Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia tankmatricát hol vetted?
karbinál ügyelj hogy a 2 csésze nem egyforma, ha felcseréled a hidegindítás nem lesz egyszerű
nem feltétlen
van még a világon pár reális eladó aki nem űrutazást akar finanszírozni az ilyen lomok eladásából
Esetleg más ötlet ha a karbi tisztitás nem segit ?Kompresziót nem tudtam mérni de nem hiszem hogy rossz mert harmadikba se nagyon birom betolni.
130 km
Bekötöttem a dekót beraktam az aksit. olyan szikra lett mint a ló.Mégsem indul ,lábam már leszakadt mire kivettem a gyertyát tök száraz holnap karbi tisztitással kezdem remméllem csak ennyi lessz .
50-60 ért ugyan olyan szart kapsz mint ami benne van
Azért mindent csak nem kell benne kicserélni,mert akkor inkább meg kell locsolni benzinnel
egy rendszám nélküli motorra nem szabad ennyit költeni
kell venni 50-60ért egy blokkot, ami még elmegy egy ideig
Inkább egy általános felújítás!Komplett generál esetén ennyiből a csapágyakat tudja csak megvenni.
Tudom, tudom.
Csak időm nem volt. Tököm tele van már a sok melóval.
Holnap neked is csinálok képet.
nagyon köszönöm a segítséged. amugy van infod arrol hogy mennyvel rosszabb ez mint egy ötvenezres példány?
jó ez még, az utolsó pillanatig működni fog
Pontosan Nincs értelme kísérletezgetni szelepszár szimeringel Le kell húzni a hengert és meglátod mi a helyzet.A vezérműlánc cseréjét biztosra veheted.Én ezt a dugót tenném bele ha költséghatékony akarsz lenni http://omegamotor.hu/webshop/d...
KÖszi !
itt arra gondolsz hogy dugó gyűrű vezérműlánc tömítések stb?
A motor hangjából és a kipufogóból előtörő kékes fehér füstből azt lehet megállapítani,hogy egy makulátlan műszaki állapotú xl-t sikerült vásárolnod de egy percig se aggódj egy komplett motorgenerál ami kb 100.000 jó magyar forint orvosolni fogja ennek az öreg vasnak a gondjait
megkeresem de ilyesmit nem postázgatok e kell jönni érte
nekem is igértél képet:)
Megvan.
Holnap csinálok képet.
na szakik ez miért van? illetve a dugó kopog?
.sziasztok.újjab akadály az előző kókány tulaj miatt .aksit akartam tenni az xl be de csak a pozitív kábel van meg a negativot levágta vagy nem tudom .eléglenne ha csak testre kötöm .kösz a választ előre is .
menyibe adnád a bowdent?
Tumaska megvan még az XR hátsó sárvédőd ?Képet tudnál róla felrakni? lehet érdekelne