam kérdezgettem, tulajokat faggattam stb stb
annyi értelme volt az egésznek hogy bontóból nem szabad rendelni semmit, mert mind átkúr csak személyesen érdemes vásárolni tőlük
xr-nek szerintem olyan a meghajtás mint az xl-nek
legalábbis úgy néz ki.......
egyik lába törött bár ha megvan akkor lehet használni
bár én 70 ezerről tekertem vissza.
előbb megvárom hogy a kollégának kell-e mert neki nincs nekem meg van de ratyi állapotban
olyan karcos a felső része hogy alig látni át rajta ha rásüt a nap
a felső átlátszó része milyen állapotú?
mennyire karcos? oldala nem repedt?
Ha adsz egy köteg húszezrest odaadom mindkettőt! !