Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos az a gond hogy nem olvastok vissza xl karbi ügyben lerágott csont egy működésképtelen vacak ha beállítod sem lesz 2 egyforma napja persze most majd jönnek a kritikus okosok hogy nekik ilyen jó meg olyan de amit már elkezdtek buherálni azt már csak a jó isten tudná működésepésre esetleg stabilra beállítani... írom mind ezt úgy hogy xl karbi felújítástól beleölt időn és pénzen kivül nem kevés tapasztalatot szereztem ,addig kísérletezgetsz míg esetleg a szegény keverék miatt gátas lesz a hengerfej amit dobhatsz a kukába de végül is eljutsz a következő szintre és kerülhet rá domi hengerfej domi karbival amivel tökéletesen elégedett leszel mert olyat fog rántani gázadásra amit elképzelni nem tudsz :) persze legutóbb is megoldotta valaki a karbi problémát valami lada alkatrésszel..hát kíváncsi vagyok mi lesz ebből. adatlap kitöltés az mostanság smafu,.:)
sziasztok xl 600 mennyire állítsam az úszó szintet a karbiba !
sajnos fejből nem tudom, szerintem alacsony az úszószinted, azért száraz a gyertya, szelepek zárjanak, itt a srácoknak tuti van service manualjuk az alapján kell belőni az alap dolgokat karbi szelephézag stb.
17colos elsőkereket vennék xl600r-be,ha tud valaki jelezzen.
esetleg egyéb ötlet?
sziasztok.
láncszettet kell cserélnem,hol jutok hozzá jó áron tudtok segíteni?
elenőrzöm este mennyi legyen?
Sziasztok segítség kellene nemrégiben beszeresztem egy xl125-öt vezérműlánc cserén eset átt és azóta csak dadog és burogg össze vissza vezérlés a helyén ,veztengely végén van a jeladó azt viszont nem jelöltük be mikkor szét szedtük és amiforog a mágnes anak jobra balra szabad forognia? Vagy mitől durog?
alacsony úszószint?
9,5 bár kompresziót mértem .nem tünik úgy hogy kifujna .gyertya érdekesen száraz pedig a karbi tuti tiszta(igaz levegő szűrő nélkül próbálgatom)lehet az a baj
Szóval nincs kompresszió? Azt érezned kell a karon. Vagy ha kifúj akkor meg hallani. Hengerfejtömítés?
mérnék egy kompressziót, már csak kíváncsiságból
utána gondolkoznék
Szelepeek zárnak? Szelephézag?
Lehet,hogy tök hülyeség..majd a nagyok megmondják :)

Hengerfej vagy a talp tömítésnél nem fúj ki?
sziasztok elakadtam az xl600 felújitásával
vezérlés gyujtás beàlitva karbi tiszta mégis rugdosom egy félórát mire be indul majd egyből le is ál újra félóra rugdalás .dekó szelepek ki kötve .új gyertya .de csak szuszog mint én. ötlet?
nem feltétlen
meg kell állapítani neked mennyit ér aztán annyiért árulni
én inkább meghirdetem olcsóbban és odaírom hogy alku után
és csak mailban, hogy a hülyék ne idegesítsenek fel
a telefon agyrém, pár ember azt gondolja hogy érdekel az a sok faszság amire épp akkor gondol
ha érdekelne a gép én bekínálnék egy 80ast érte
Ok holnap kereslek külföldön vagyok úgyhogy német számmal foglak hívni!
Hivj fel nyugodtan. Akar vissza is hivlak. Nem ezen mulik egy szazezres uzlet, legalabbis nekem.
Szivesen varom keszpenzes ajanlatod, amennyiben komolyan erdekel a motor. Ha nem, akkor standup comedy mufajban ott a Showder Club, kritikusokat szivesen lat a Magyar Irodalmi Kepzokor stb. stb...

Azert hirdetem dragan, mert teljesen mindegy, mennyiert hirdetem meg, mindenki a felet kinalja fel :D

Ha felteszem 50 Ft-ert, az elso kerdes azonnal az lesz, 30-ert oda tudom-e adni, ha MOST AZONNAL elindul erte :D
Szia! A barátom már írt neked mailt hogy cserélne egy 125ös tsr Suzukira! Mesélj nekem erről a motorról kérlek!
minden aljasságot nélkülözve:
kevesebbet kellene lapozni a mobile.de-t
Sziasztok, kihasznalatlanul kb. 2 honapja alldogalo Honda XL350R endurom normalis keszpenzes ajanlatert elado, vagy ertelmes csere erdekel. A hirdetest megtalaljatok a Kepesmotoron, 180 ezres iranyaron, ami erosen alkukepes :)
Itt sincs...
Bakonymotor.com
Tőlük kérdezted?