Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húúúú az már nagyon cigány megoldás Én inkább vezláncot cserélek ilyenkor
dekni le feszitő ki rugó trafóval megmelegit fogóval meghajt lehűt mehwt vissza
Elmesélhetnéd,hogy miképp állítasz a rugón
csak probáld a rugón.
honda xl600r álorészt keresek
igen megkaptam nagyon fasza és paszoss ösze is raktam a motort :) nagyon szépen duruzsol
Feszítőn állítani? ? ? Azt meg hogyan?Automata a vezlánc feszítő ezeken a hondákon,azon te nem tudsz állítani
jó az az 5100 olyan 700km távig, mintha 10w50 egy kicsivel jobb lenne
Ne csodálkozz a motul 5100 as annyira fincsi,hogy minden motor megzabálja Nekem is megeszegeti Ráadásul úgy,hogy nem is füstöl.Az a lényeg,hogy az 5100 as szerintem nem ér egy forintot se Nagyon sok embertől hallom ezt vissza.Viszont a 7100 ról több jót hallottam
megoldódott csak a feszitőn kellet állítani.azt nem tudjátok véletlen hol van feltüntetve az évj .
én sose tudtam ugyanazt a szintet produkálni
ilyen 3 centi különbségek voltak akárhányszor néztem
Sziasztok!

Lecseréltem az olajat az XR-be megvétel után.Motul 5100 10w40 ment bele.Ez volt 07.08-án.Most az olajnak szép a színe ill. az állaga is megfelelő.Viszont a múlt héten kellett bele öntenem,hogy megfelelő legyen a szint.Ez 2 dl volt.Mennyire normális ez? Mert az tudom,hogy 1000km-ként 1dl olajfogyasztás egy 1 hengeresnek normális.Csak nem tudom pontosan,hogy azóta hány km tekertem is bele.Főként közúton hajtom,szóval olyan 600-800km között már ment bele szerintem.
ha melegen szól akkor valószínűleg már nyulott avva meg sokat nem köll motorzni mer epattanik aztán lesz jaj istenem
jaaj mentem vele végre egy karikát jobb. kanyarba fektetni minta 600xj t .nagyon baba !kicsit még hallani a vezér láncot azt még holnap megnézem .Vasárnap meg csapatok vègre.
várj vele pár napot.. és el fog állni állatában akkor csinálja nekem is ha pár napig nincs benzinszint a karbiban..
van váltóm komplett is xl 600 hoz ha ke...
Megkaptad a dugót?
Válaszoltam!
Üdv Poc Írtam az ebayes ügyben ! Remélem tudsz segíteni
hogy a pöcsbe lehet eltörni egy gyűrűt
sziasztok a honda xl600r r re ami 11 tekercses és 5 kábelos jó e a honda xl600r nek a gyujtása ami 16 tekercses és 6 kábelos?
bygpoc a freemailem.Keress meg ha még aktuális!
Üdv mindenkinek !
Segítségre lenne szükségem, olyan ügyben hogy rendelni szeretnék ebayről XR 600 R ülést , de nem vagyok regelve..
Valaki tudna ez ügyben segíteni?
Használt és 6000 a 3 db.
eltörtem öszerakáskor az olajlehuzó gyürüt és a világ faszára se lehet kapni hozáá gyürüt meg 70 ezerrért uj dugott