Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom..Az előző gazdája vagy már így jött ki a gyárból vagy nem tudom..Mikor megy az ember közúton vele (persze én nem szoktam ) akkor jó meg minden.Meg tulajdonképp jól is néz ki,csak itt terepen kezdődnek a bajok.A másik bajom pedig az,hogy több 10 ezer forint egy UFO oldalidom..Párba kell ugye azt is venni,mert a kinézetre is adni kéne az meg több mint 60eft lenne.Na de majd megoldom én nem fog ki rajtam egy ilyen idom.Ha kell menetközbe lekapom a gatyámat és azzal takarom el a lyukakat arra a 10mp-re.
Ki volt az a barom aki ezt rátette? Ott nem kéne lukaknak lenni....
A teló befogókat is lazítsd fel.
Amikor húzod vissza őket, csak érzéssel, mert gyárilag huszonpár Nm-el kell meghúzni.
volt régebben egy olyan történet hogy "kelj fel és járj"
aztán felkelt és járt
van mit fejlődni a tudománynak
mire gondolsz, mankókra?
volt olyan aki ezt megcsinálta pár másodperc alatt is
Én kis sarat mostanában csak úgy kenek magamra el ne felejtsem ilyen is
Most hogy nem tudok gurulgatni.......

Ma voltam doktor úrnál hát majd bedobtam a törölközőt. Azt mondta szépen elhagyhatok 1 aztán 2 mankót és 8 hét múlva találkozunk!
Azért 2szer is megkérdeztem jól hallottam e
Ott viszont nincs nekem kivágás..Mivel ott van elől a légszűrő csak.Szóval ami jönne a fenti nyíláson azt nem tudná megszűrni.
Ez is az ülés alól kapja,tehát ülés magasságig vízhatlan
Még egy kérdés,a kormányt,hogy tudom vissza ferdíteni? Esetem egy kicsit,és elmozdult a kormányom.Nem meghajlott csak elmozdult.Középen a csavart meglazítottam,de egyszerűen nem lehet vissza ferdíteni..Mit kell még ahhoz meglazítani?
Okés,nem is én vágtam rá elhiheted. Nagy baromságnak találtam én is.Végülis SM-ként volt használva ill. még annak is van..Ha ezek a lyukak nincsenek,tehát belülről leszigetelem,honnan fogja a levegőt kapni? Mert a DT-n jól ki volt találva az ülés alatt szívta,oldala meg teljesen le volt zárva.
Mert te lapjával használod a motort
Szerezz rá egy másik idomot,mert ilyen lyukacsos szarral terepezni baromság az inkább utcára jó.Amúgy gyárilag az xr 650r nek nagyon jól ki van találva a légszűrő megoldása nem kell rá plusz lyukat fúrni
masteron is sárkerülös motorsw:D én inkább bele hasalok:D
vagy kikerülöd a sarat vagy betömöd a lyukakat
Sziasztok!

Tudom lerágott csont már,de egyszerűen nem lehet így motorozni..
A problémám a következő.A képen látható oldalidomom van,annyi különbséggel,hogy még a lyukak porszűrősek.Úgy oldottam meg,hogy vettem kimondott légszűrő szivacsot majd átlyukasztottam több helyen is.Ezt beraktam a légszűrő ill. az idom közé.A légszűrőm pedig be van olajozva Putoline kimondott légszűrő olajjal.Így nem is lenne semmi,gond teljesen jól működik.(Direkt úgy vágtam ki,hogy egy kis hézagot hagytam,szóval közvetlenül is szívni tudja a levegőt.Ami gyárilag is így lenne) Szóval nem kéne ezt mókolgatni tudom én is.Azért sok koszt,port felfognak ezek az előszűrők ha lehet így fogalmazni.

Na most az igazi problémám az lenne,hogy amikor bele megyek egy pocsolyába az szépen bejut a légszűrőhöz.És ott áll a peremen a víz.Nem jut át azon,de mégis belemegy ez a sáros lötty.Mit tudnék ez ellen tenni?Mert sáros légszűrővel nem valami egészséges ez így.(Ha nem jut át akkor mi is a gondom..Hát csak nem szeretném haza fele tolni kilométerekről.)

Ksözönöm előre is a válaszaitokat!
Én a Gerecsétől vettem és varrott. Egyszer a vadrózsa megtépázta a varrást, újra varrtam tökéletes...
Olyan teló harisnyát hol lehet venni mint ami az fmx-en van?Ahol eddig láttam mindenhol tépőzáras volt.Olyan nincs ami cső alakú gyárilag és felülről rá kell húzni a szárakra?
ha a motorozás a cél akkor a 3-5 fő ideális létszám a 6-7 emberes menetek nem annyira gördülékenyebbek 10 fölött meg már rengeteg a várakozás
partyzós motorozásnál nem lényeg a létszám, itt csak az a lényeg hogy a bénákat középre kell tenni hogy mindenki tudjon rajtuk röhögni
túrázni az xt-xl jobb mint az xr-tt
ha kemény vagy technikás a terep akkor meg már igazándiből az is kevés
pl a husky dinamikusabban tud veretni mint az xr650 és nem is fáradok el annyira
pl volt egy ttr-es ismerős egekig dicsérte a gépet, aztán az első 3 napos után eladta
Köszi,biztos jó lesz.Még nem raktam be,mostanában hanyagolom a motort,majd talán hétvégén.
Hozzáfűznék annyit:
Mi Devilkével 2en is tudunk terep túrázni! Ebbe elég sok km és sok fajta terep is bele tartozik
Feltéve ha üzemképes vagyok
A nehez indulas oka a szelephezag lehetett... Elozo tulajnal olyan jol be lett allitva a szelephezag,hogy a szivo szelepek zart allasban nem voltak zarva, semmi hezag nem volt visszabb allitottam most jol indul indul viszont at gyari ertekeket nem tudom... Valaki nem tudja mennyi? Neztem angol szervizkonyvet de a 0,06 koruli ertekeket eleg valoszinutlennek tartom tudna valaki valamilyen pontos erteket? Elore is koszonom! Tovabbi szep estet!