Ne csodálkozz a motul 5100 as annyira fincsi,hogy minden motor megzabálja Nekem is megeszegeti Ráadásul úgy,hogy nem is füstöl.Az a lényeg,hogy az 5100 as szerintem nem ér egy forintot se Nagyon sok embertől hallom ezt vissza.Viszont a 7100 ról több jót hallottam
Lecseréltem az olajat az XR-be megvétel után.Motul 5100 10w40 ment bele.Ez volt 07.08-án.Most az olajnak szép a színe ill. az állaga is megfelelő.Viszont a múlt héten kellett bele öntenem,hogy megfelelő legyen a szint.Ez 2 dl volt.Mennyire normális ez? Mert az tudom,hogy 1000km-ként 1dl olajfogyasztás egy 1 hengeresnek normális.Csak nem tudom pontosan,hogy azóta hány km tekertem is bele.Főként közúton hajtom,szóval olyan 600-800km között már ment bele szerintem.
jaaj mentem vele végre egy karikát jobb. kanyarba fektetni minta 600xj t .nagyon baba !kicsit még hallani a vezér láncot azt még holnap megnézem .Vasárnap meg csapatok vègre.
Üdv mindenkinek !
Segítségre lenne szükségem, olyan ügyben hogy rendelni szeretnék ebayről XR 600 R ülést , de nem vagyok regelve..
Valaki tudna ez ügyben segíteni?
ilyen 3 centi különbségek voltak akárhányszor néztem
Lecseréltem az olajat az XR-be megvétel után.Motul 5100 10w40 ment bele.Ez volt 07.08-án.Most az olajnak szép a színe ill. az állaga is megfelelő.Viszont a múlt héten kellett bele öntenem,hogy megfelelő legyen a szint.Ez 2 dl volt.Mennyire normális ez? Mert az tudom,hogy 1000km-ként 1dl olajfogyasztás egy 1 hengeresnek normális.Csak nem tudom pontosan,hogy azóta hány km tekertem is bele.Főként közúton hajtom,szóval olyan 600-800km között már ment bele szerintem.
Segítségre lenne szükségem, olyan ügyben hogy rendelni szeretnék ebayről XR 600 R ülést , de nem vagyok regelve..
Valaki tudna ez ügyben segíteni?