Talán a Pink motors-t kérdezd meg.Ilyen 12-15.000 ft körül szokott lenni csak a gyűrű,de hosszútávú csodára ne számíts tőle.Ha esetleg érdekel akkor lehetséges,hogy tudok kb fél árba olyan 100-as dugót gyűrűvel együtt ami nagyon keveset ment.
Na úgy persze, hát átengednek a szelepek.
Vedd le a henegerfejet, fordítsd meg és önts bele benzint.
Ha másnapra nem szivárog le, akkor zárnak, ha lassan leszivárog, műhelybe vele.
Üdv mindenkinek !
Megosztom veletek ha valakinek aktuális XR 600 R tárcsás kerék ritka mint a fehér holló... ebben a cipőben jártam én is
De van megoldás CR 250 1988 as tárcsás kereke kis munkával belefaragható csapágycsere után
szelep dekni nincs fent tehát a szelepek zárva.dekó szelep működését nem igazán értem de gondolom a szelepeket tartja nyitva viszont fedélnélkül ugye ez is ki zárva.
9,5 az még nagyon jó!
A tömítés 3 vékony fémlemez, az is nagyon szuper.
Szelephézagok?
A doko szelep nem nyit be véletlenül?
A kézi dekó nem nyit rá?
Elég nagy ellenállásnak kell lennie a berúgókaron.
sziasztok xl 600 fém hengerfej tömitès van gyàrilag ?Mekora lehet az ideális kompreszió 9,5 bár még eléglehet?tegnap beinditottam a motort szép hangja volt de baromi nehezen indult .újra ellenőriztem a vezérlést .Ahogy levettem a szelepdeknit összes szelep zárva van elvileg .viszont nem igazán van nagy ellenàllás a berugó karon . nem is értem .kevés a kompresszió ?vagy most mi van?
ez így nem jó kérdés
pl nem mindegy hogy 10ezer km aszfalton túrázva vagy 10ezer km a homokbányában forgatva
de normál üzemmódban 60-80ezerig el kellene mennie, ha rendszeresen és időben van a karbantartás
kímélő üzemmódban többet is elmehet
amikor kitekered a légtelenítőt jön az olaj rendesen?
általában egy kisebb-nagyobb buborék szokott a fékcsőben megrekedni
eltávolításának a menetének leírásának megszerzése neked 2 sör lesz
Sziasztok!
Ma leszedtem az elsőkereket a honda xl 600 omon mert gondvolt a spirállal, visszaraktam és lelégtelenítettem a féket, és egyszerűen nem fog. olajat nyom a fékpofák mozognak levegő nincs a rendszerben de nem fog, nem keményedik fel a fék. az olajat ne nyomja ki sehol mi lehet a baj?
Ahol beköszörülik, ott megmondják!
Ez a fajta érdekel csak
És még ha valaki bont piros blokkos XL 600 LM az szóljon !
Vedd le a henegerfejet, fordítsd meg és önts bele benzint.
Ha másnapra nem szivárog le, akkor zárnak, ha lassan leszivárog, műhelybe vele.
Megosztom veletek ha valakinek aktuális XR 600 R tárcsás kerék ritka mint a fehér holló... ebben a cipőben jártam én is
De van megoldás CR 250 1988 as tárcsás kereke kis munkával belefaragható csapágycsere után
A tömítés 3 vékony fémlemez, az is nagyon szuper.
Szelephézagok?
A doko szelep nem nyit be véletlenül?
A kézi dekó nem nyit rá?
Elég nagy ellenállásnak kell lennie a berúgókaron.
mert lehet 100ezer is de akár 1 milla is
pl nem mindegy hogy 10ezer km aszfalton túrázva vagy 10ezer km a homokbányában forgatva
de normál üzemmódban 60-80ezerig el kellene mennie, ha rendszeresen és időben van a karbantartás
kímélő üzemmódban többet is elmehet
általában egy kisebb-nagyobb buborék szokott a fékcsőben megrekedni
eltávolításának a menetének leírásának megszerzése neked 2 sör lesz
Ma leszedtem az elsőkereket a honda xl 600 omon mert gondvolt a spirállal, visszaraktam és lelégtelenítettem a féket, és egyszerűen nem fog. olajat nyom a fékpofák mozognak levegő nincs a rendszerben de nem fog, nem keményedik fel a fék. az olajat ne nyomja ki sehol mi lehet a baj?