Bekötöttem a dekót beraktam az aksit. olyan szikra lett mint a ló.Mégsem indul ,lábam már leszakadt mire kivettem a gyertyát tök száraz holnap karbi tisztitással kezdem remméllem csak ennyi lessz .
Pontosan Nincs értelme kísérletezgetni szelepszár szimeringel Le kell húzni a hengert és meglátod mi a helyzet.A vezérműlánc cseréjét biztosra veheted.Én ezt a dugót tenném bele ha költséghatékony akarsz lenni http://omegamotor.hu/webshop/d...
A motor hangjából és a kipufogóból előtörő kékes fehér füstből azt lehet megállapítani,hogy egy makulátlan műszaki állapotú xl-t sikerült vásárolnod de egy percig se aggódj egy komplett motorgenerál ami kb 100.000 jó magyar forint orvosolni fogja ennek az öreg vasnak a gondjait
.sziasztok.újjab akadály az előző kókány tulaj miatt .aksit akartam tenni az xl be de csak a pozitív kábel van meg a negativot levágta vagy nem tudom .eléglenne ha csak testre kötöm .kösz a választ előre is .
van még a világon pár reális eladó aki nem űrutazást akar finanszírozni az ilyen lomok eladásából
kell venni 50-60ért egy blokkot, ami még elmegy egy ideig
Csak időm nem volt. Tököm tele van már a sok melóval.
Holnap neked is csinálok képet.
Holnap csinálok képet.
Véleményeket!