Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs mit.Amúgy mi történt a te motorodba lévő dugóval?
nagyon köszönöm:))
Igen,azt mondták holnapra ott van.
sziasztok .ma összeraktam a karbit az xl en .ki takaritottam beállítottam az úszó szintet 20mm re.indul alapjárat is van bár kicsit magas (2000) na mindegyis .a lényeg az a gondom hogy néha többnyire inditáskor folyik a karbiból a benzin .de nem a túlfolyón hanem alul ahol elvileg a benzint kellene le engedni a karbiól.az érdekes hogy nem mindig .na ez mitől van van valami köze az inditàshoz .
szia sikerült feladni?
Hali! xl 600 gázbowdent keresek akinek van ne tartsa magában!
Azt hiszem jó de ne mvagyok benne biztos. Új ? és ha jó mennyibe adod ?
Ha jó hozzá az XR600-é,akkor olyanom van egy szett(3db léptető villa)
sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni hogy xl 600 hoz honnan tudnék léptetővillát venni mert sehol nem találok .
a céltalan lődőrgéseket én se kedvelem
de aminek célja van azt igen
pl nyáron eltekertünk mátészalkára földúton, hihetetlen kevés aszfalt került alánk, kurva jó volt
egyszer voltam crosspályán, az nem jött be, lassan nem lehet menni, gyorsan meg fosok és az erőnlétem se bírja
Olyankor krosszozni megyek. Ez a mezőkön lődörgés nem az én világom, rájöttem.
egy ideje én se sokat megyek
lett valami hüvely szűkületem aztán zsibbadnak az ujjaim
októberben van egy erdély tervben, ha addig nem lesz hó a hegyekben
Ne is mond a motorozást Már ki vagyok rá éhezve mint az állat,de hétvégére mindig van valami hülye program Mint pl most hétvégén lakodalomba kell mennem és egy komolyabb túra árát bele is rakhatom egy borítékba
ha a címzett fizeti akkor egy ezressel több
ha meg nem veszi át akkor elmegyünk és megpofozzuk, legalább már motorozunk együtt
Akkor nem variálok,viszont előre kifizetem a postadíjat mert úgy olcsóbb.
az utánvétes általában másnap ott van
eddig csak egy volt ami elcsúszott
somogyba küldtem aztán vagy 4 nap mire odaért
köszi
utánvétesre kár, semmivel nem lesz gyorsabb, csak drágább
Ok.Elsőbbségit rakok rá hátha pénteken megkapod.
a dülö neve meg pölös dűlő
nincs utca mivel dűlőn lakok
de igen oda szokták beírni
van egy yamaha xt558 am bontom ha valakit érdekel belőle bármi irjón
tanya 746 az "utcanév"
csongrád megyén, belül csongrád, a lakcim: tanya 746, az irányitószám :6640 és a nevem :burján szilárd enyi elég ha postázod , utánvételbe add fel lécives előre is köszönöm.
Holnap feladom reggel,de ez a cím nekem nem teljesen tiszta Kicsit részletesebben írd le,mert ezt nem igazán tudom értelmezni