Értem..Hát vannak ilyen pillanataim mikor egy quad talán jobb lenne.Az ember mindent ki szeretne próbálni,csak lehet,hogy bele mennék a hülyeségbe.Na mind1..Hirtelen "fellángolás" volt ez az egész.Enduro szettet majd szerzek az XR-re..Azt hogyha karcos meg piszkos lesz nem érdekel úgyis az enyém lesz még egy jó ideig. :D
meg ha elül-felfekszik megy a kínlódás
egyszer csapattunk egy ltz-vel együtt tiszta kín volt olyan utakat választani ahol utánunk tudott jönni, erdőben ahol 1-1 sort kivágtak ott se igen tudott jönni mert felkopogott mindig, pedig nem voltak nagy tuskók, egy dobálós emelkedőn le is gurult
a grizzly tetszik egy kicsit, de nem tudnám sehová sem használni, akkor már inkább egy kicsi suzuki terepjáró fillérekért
Meg úgy most vonz a quadozás.Könnyebb lenne vele elmenni egy jót saralni vagy erdőzni.Meg nem dől el vele az ember a sárba csak ha úgy kidobja a farát akkor irány a susnyás.
Nekem 650R-em van.Tudom,hogy 64nm meg 61 paci,csak gondoltam akinek van 660-as raptorja az többet tudna elmondani a dolgokról.Amúgy ahogy én nézegettem 48 le.Az LTZ meg 50.Mégis 660ccm a yamaha.
Na mind1 csak így átfutott már az agyamon,mert lehet,hogy nem lenne valami jó öklet átszerelni az XR-t endurora.
Szia! Köszi h válaszoltál,de nekem kimondottan csak 650r tipusu kell! Nagyon szep moci amit linkeltel, csak eleg gyengusz szamomra,, mindenesetre köszi a figyelmességed!;)
egy az egyben felmegy rá a t4 tankja az jobban néz ki
én az ilyennel hegyeket is másztam és bírta, ha nem lettem volna 130 kiló még többet is ment volna 120tól végre
egy hibája van hogy magas fordulaton elég jól vibrál ilyen 3/4 gáz felett már eléggé kellemetlen
ha valaki épp csóró akkor itt egy jó motor: http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
nekem volt ilyen, meglepően jó gép ahhoz képest hogy 30 éves is elmúlt
ráadásul hihetetlen egyszerű konstrukció
Köszi srácok,megint sokat segítettetek!
egyszer csapattunk egy ltz-vel együtt tiszta kín volt olyan utakat választani ahol utánunk tudott jönni, erdőben ahol 1-1 sort kivágtak ott se igen tudott jönni mert felkopogott mindig, pedig nem voltak nagy tuskók, egy dobálós emelkedőn le is gurult
a grizzly tetszik egy kicsit, de nem tudnám sehová sem használni, akkor már inkább egy kicsi suzuki terepjáró fillérekért
Na mind1 csak így átfutott már az agyamon,mert lehet,hogy nem lenne valami jó öklet átszerelni az XR-t endurora.
az l-es a domi blokkos nálunk ritka kivitel
a quad nekem nem jön be, nem jó az semmire sem
Amúgy Ini te úgyis nagy mágus vagy..A kérdésemre mi lenne a válaszod?
xr650l: 42ló és 51nm
Nem teljesen ide tartozik a kérdés..Na de..
Melyik QUADnak hasonlít a teljesítménye az XR650-hez? Tudom hülye kérdés,csak úgy mégis kíváncsi lennék erre.Raptor 660R-t nézegettem..
Köszi előre is a válaszokat!
Keresek XR600 papíros vázat, jól lepapíroznám a sajátomat meg amúgy is elreccsent a jelenlegi vázacska :)
Úgyhogy ha van valakinek, vagy tud vki vmi okosságot bitte írjon, vagy hívjon bátran:)
Számom: 06202784439 ééééés Csabi vagyok :)
ilyen facákat lehetett esni vele
én az ilyennel hegyeket is másztam és bírta, ha nem lettem volna 130 kiló még többet is ment volna 120tól végre
egy hibája van hogy magas fordulaton elég jól vibrál ilyen 3/4 gáz felett már eléggé kellemetlen
nekem volt ilyen, meglepően jó gép ahhoz képest hogy 30 éves is elmúlt
ráadásul hihetetlen egyszerű konstrukció
de csak hallottam ám
mostanában megvagyok teljesen javulva