Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akaszd ki felül a kampót forgasd a rugót úgy hogy az egyenes része lefele áljon.Ragd vissza a feszitőt +a tengelyt.Lapos csavarhúzzóval vissza birod akasztani a rugót a helyére nem baj ha valaki közzben segít a tengelyt vissza felé feszíteni .5perc.
jobb oldal,közel a hengertalphoz
Szia!

Telefonon elérsz..Esti órákba vagy du.3 fele.Ha van róla képed akkor várom az e-mail címemen.Csak úgy érdekelne ha meglenne hozzá a féknyereg előre,tárcsákkal együtt.
Tel.: + 36 30 215 2304
Email: adyboys@citromail.hu
kerestem de nem találtam a íou tubon hol keressem ? vagy hogy írjam be ?
Több módszer létezik, láttam olyat hogy vezeték kötegelővel húzták össze a rugót, és a helyére rakva vágták el.
Van aki dróttal húzza a helyére, és bepattintja a feszítőbe a rugót.
Ha nézel videókat, sztm találsz rá több módot is.
hogy kell berakni a vezérmű lánc feszítőt ? xl 600 köszi előre is
Üdv!
Jobb oldalt, a motoron ülve. A könyök alatt.
E verzió. És állapotot vegyél. Ne pedig km meg évjárat alapján válassz! Nem árt a gazdáját is megnézni
az E-s drzvel ugy be lehet kavarni az embereket
vagy E verzios vagy S verzios
Köszönöm mindenkinek a választ. :)
Az önindító egy hálás dolog. Szerintem e-s drz.
Xl xr domin- a henger melyik oldalán hova van ütve a köbcenti? Nekem a jobb oldal alja rémlik...
Segítsetek lécci hogy hogyan kell berakni a vezérműlánc feszítőt a helyére mert nem jövök rá .
Üdv!Nekem lenne enduro szettem,gyári xr650r,cserélnék sm szettre,temészetesen értékegyeztetéssel.Ha még aktuális kérlek adj valami elérhetőséget! Köszönet
Keresek XL leömlőre hővédő lemezt!
megtaláltam az ltz-t
azért én nem szeretnék alatta lenni amikor gurul lefelé, motort csak simán leteszed és megpihensz
Ezek csak számok!
Hol adja le?Az a nem mindegy!
A köbcentit tényleg nehéz pótolni de.......?
ÜdvT
Xr fanok...kérdés
Valakinél véletlenül nem lenne eladó sorba jó állapotú enduro gyári kerékszett XR 650 R-hez?... Emberi áron természetesen!,,,,...vagy ha esetleg valaki ért ezekhez..véletlen az utolsó szériás 600-as gyári kerekei nem ugyanolyanok véletlen, mint a 650-é?,..ha nem akkor mibe különböznek a két motor kerekei?..örülnék ha valaki megválaszolná ezeket, értelmesen..mivel szeretnék mindenképp ilyen kerekeket, örülnék a segítségnek...köszi
szerintem az xr4nek jobb a futóműve a drz-től
ha drz-t vennék akkor az s kivitelt venném
pont jó lenne földutas csavargásokra, elég hosszú szervizintervallummal
ha meg izmosabb kell akkor valami ktm vadállat és klónjai közül válogatnék
aki baratomtol elvitte az xr t. elotte drz je volt.de szidta mint a lovat mert sose volt jo
200ccm nyomatekban megmutatkozik
Sziasztok

Tapasztalatokra lennék kíváncsi, van egy xr 600 am és lehetséges elválnak útjaink egyszer talán nem is olyan soká. Valami önindítós gépre gondoltam utódnak pl egy suzuki drz 400 e re, valahogy a 400 as xr honda nem vonz. Olyan kérdésem lenne a drz 400 e hol van súlyban és erőben, na meg futóműben az Xr 600 hoz képest, akinek van tapasztalata mind a 2 típussal kérem írjon, köszönöm!
volt egy excel szettem nagyon barati arba.de akkor nem kellett ha jol emlekszem.mert valami mast koperaltal valami szerelo muhellyel
Esetleg,ha van enduro szetted amit alá tudok tenni az XR-nek akkor megegyezhetünk.
Helló!

Így egyben szeretném eladni.Lehetőleg enduro szett beszámítással..Így teljes egy SM szerintem.(Persze gondolom neked van hozzá minden)Ugyan úgy féknyereggel,tárcsákkal,esetleg lánckerékkel együtt érdekelne egy enduro szett.
az sm szett lanc meg ilyen hobortok nelkul erdekelne