Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hengerfejnek semmi baja, a hengerfej tömítés ment szét csak, gondolom visszarakták a régit. 3700 Ft az új. 22ezerért a teljes blokkhoz való tömítésszett van.
Hogy lásd, hogy nem a levegőbe beszélek:
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Az előbb nem sikerült most talán jó lesz!
Itt az úszószint!
sziasztok .xl úszó szint?
szia xl600r hez dugó,vezérmütengely érdeklene
Nagyon szépen köszönöm utánvéttel küldjed,tényleg rendes vagy a Domisok tartsanak össze!
Na tudod mit,elpostázom neked,de csak azért mert dominátorod van Holnap reggel elmegyek érte a garázsba.Erre az email címre küld el a címedet: hardamstaff@gmail.com
Akkor hogyan lehetne eljuttatni?
Gellénházán lakom messze tőled,nagyon kéne a mocira!
beteszed egy fekete kukazsákba körbetekered ragasztószalaggal aztán úgy is elviszi a posta
Ha domira kell akkor ez neked tökéletes,mert a gyári xl leömlő nem megy fel a váz miatt.
Ne haragudj,de nincs időm csomagolgatni és postázgatni.
Egyébként nekem is Domira kéne!
Képet tudsz róla küldeni?
kaloczika@gmail.com
Ja és postázni tudod-e?
Van eladó xl leömlőm ha érdekel az ára 3000 ft Nekem dominátoron volt fent ez miatt egy minimális átalakítás kellett rajta eszközölni mivel a domira nem megy fel egy az egyben. Személyesen Pesten tudod átvenni.
több mint egy éves hirdetés, elég kevés esélyed van arra hogy még aktuális
B.petya92 az email címed nem jó légyszi adj más elérhetőséget!
Üdv!
Engem érdekelne az xl600 leömlő sürgös!
szia érdekelne honda xl600r hezvezérmütengely meg jó álapotu dugo
Mármint az a hengerfely.
Cseréld nyugodtan. Gondolon te nem fogsz a suzukira ráfizetni, meg megtaláltam ezt a motort. 155ezerèrt àrulták koppra felújjítva. A másik gond az, hogy nincs hozzá alkatrész, és a leírás alapján az cserés lessz!
Varom a hivasod, ha nem, akkor vagy egy Malaguti F15 plusz kis keszpenz, arra elcserelem, boltba jarni jo lesz :)
Sziasztok!Vásárolnék XL 600 leömlőt Sürgősen!
a képen a 3 as csö azt hagyd a gecibe .... ez a lényeg ott csak kifelé jöhet max bár nekem ott sosem folyt ki benzin
a másik karbina a réz csatlakozásra told a tanrol jövö csövet aztán rugjad ha már egyszer beindult ugy minek variálod?
a karbi alul oldat kaphat csak benzint és itt egymáson folynak keresztül ill egyikből a másikba a felső cső csak túlfolyó... ha eldől szerintem ne ragozd tovább
ott a kép úgy rakd össze
évek óta nem szedtem már ilyet szét de nem egy ördögi művelet
pedig ízekre bontottam áztattam pár hónapig bioetanolba és csak utána raktam össze, a hosszútávú memóriám meg kb 3 napos ami ezen túl van az kiesik, szóval én is emlékképek nélkül dolgoztam