volt még egy kicsi motorex, pont elég volt
maradt még pár csepp van benne utántöltésre jó lesz mert a felső rész sem tökéletes, hamarosan azt is be kell szerezni, köszönhetően a gondos előző gazdáknak
Másfél hónap után én is mentem egy laza karikát laca538 FMX 650 es gépével... szóval nem csak szerelek ! Egy kis motorozás is belefért:)
Nah de majd jövő hónapban még a fórumra se tudok feljönni annyit fogok menni ha elkészül az XR
Egybe elcseréljük.Mint írtam úgy,hogy teljesen üzembiztosra megcsinálja+az elsó telókat is.Esztergályoshoz sem kell szalgálni,helybe is van.Nekem ennyit megér.
nem tudom mennyiért adják neked az enduro szettet, de én ezt 58 e ft-ért árulom( Takasago Excel)
A te szettedért 100-120 e ft-ot adnék állapottól függően
Nem adom el,hanem elcserélem egy enduro szettre.(Jó hülye vagyok,hogy cakom pakli elcserélem,jöhet a válasz rá..) Úgy egyeztünk meg,hogy megcsinálja az első telókat,beállítja.Kerekeket központba rakja és teljesen üzembiztosra csinálja meg.Ez így már inkább megéri,igaz szerintem ők jobban járnak vele.Én meg ugye nem tudom legálisan használni így SM szettel.Ma azért adtunk az érzésnek,de nem lehet a tűzzel sokáig játszani.
Ha meg rövid a bovden akkor meg bringa váltobovden, vagy olyan átmérőjű ami most van benne. Tudsz vásárolni azt is árkus bácsinál, méterre! És tudsz vásárolni nagyobb szorítós gombócot is ami a karbihoz akad be! és voálá kész a felújított bovden!
maradt még pár csepp van benne utántöltésre jó lesz mert a felső rész sem tökéletes, hamarosan azt is be kell szerezni, köszönhetően a gondos előző gazdáknak