Nekem volt xrem. Teljesen felesleges mondtam. De hatényleg apu álja akkor ok. Nekem nem ő állta! De nem attól lesz jó örökké hogy motul 7100at raksz bele! Azok a japó mérnökökk már megállapodtak abban a 10w40ben. És ha egy 1000forintos olaj tudja azt a követelményszintet amit kell azzal is jó lesz! Mint ininek is jó volt az xr4! Pedig az levegős! Szóval én azt mondom inkább sűrűbben cseréld a levegőszűrőt és a többit! Ne pedig 7100ra verd a pénzed! Inkább kurvákra
Megpróbálom szerintem a 7100-es Motult aztán lehet,hogy 10w50-es lesz a vége..De azért a szerelőnkkel beszélek erről.Neki is van némi tapasztalata.
Én úgy vagyok vele,hogy inkább megveszem a jobb olajat..5100-at ajánlottak sokan bele.Tanulópénznek megtette,de legalább nem valami 1000ft-os kúton megvehető olaj van benne.Lehet,hogy régi vacak,meg gyenge semmire való motor az XR650,de nekem elég,meg megéri a drágább viszont jobb olajat bele tenni.Úgyis apuci állja.
Én a srácnak azért ajánlottam a 7100 at mert neki egy xr 650r van ami azért nem igazán rissz rossz és ráadásul vízhűtéses tehát az a motor azért megérdemli a 7100 at,de tény és való,hogy az öreg léghűtésesekbe nem vaól.Inkább az ásványi vagy a félszintetikus
ezekbe a rissz-rossz hondákba vétel lenne beletenni a 7110est
én a huskyba se teszem bele jó annak az eni is féláron
nekem az yamaha(honda is) ilyen 1000ft-os elf olajjal jár hibátlanul
bár most már lehet több mint 1000ft mert 3 éve vettem ennyiért 15 litert
Nem biztos hogy jó ötlet lekapcsolni.Sok esetben rá van kötve a fesz.szabályzóra,és azon fűti el a felesleg egy részét a szabályzó.Mondjuk az fmx-en én is megoldottam,de nekem a sztender kapcsolja.Ha felhajtom a sztendert felkapcsol a villany is fixen.Sztenderen meg úgysem rángatja az ember a gázt.Ettől függetlenül,csak saját felelősségre.
1000-es Varaderoban hogy lehet megoldani, hogy a világítás lekapcsolható legyen? Gondolom van valami relés megoldás valahol, ahol lehetne okoskodni valamit.
Most a télen még marad a 10w40 utána meg valami 15 vagy 10w50-es olaj kerül bele a szezon előtt...Vagy amikor már melegebbek lesznek.
Mivel vizes,de nyáron kerülne bele a 20w50 7100 vastag lenne neki?
sok függ a fordulattól is mert amikor elmentünk egy napot túrni a homokdomb-homokbányába akkor 1 litert öntöttem bele hogy maxon legyen
igaz ekkor már érezhetően csipegette
Fasza..Én meg azt hitten,hogy a legjobb olaj...13,000ft volt a 4Liter. Télen még az olajcserénél még felhasználom azt a 2 litert aztán szezon kezdetnél meg jön valami vastagabb olaj.(Igaz mostantól már csak szombatonként fog menni a szekér kolesz végett) Szóval egy darabig még ez lesz benne.
Megpróbálom szerintem a 7100-es Motult aztán lehet,hogy 10w50-es lesz a vége..De azért a szerelőnkkel beszélek erről.Neki is van némi tapasztalata.
Én úgy vagyok vele,hogy inkább megveszem a jobb olajat..5100-at ajánlottak sokan bele.Tanulópénznek megtette,de legalább nem valami 1000ft-os kúton megvehető olaj van benne.Lehet,hogy régi vacak,meg gyenge semmire való motor az XR650,de nekem elég,meg megéri a drágább viszont jobb olajat bele tenni.Úgyis apuci állja.
ezen kívül egy csomó transalpos-ténérés evvel jár hiba nélkül
én a huskyba se teszem bele jó annak az eni is féláron
nekem az yamaha(honda is) ilyen 1000ft-os elf olajjal jár hibátlanul
bár most már lehet több mint 1000ft mert 3 éve vettem ennyiért 15 litert
1000-es Varaderoban hogy lehet megoldani, hogy a világítás lekapcsolható legyen? Gondolom van valami relés megoldás valahol, ahol lehetne okoskodni valamit.
Most a télen még marad a 10w40 utána meg valami 15 vagy 10w50-es olaj kerül bele a szezon előtt...Vagy amikor már melegebbek lesznek.
Mivel vizes,de nyáron kerülne bele a 20w50 7100 vastag lenne neki?
igaz ekkor már érezhetően csipegette
Nekem ez a véleményem az 5100 ról