Lehet, de Dabason lakom és a melóm miatt napi 4 órát utazok, most születtek hármasikreink, a meglévő 2 gyerek mellé, fel kellene újítanom a kisbuszom, hamarosan költözünk, és a családi egyterűm félszemű (biztosítékokat átnéztem már), mellesleg el kell itthonról pattintanom a Hondán kívül egy TS MZ-t, egy Liberty-t és egy Simson Star-t is, gondolhatod, mennyi időm és kedvem van foglalkozni az XL-el
Itt vannak a képek.A dugó teteje nem volt csiszolgatva,tehát a a rajta lévő minimális korom a használatból adódik.A dugó tetején lévő sérüléseket a szelepfészek okozta,de ez a működésében nem okoz hátrányt.
Ne haragudj. De ha csak ez a baja akkor ezt megcsinálja egy szerelő 10 ezerért. Csináltasd meg. Utánna beszélünk róla. A kocsid meg sztem csak biztosíték problémàs. Szerintem
Én is a fals levegőre tippelnék.Nézd át a karburátor környékét fújd be sprayvel.Ha 2 ütemü motorról van szó akkor nézd meg a gyújtás oldali szimeringet nincs-e elkopva.Ha a gyújtás alatt van egy kis olaj kicsapódás akkor tuti szar a szimering.
Aha. Tudnál segíteni, a Citroen egyterűmben elment a bal lámpatest, se helyzetjelző, se tompított. A reflektor megy. Meg az index is. Evasion, 2000-es. Látod már, mi baja?
Xl 600r-hez van dugóm 100 as méretbe gyűrűvel együtt.Nagyon keveset ment,mert egy olyan motorból való ami a felújítás után szelepfészek hibás lett és szét lett bontva.20.000 ft az ára,ha érdekel.
az biztos hogy a 600asok között se mind egyforma
Beindult a szörnyeteg
Találtam egy 600-as kiput csak nem tudom jó lenne e rá?
apro penzert valami embert tudsz raugrasztani?
amikor sok a gond akkor kell elmenni motorozni