A motorral semmi gond,csak a szokásos finomítgatások,de akár már este menetképes Viszont inkább neked kéne összekapnod magad,hogy neki vágjunk az útnak
Ez igen Ini legalább van egy ember a fórumon aki motorozik is Igazán büszkék vagyunk rád Mert a többség mint pl én is csak fotelból motorozik vagy csak szerelgeti a motort
feltétel hogy legyen szép is? van neki valami ilyesmi cucca
jövő héten előszedi aztán meglátjuk, most nincs otthon
írj egy mailt aztán majd ott folytatjuk
valami ktm-el, talán 625
mondjuk a murvás esés 90% azért volt mert nem húzta a gázt rendesen
amúgy nem volt olyan vészes a túra, egyszer sem tettem le a kormányt
mondjuk volt rá esélyem hogy beszopjam, olyan 100 felé lett egy durrdefektem aztán majdnem beelőzött a hátulja, szembe meg jöttek, alig tudtam kikerülni
eléggé villogott a beszarásjelző
utána lett még egy defektem és utána mégegy szegedtől futón mentem haza mert kifogytunk a belsőkből
pár kanyart benézett, aztán lábtörés + csigolyarepedés
2 napig sántikálva jött, jó eséllyel akkor is már el volt neki törve a lábfejében valami csontocska, aztán tetézte az aszfaltos eséssel
Felkerült a "tunying" leömlő Adtam neki egy kis plusz anyagot is ha már nyitottam rajta,aztán kiderül,hogy észre-e lehet venni majd valami javulást Kicsit hül a levegő aztán megkergetem
ha rendesen mászkálsz a közúton nemigen basztat a yard, olyan ritkán állít meg hogy szinte elenyésző a veszély
ami igazándiból gáz az az ha baleseted van, akkor nagyon megszívod
Még SM szett van rajta,de lesz rajta majd enduro szett.Sajnos többet kell mennem erdőbe,mint közúton.Így is necces eléggé,mindig mikor kimegyünk a főutakra vagy akárhova ott az esélye annak,hogy elkapnak.Na ez magánügy,én gondom..
Köszönöm a segítségeteket,valamit kitalálok mindenképp.A közeljövőbe pedig majd rakok fel egy képet magáról a motorról és,hogyan sikerült megoldani a problémát.
Úgy néz ki életben vagyok
Kellene egy kis segítség, egy XT 550 -et állítok talpra és egy gyári kipura lenne szükségem. Gondolom a korai 600 is rámegy esetleg egy első generációs TT.
Terepre lesz és nem szeretek hangoskodni
Ragasszál fel belülről egy sűrű szövésű szürke fémhálót.Utána arra meg fekete gumi lapot.Így kívülről megmarad a látvány,és a kutya nem veszi észre hogy belülről le van vakolva.A vizet meg nem engedi be.Ez a legolcsóbb megoldása,amiről nem világít messziről hogy gányolás.
ráteszel egy gumi lapot aztán jónapot
az utángyártott idomok meg csak vannak olcsóbban is az xr4 hez is tök olcsó volt
a huskyhoz is ilyen 10-15 ezer körül van egy pár(oldal-tank-stb), mondjuk ahhoz láttam komplett szettet is valahol 30valamennyiért
Van egy srác a képesmotoron árul mindenfélét nekem tudott szerezni darabra is oldalidomot. Ha érdekel elküldöm az email címét, vagy másik lehetőség, hogy rendelsz az usából (innen ) gyárit fillérekért van, viszont a csomagküldés 6 vagy 8 ezer forint. nézzél szét még a motoron mi nem gyári rajta, csavarok meg miegymás úgy már megéri rendelni.
Aki meg kilyukasztotta nem votl barom csak sportlégszűrővel használta annak kellett a több luft, csak azzal meg ugye nem illik offródozni. De amint látom supermoto a gép, miért mész vele pocsolyába?
Egyenlőre én is az emlékeimből élek