Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én tőle vásároltam
Őt ismeres Dudás Zsolti .. Ő volt az első akit megkérdeztem.. Gerecsénél sincs.. apróhírdetések közt se..
06 30 612 20 67
kortisz az XR ülést és tankot hol szereztétek be ?
Mert én már körbe kérdeztem minden bontóst akit lehetett és nincs XR ülés ehez a fajta tankhoz..
Barátom másik motor vásárlása végett megválna a megbízható hűséges Dominátor hibrid Xr motorkerékpárjától baráti áron!
Nyugodt szívvel tudom bárkinek ajánlani!
Ha valakit érdekel ezen a számon elér: 06 30 635 9305
Tegyél rá 28ast nekem colt küldött egy pro tapert azt állította nem fog elgörbüni az
állítás igaz mert még idén 1x sem ért le a kormány
Nekem csak a gyújtás oldali dekni kell a piros blokkos LM ből de az is csak azért mert ugyan úgy néz ki mint a dominator de az XL dekni magnézium ;)
Köszi, de alu, és merevítős kormányt keresek.
Úgytudom a piros blokk olasz gyártás ennyi az eltérés,gyengébb minőség.De ezt a neten olvastam lehet nem gaz.
Kormányom van egy 2800Ft-ért
http://olx.hu/hirdetes/honda-x...
Én láncvezetőt keresek.
szerintetek lehetséges hogy oldal stenderen nem birom berugni a motort mintha megszivná magát ?
Kész a gép.
Kincs próbáltam.
Kormányt kell cserélnem, ill. kézvédőket keresek!
Postával együtt 25.000 ft ha érdekel akkor teszek fel róla méretekkel képet.Egy olyan motorból való ami felújítás után nem sokkal szelepülék hibás lett és azért lett szétbontva.
Mint írták megszívja magát.Én is dőltem már el az XR-rel meg csúsztam is vele a sárba.Csapot el kell zárni,majd dekompresszort húzol neki és rugdosod egy pár másodpercig,hogy kicsit "tisztuljon".Majd pedig holtpontot jelző kattanás után,dekompresszor,kicsit leesik a berugókar..(Ezt tudod 100%) Csak az a lényeg,hogy teljesen fentről kell rúgni.Legalábbis nálam ez bejött eddig,2-dikra röfög is tovább.Persze emelkedőn kcisit kacifántos tudom.Szerintem nem is érdemes szenvedni vele,síkterepen is elég azt berúgni főleg 1-2 óra menés után.Szóval ha lehet,inkább én vissza gurulnék. :)
Láttam én is ezeket a videokat. Na, ezt a várok negyed órát kipróbálom, ha megint eldöl.
konstrukciós hiba
nem te vagy az egyedüli szenvedő
http://www.sportmotor.hu/motor...
ami fura hogy ha ilyenkor megállsz 15-20percre kb az első rúgásra indul
bár ha rugdosod előbb beindul.....olyan 5 perccel előbb
Én ezért cseréltem le. Mindíg ezt csinálta. Tm 40et neki és még meg is táltosodik!
Igen. Ezért is nem értem igazábol,mi gabalyodik benne össze.
Csapot is elzártad?
Kinyitottam én ajtót ablakot mindent, de ennek ellenére is nehezen indult.
Sziasztok! Bocsi hogy ide írok, egy 650 Dominatorról van szó, nem találtam ilyen fórumot és ez áll talán hozzá a legközelebb. Dominatorra honnan lehet szerezni hátra coss gumit? 17-es méretben sehol sem találok. Hogy szokták megoldani? Ja és papírok nélküli motorról van szó
Megszívja magát. Dekóval ki kell szellőztetni. Meg a gyári karbit lecserélni egy tm 40re aztán tobbé nincs gond
mennyibe?
Sziasztok! Amikor eldöl egy xr 650 r, utána a nehéz ujra inditást konkrétan mi okozza.