Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tereptúrára jók, ez igaz, csak azt nem tudtam sosem kipróbálni. Az inkább csoportosan lenne jó, mi meg maximum hárman motoroztunk együtt.
Csavarom nincs. Azok a motoron maradtak a régi idomokkal.
Az újakat nem adtam oda ebben az árban, így is örülhet az új tulaj, hogy a sportdobot rajta hagytam.
Ha nem veszi meg valaki az idomokat, akkor inkább felteszem a polcra aztán nézegetem :)
Mi az hogy komolyabb motorozás ?
Nem azt kell szem előtt tartani hogy Über brutal hardenduro terepen.. mert oda nem alkalmas az tény.....
De azért komolyabb tereptúrákon még megálná a helyét legyen az XR vagy TT , az hogy milyen terepet vállalsz be vele az meg pilóta függő szerintem...
Hasonló velem is történt
képben vagyok a csavar funkcióval csak nekem csak 1 ilyen csavarom van és mivel uj a légszüröház amit vettem ahhoz kéne
Ő az xr 600 sem egy nagy durrantás, de hozzáteszem a tt sem. Ezek lassan 20 éves csömörletek. Komolyabb motorozásra alkalmatlanok. Elugrani a hegyre borér' tökéletesek!
egy kicsit eltűntem, de cserébe ezzel a képpel tudok szolgálni
jó lett a kipufogó tömítés?
Csavar? A bal oldalit 3 elfordítható csat tartja. De azt át kell rakni egy másikból, mert ez üres. Az UFO Plast így dobja piacra.
A rugóstag 88-90 évjárathoz való.
Az idomokat 18000-ért vettem, most 18500 a boltban. 12-ért megválok tőle, ha kell valakinek.
oldalidom ... és ha lenne 1-2 csavarocska hozzá rugós tag melyik évjárat?
El is felejtettem, van egy XR600 rugóstagom is eladó.
Annyi, hogy a tekerő hiányzik a csavarról, nekem csak az kellett róla, ezért vettem.
Konkrétan mire gondolsz? Mert az nem derült ki.
csavarok is vannak hozzá ? mi lenne az irányára? sajnálom hogy eladtad a gépet
nem haragszom, az a 4 kigyúrt kopasz sem akit küldtem emiatt
amúgy ennyi különbség nincs és nem is ugyanaz a kategória
az xr inkább a tt karakterisztikája
Ini remélem nincs harag !

Nem tudtam nem kihagyni hogy ne rakjam fel ide fórumba
Ha valakinek lenne XR 600 r ülése vevő lennék rá !
Az új idomos XR-hez való ülés érdekel csak , lehet szakadt csak legyen szivacs és ülésműanyag
Üdv mindenkinek ha valakinek kell XL / LM RM alkatrész az írjon link
Ez egy 2004-es DRZ400S gyári TAKASAGO kerékszettje. Elöl mint írtam 21 hátul pedig 19 felnivel.A hátulja a szerelő szerint teljesen megegyezik szóval ott nem kell fabrikálni.Az elejénél meg a féknyereg felfogatása stimmel,de lehet,hogy egy-egy távtartó fog kelleni,hogy megfelelően illeszkedjen.A tengelyek is ugyan azok elmondása szerint.Nem most kezdte,szóval érti a dolgát.Annyi,hogy az SM szett első féknyerge nem lesz jó nekem szóval marad a gyári DRZ nissin féknyereg.De végülis tök mind1 csak biztonságos legyen.A fékek fogjanak,ne lötyögjön és stabil legyen.
a drz kerék, amugy állítólag erősebb..mármint a küllők fűzése az agy belsejéből kifele van az xr kerekek füzése anyon kivül van...valahogy ugy van füzve azt mondják hogy gyengébbek emiatt...mondjuk nekem volt 400, 600 is sose volt bajom velük...látszatra ugyanolyannak néz ki mindegyik mint a 650-é... ...amugy a drz is 18 hátul nem?... vagy át lesz füzve 19-re?...na mindegy, azért érdekelne hogy sikerül bele a drz kerék,mivel ebből meg sokkal többet árulnak, mint hondábol..
Még annyi,hogy otthon nem érdemes neki állni szerintem..Fő a biztonság,szóval jobb ha egy szerelő csinálja.
Helló!

Nálam volt egy motorszerelő mester ilyen ügyben.Egy DRZ400S-nek az enduro szettje jó az XR-be.Még nem állt neki megcsinálni,de talán előre fog kelleni távtartó.Fék felfogatás ugyan az nálam,mint a DRZ-n.Mindent felmért és azt mondta,hogy meg lehet csinálni.A hátuljával talán nem is kell variálni az úgy jó lesz.Remélem még a héten elviszi megcsinálni,és akkor pontosan le tudom neked írni,hogy mennyit kellett alakítgatni.Különben a felni mérete elöl 21 hátul meg 19 lesz.
Üdv!
Érdeklődnék egy témáról , biztos valaki tudja ténylegesen a választ....a téma a következő.... Xr 650r-t szeretnék venni...és nincs hozzá enduro-gyári kerékszett,...viszont én szeretnék azt is hozzá.... a kérdés lényege, hogy ebbe a motorba csak xr650 kerék való, vagy ez megegyezik 100% ba más tipuséval pl xr 600, vagy xr 400?....... a lényeg az lenne, ha pl aaz xr 600-é is tökéletesen passszol bele, akkor azt vennék bele..mert eleve sokkal olcsobban ,és előbb is találni ilyet....... a 650-kerékért elkérnek néhányan 100-ezret, 600-asét meg találni 40-ért is szettben.......
Eladó egy pár XR600R fehér oldalidom, gyári bontatlan csomagolásban, mint a képen. Továbbá van még egy gyári kipufogódob két leömlős modellhez, és egy hátsó narancs sárvédő kissé fakó, viseltes állapotban, lámpával.
Helló!

Máshova nem is lehet tenni ilyet.Viszont 1 napot bírt ki,mert a sárba kicsit megcsúsztam és tanyáltam egyet.Meghorpadt szóval stabil 50 fokon van.. De utána viszont 2-dikra röffent is,és go tovább..
Én elhiszem!Ha valaki érzi a techikáját a dolognak,simán belöki őket.Van aki félkézzel a berugókart megnyomva beindítja a 600-650-eseket.Csak arra reagáltam hogy nem biztos hogy kompresszió hiányra utal ha be lehet tolni egy motort.