Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

volt még egy kicsi motorex, pont elég volt
maradt még pár csepp van benne utántöltésre jó lesz mert a felső rész sem tökéletes, hamarosan azt is be kell szerezni, köszönhetően a gondos előző gazdáknak
Láttam gasforumon jó lett az o gyűrű. Milyen olajat tettél a kuplungba? Holnap már talán én is tudok menni egy karikót
Másfél hónap után én is mentem egy laza karikát laca538 FMX 650 es gépével... szóval nem csak szerelek ! Egy kis motorozás is belefért:)
Nah de majd jövő hónapban még a fórumra se tudok feljönni annyit fogok menni ha elkészül az XR
én tegnap is téptem egy kört a huskyval, csak nem írtam le hogy ne irigykedjetek
egész elszoktam ettől a kis komisz dögtől
Vagy dolgozik!
Senki nem motorozik? Mindenki szerel vagy mivan?
ami azt illeti van egy nx blokkom 665 ccm emelt kompressziós dugóval 300 km van a blokkban szóval még járatós .. mennyit adsz érte?
Sziasztok!

Keresek 400tól 650kobcentiig motorblokkot kisebb hibával de legjobban működő blokk érdekelne! Akinek van kérem emailbe keressen meg! Köszönöm;)
drz
ez mibe való?
Eladó lett a motorom, szeretnék magamnak egy autót!
Akinek felkeltette az érdeklődését, hívjon bátran!
Infó az adatlapomon a hirdetések között!
Ok.ha neked megeri.akkor nekik is
Egybe elcseréljük.Mint írtam úgy,hogy teljesen üzembiztosra megcsinálja+az elsó telókat is.Esztergályoshoz sem kell szalgálni,helybe is van.Nekem ennyit megér.
nem tudom mennyiért adják neked az enduro szettet, de én ezt 58 e ft-ért árulom( Takasago Excel)
A te szettedért 100-120 e ft-ot adnék állapottól függően
Nem adom el,hanem elcserélem egy enduro szettre.(Jó hülye vagyok,hogy cakom pakli elcserélem,jöhet a válasz rá..) Úgy egyeztünk meg,hogy megcsinálja az első telókat,beállítja.Kerekeket központba rakja és teljesen üzembiztosra csinálja meg.Ez így már inkább megéri,igaz szerintem ők jobban járnak vele.Én meg ugye nem tudom legálisan használni így SM szettel.Ma azért adtunk az érzésnek,de nem lehet a tűzzel sokáig játszani.
Az sm szettet eladod a gep alol? Engem erdekelne
Írtam e-mailt a hirdetésedre védővel kapcsolatban!
Ezek szerint nem veszek ilyet túl sűrűn
te mennyit iszol vazzeg ?
azok a bowdenvégek már egy jó ideje ilyen 80-90 forintok
http://www.robogoaruhaz.hu/539...

Das ist. És van több méretben!
Ha emlékeim nem csalnak, a babettán a fékbovdenek végein is ilyen cserélhető bovdenvég van, de azok csak a karbihoz passzolnak.
Megkérdezem a járműboltban
boltban a srácnál...
Hát ha ráér jövő péntekig nekem asszem van otthon!
Ha meg rövid a bovden akkor meg bringa váltobovden, vagy olyan átmérőjű ami most van benne. Tudsz vásárolni azt is árkus bácsinál, méterre! És tudsz vásárolni nagyobb szorítós gombócot is ami a karbihoz akad be! és voálá kész a felújított bovden!
Úgy tom árkus megszűnt... de megmondom az új tulajnak h nézzen utána.