Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok van egy honda xl600r em ahoz jó e a honda xl600 nak az álorésze?
holnap ferl tudod adni? csongrád tanya 746 6640 burján szilárd
senki sem mondta hogy kompatibilis valamelyik 600assal de azt sem hogy nem
az biztos hogy a 600asok között se mind egyforma
Ini!
Beindult a szörnyeteg
Találtam egy 600-as kiput csak nem tudom jó lenne e rá?
Xl 125 röpsúlyt keresek!
szi küldheted lécci elsöbségivel csongrád tanya 746 6640 burján szilárd 20 a dugó + az utánvétel lécci holnap add postára
van domihoz uj fekkar es kuplungkarom
apro penzert valami embert tudsz raugrasztani?
sziasztok honda xl600r hez keresek álorészt indexrelét feszabájzot trafot
érdekel akor estleg még gyujtáshoz alkatrészed van e?
szia érdekel a dugó minden gyürü tökéletes álapotba van ?
ezek csak kifogások

amikor sok a gond akkor kell elmenni motorozni
Lehet, de Dabason lakom és a melóm miatt napi 4 órát utazok, most születtek hármasikreink, a meglévő 2 gyerek mellé, fel kellene újítanom a kisbuszom, hamarosan költözünk, és a családi egyterűm félszemű (biztosítékokat átnéztem már), mellesleg el kell itthonról pattintanom a Hondán kívül egy TS MZ-t, egy Liberty-t és egy Simson Star-t is, gondolhatod, mennyi időm és kedvem van foglalkozni az XL-el

Itt vannak a képek.A dugó teteje nem volt csiszolgatva,tehát a a rajta lévő minimális korom a használatból adódik.A dugó tetején lévő sérüléseket a szelepfészek okozta,de ez a működésében nem okoz hátrányt.
De miattam nem kell megcsináltatni. Nem akartalak ezzel megbántani. Köszi a motor nem érdekel.
Ne haragudj. De ha csak ez a baja akkor ezt megcsinálja egy szerelő 10 ezerért. Csináltasd meg. Utánna beszélünk róla. A kocsid meg sztem csak biztosíték problémàs. Szerintem
Erre gondoltam én is. 4t amúgy
kösz
Rakok fel róla neked képeket,hogy lásd nem egy agyon használt dugóról van szó.A posta kb 2000-2500 ft között van.
és esetleg komplett kábelköteged van e trafoval relével feszabáyzoval gyujtáskapcsolval mindenel egyutt és az álorész is érdeklen meg az elsö lápabura
szia érdekel 20 ba ha mert utánvételbe szertném átveni
Én is a fals levegőre tippelnék.Nézd át a karburátor környékét fújd be sprayvel.Ha 2 ütemü motorról van szó akkor nézd meg a gyújtás oldali szimeringet nincs-e elkopva.Ha a gyújtás alatt van egy kis olaj kicsapódás akkor tuti szar a szimering.
Aha. Tudnál segíteni, a Citroen egyterűmben elment a bal lámpatest, se helyzetjelző, se tompított. A reflektor megy. Meg az index is. Evasion, 2000-es. Látod már, mi baja?
Masteron. Miért van az hogy a moci lassan ejt vissza alapjáratra? Meg néha felpörög. Nem tart alapjáratot! Falsot szívhat, mert arra tippelek?
Tudom hogy gondja ezeknek a motoroknak ez. Csak úgy nem megy el egy hf tömítés.
Xl 600r-hez van dugóm 100 as méretbe gyűrűvel együtt.Nagyon keveset ment,mert egy olyan motorból való ami a felújítás után szelepfészek hibás lett és szét lett bontva.20.000 ft az ára,ha érdekel.