Kartervédőt keresek Xr 600 hoz, ha valakinek van eladó jelezze, köszönöm. 20w50 olajat gondoltam xr be az szerintetek megfelelő? Az olajszűrője HF 112 es igaz? Válaszotok köszönöm.
A székely cimbiével mentem párszor,tavaly három napig nálam volt mikor erdélyben nyaraltunk csak nem volt nálam kamera.
Én imádtam
Könnyű,erős,jó fék,jó futómű
A szervizelését nem vitte túlzásba de sosem állt meg.Most egy patika EXC 450-e van de nem szereti úgy
nekem van egy te450 nem jó gép, mármint túrázni
pár óra alatt totál szétcsap
tavasszal egyszer egyszer mentem vele 200km távot estére már remegtem mindenhol
Domi karbi van rajt, hála isten nem tapasztaltam eddig még hogy rosszul indulna eldőlés után stb.. ha jól informálódtam akkor az Xr karbival ezek a gondok vannak, na meg a pillangószelep+ csavarjai
A ház sosem lesz kész ,de én már igen
A vállalkozásunkban volt egy kis gebasz de itt nem politizálnék
Én is jobban szerettem volna egy TT-t (vagy egy Husqvarna TE 450-et ) de ezt 80 forintért nem tudtam otthagyni főleg,hogy még árulni is tudok belőle.
Igen minden relatív
Biztosan jobb lesz mert az XR teló nagyon buta
Többször mentem modernebb motorokkal és mindig azt tapasztaltam,hogy nekik milyen szépen kisimítja a sűrű buckákat ,nekem meg majd leesik a fejem.
Persze bántani nem szabad,hiszen régi konstrukció,de a jó akkor is jobb
Milyen karbi van rajta?
Egy domi karbival sokkal jobb és nem eszi meg a pillangó szelepet.
Nekem XL után elég karcsúnak tűnik az XR..
Azért került bele CR villa mert ugyan olyan áron hozzájutottam mint egy gyári XR villához.. és talán jobb lesz mint a gyári, és még súlyt is csökkentek vele
Gázbowdent keresek XL 6-hoz. A gázkarnál elszakadt a gombóc előtt. A felső bowden kellene. Aki tud kérem szóljon.
ÜDv
De biztos,hogy a tieddel kb. egykorú.
Amúgy meg egy vérbeli enduró ne is legyen kényelmes mert úgy sem kell ülni rajta
Kartervédőt keresek Xr 600 hoz, ha valakinek van eladó jelezze, köszönöm. 20w50 olajat gondoltam xr be az szerintetek megfelelő? Az olajszűrője HF 112 es igaz? Válaszotok köszönöm.
asszonyt nem viszünk motorostúrára
dinamikus egy kis dög az biztos, aztán lehet csak én vagyok hozzá puhány
Én imádtam
Könnyű,erős,jó fék,jó futómű
A szervizelését nem vitte túlzásba de sosem állt meg.Most egy patika EXC 450-e van de nem szereti úgy
pár óra alatt totál szétcsap
tavasszal egyszer egyszer mentem vele 200km távot estére már remegtem mindenhol
A vállalkozásunkban volt egy kis gebasz de itt nem politizálnék
Én is jobban szerettem volna egy TT-t (vagy egy Husqvarna TE 450-et ) de ezt 80 forintért nem tudtam otthagyni főleg,hogy még árulni is tudok belőle.
Biztosan jobb lesz mert az XR teló nagyon buta
Többször mentem modernebb motorokkal és mindig azt tapasztaltam,hogy nekik milyen szépen kisimítja a sűrű buckákat ,nekem meg majd leesik a fejem.
Persze bántani nem szabad,hiszen régi konstrukció,de a jó akkor is jobb
Milyen karbi van rajta?
Egy domi karbival sokkal jobb és nem eszi meg a pillangó szelepet.
mondjuk én inkább 600ast vettem volna abból jóval több van
Azért került bele CR villa mert ugyan olyan áron hozzájutottam mint egy gyári XR villához.. és talán jobb lesz mint a gyári, és még súlyt is csökkentek vele
Én azt utáltam csak benne ,no meg a súlyát.