Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most ott tartok hogy egyes karbi a tankból kap benzint .inditok szépen jár gázadásra fulladcle áll .fecskendőve tolok benzint a másik karbiba azon a kis csonkon. ,indul egyből gázadára harap mint állat f a sza .de álandóan nem injekciózhattom .na akkor mi legyen. segitsetek mátr tszta ideg vagyok ki akarom már próbálni.
Na még egyszer .A motort szinte kosárban vettem néhány vezeték és cső össze volt kötve pl benzi cső karbi csap.Most igy volt össe kötve : 1karbi (ami alacsony fordulaton nyit )kapta a benzint a tankból .Ennek a túlfolyójára !rátéve egy újabb benzin cső ami a másodi karburátor majdnem a tetején levő (fekete műanyag )csonkra van kötve?Nekem eddig 4hengeres volt ott egymáson keresztül kaptak benzint a karbik vagy csak 1 henger 1karbi.Tehát a második karbinak adjak külön benzint a tankból ezen a bizonyos fekete mű anyag csonkon?vagy ha nem mi a l ó f a ... az a csonk
az alsó a kajáltató cső bal oldal képen a felső a két karbi összekötött felső túlfolyója.. rég xl-eztem már
de ez tök evidens..
tisztán látszik hol van összekötve a két karbi
azért az xt-n okosabban oldották meg ezt a duplakarbi kérdést
A kèt úszóház van összekötve nem?
engem az érdekel honnan kell kalja az üzemanyagot a második karbi az is a benzin tankból vagy az első karbiból?
nem értem milyen kép kell még neked?
ha valakit érdekel:
https://www.youtube.com/watch?...
azért az exhondám jobban harap a 440es hengerrel
esetleg valaki lefényképezné a karbit hogy lássam hogy is van össze kötve a kettő(xl600)
menyibe lenne az ? szóval az a cső jól van úgy be kötve ?
Tegyél bele dominátor kereket abba vastagabbak a küllők
ecce huztam xl nek gázt rugás közbe majdnem szétcsapta a bakancs talpát én nem ajánlom senkinek
annak ugy kell lennie:) tegyél rá 2 ilyet azt nó problem:D
Sziasztok ! Van egy XR650R 2002 típusú "segédmotorom".. A hátsó kerékbe cseréltem tavaly vagy tav.. előtt komplett küllő szettet, mert a gyári nem bírta, most viszont újra elkezdtek törögetni.. talán hármat cseréltem azóta.. Tudtok ajánlani valami jófélét nem túl drágán ?
sziaaztok az lenne a kérdésem .xl 600 .fő karbi tehát a bal oldali (ha rajta ülök)túlfolyója össze van kötve egy csővel a másik karbi felső részén levő fekete műanyag csonkal .de minek ?igy kell ennek lenni e ?vagy mi az a fekete cső csonk .nekem olyan mintha ott is benzin csőnek kellene lenni .de akkor az honnan jön?
Hali. Szeretnék egy kis segítséget kérni egy honda xl 600 lm hengerfejtőmítése gyárilag 3 ? és a vezérműlánc vezetőt hol kapok ? mert aa menetirány szerint az első el van kopva . Előre is köszönöm
Sziasztok xl125-höz keresek röpsulyt ami a veztengej végén van a jeladó mögöt.
ezért kell a felújjító készlet .ingadozik az alapjárat.
a hideg indítást meg ki kell tapasztalni
pl az xr4-en rárúgáskor kellett egy negyed gázt húzni de úgy hogy mire leért a berúgókar vissza kellett engedni
leginkább magasban volt ez a módszer de ha jobban hideg volt akkor is így indult jól
a huskyn meg kell húzni egy fullgázt aztán pöccre indul az akkuja az utolsókat rúgja aztán az első indítás nem mindig sikerül a varázsgombbal
nem is igazábol erre gondoltam pontos beállítás alatt hiszen az hogy beindul az csak egy dolog akad ott stabil alapjárat és egyébb tényező gázreakció stb.. mindegy egyébként ininek van igaza a kopást is nézd meg..
hozzátenném hogy amióta havernak kitakarítottam rendesen és be lett állítva azóta jó
ennek vagy 4 éve már azóta szét sem volt szedve, igaz nem sokat hsználja
leálláskor mindig kijáratja(leengedi) a benzint és nem rakódik le benne a sok szar üledék
jah
mielőtt bármit csinálsz a karbival nézd meg mennyire kopott
kösz a videó hasznos volt karbi felújítót kell vennem :-(de azért időközben sikerűlt be állitani 3.rugásra indul hidegen melegen 1re .ui a profilomba nem birok képet feltölteni telóról sajnálom.még egy kérdés elfelejtettem a szelep hézag értékeket
egyszerűbben:
amíg nincs szarrákopva és/vagy buherálva addig jó