Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán a Pink motors-t kérdezd meg.Ilyen 12-15.000 ft körül szokott lenni csak a gyűrű,de hosszútávú csodára ne számíts tőle.Ha esetleg érdekel akkor lehetséges,hogy tudok kb fél árba olyan 100-as dugót gyűrűvel együtt ami nagyon keveset ment.
r dakar
Milyen xl-ed van? R-es LM vagy RM?
tudtok valami cimmet ?mert csak olyat találok ahol egyben adnának 50papirért.
Igen lehet, de ha gyűrűcsere van, akkor már dugót, is kell cserélni.Szelepeket meg akkor ha csereérett.
Ahol beköszörülik, ott megmondják!
sziasztok xl 600hoz lehet külön gyűrűket esetleg szelepeket kapni ?
Ha valakinek lenne XR fejidom és eladná az írjon !
Ez a fajta érdekel csak
És még ha valaki bont piros blokkos XL 600 LM az szóljon !
Na úgy persze, hát átengednek a szelepek.
Vedd le a henegerfejet, fordítsd meg és önts bele benzint.
Ha másnapra nem szivárog le, akkor zárnak, ha lassan leszivárog, műhelybe vele.
Üdv mindenkinek !
Megosztom veletek ha valakinek aktuális XR 600 R tárcsás kerék ritka mint a fehér holló... ebben a cipőben jártam én is
De van megoldás CR 250 1988 as tárcsás kereke kis munkával belefaragható csapágycsere után
szelep dekni nincs fent tehát a szelepek zárva.dekó szelep működését nem igazán értem de gondolom a szelepeket tartja nyitva viszont fedélnélkül ugye ez is ki zárva.
9,5 az még nagyon jó!
A tömítés 3 vékony fémlemez, az is nagyon szuper.
Szelephézagok?
A doko szelep nem nyit be véletlenül?
A kézi dekó nem nyit rá?
Elég nagy ellenállásnak kell lennie a berúgókaron.
sziasztok xl 600 fém hengerfej tömitès van gyàrilag ?Mekora lehet az ideális kompreszió 9,5 bár még eléglehet?tegnap beinditottam a motort szép hangja volt de baromi nehezen indult .újra ellenőriztem a vezérlést .Ahogy levettem a szelepdeknit összes szelep zárva van elvileg .viszont nem igazán van nagy ellenàllás a berugó karon . nem is értem .kevés a kompresszió ?vagy most mi van?
erre ismét nincs rendes válasz
mert lehet 100ezer is de akár 1 milla is
És hamár generálozni kell lehetkapnimég alkatrészt hozzá?És mennyibevan egy komplett generál?Köszönöm a válaszotok
ez így nem jó kérdés
pl nem mindegy hogy 10ezer km aszfalton túrázva vagy 10ezer km a homokbányában forgatva
de normál üzemmódban 60-80ezerig el kellene mennie, ha rendszeresen és időben van a karbantartás
kímélő üzemmódban többet is elmehet
Sziasztók!A következö kérdésekre szeretnék segítséget kapni. Xl600L típusok hány km-ig bírják generálig,ill ha felszeretnék egy ilyen típust ujjitani gyárira mennyibe kerülne kb? Fényezés,matricák stb....?Segítségetek előreis köszönöm.
amikor kitekered a légtelenítőt jön az olaj rendesen?
általában egy kisebb-nagyobb buborék szokott a fékcsőben megrekedni
eltávolításának a menetének leírásának megszerzése neked 2 sör lesz
azért holnap ujra szétszedem megkeresem azt a t jelet
Szerintem felső munkahenger,ha tényleg jól ki lett légtelenítve
Sziasztok!
Ma leszedtem az elsőkereket a honda xl 600 omon mert gondvolt a spirállal, visszaraktam és lelégtelenítettem a féket, és egyszerűen nem fog. olajat nyom a fékpofák mozognak levegő nincs a rendszerben de nem fog, nem keményedik fel a fék. az olajat ne nyomja ki sehol mi lehet a baj?
A T a felső holtpont, az F a gyújtási pont, egymás után jön, ha jó irányba forgatod.
itt tartok .de beindult végre szép hang semmi füst
f jelet látok
t jel helyett f van
mi péz az idom a hátsó telóval ?írhatsz facen is :)