manual a vezérlésed nézd meg hogy a helyén van e vezérműtengely lánckerekén két vonal síkoljon a hengerfej tetejével ill a lendítőkerekén a T jelzés ha minden jól áll akkor a veztengely bütykei lefelé fognak állni...
Nem repedt, egyetlen hibája, ami a képen is látszik, hogy a jobb oldalon a hajlatban beleért a régi sport dob. Postán el tudom küldeni.
Mit ér meg neked?
egy pár ilyen oldalidomra való matrica kb mennyi lenne?
olyan 50cm hosszú és max 5 centi széles lehet
egyenlőre csak érdeklődés szinten mert előtte jobbos oldalidomot is kell szereznem
ja a parilláson valamit vágni kellett az xr4-re
már nem emlékszem hol és mennyit de nem sokat
és jó pár csúsztatást kibírt
jó drága volt, valami 7-8000 közti áron volt az a 2 kis lap, szerintem az anyagköltség 2ezertől nincs több
jah jol beszélsz néztem már ami tetszene de csak külföldi oldalrol van olyan amihez üléshuzat is van egyenlöre utána kell járnom tudnék e tölük rendelni:)
csak a lyukacsos nem hólyagzik fel
a parillás az jó, de csak a keményebb anyag, amit először vettem az már az első héten felvált, az ilyen tök hajlékony lágy anyag volt, inkább gumiszerű, a másik ami tartós meg olyan műanyagszerű
van mail címed ? gondolom rendes anyagra van nyomtatva nem hólyagosodna fel... küldenék egy mintát ami passzolna az üléshuzathoz ha meg tudom rendelni ...
olyat tudnék akár anyagárban is vagy még olcsóbban
Mit ér meg neked?
olyan 50cm hosszú és max 5 centi széles lehet
egyenlőre csak érdeklődés szinten mert előtte jobbos oldalidomot is kell szereznem
rolandsimon89@gmail.com
már nem emlékszem hol és mennyit de nem sokat
és jó pár csúsztatást kibírt
jó drága volt, valami 7-8000 közti áron volt az a 2 kis lap, szerintem az anyagköltség 2ezertől nincs több
a parillás az jó, de csak a keményebb anyag, amit először vettem az már az első héten felvált, az ilyen tök hajlékony lágy anyag volt, inkább gumiszerű, a másik ami tartós meg olyan műanyagszerű
parilla
de ha kell saját ízlésed alapján, akkor le tudom gyártatni