Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! XR 650Rbe tettél ilyen olajhőfok mérőt? Mert ha igen, akkor azt ugye a vázba tetted, ami az olajhűtője a motornak.
Erről csak annyit, hogy az aprilia RST 1000es FÖLDÚTON (!) betoltam 3.ba! Igaz, hogy 4szer futottam neki, de sikerült egyedül... Hálistennek nem saját motor volt.
nem tudok igazán extrém gyenge pontot
max nézd meg van-e lógása a himbarendszernek
ha megvetted mosd ki és zsírozz át rajta minden csapágyat+ a kormánycsapágyat is
ha még valakit érdekel egy exhondás kalandjai:
ahol nincs út ott csinálunk
nekem 92 a moci nincs rajta ilyen a 650 blokkon szokott ilyen lenni, a kipufogó leömlő pedig sokszor sport igy az egy kicsit más mint a gyári de nem befolyásol olyan nagy mértékben
Sziasztok!

Előre elnézést kérek a hülye kérdésekért de foglalkoztat 1-2 dolog még motorvásárlás előtt Honda xr 600 típusról. A kipufogó elvezetés függ az évjárattól, vagy az miért van hogy azonos évjárat alatt hirdetett gépeken 2 különböző módon van a kipufogó elvezetve? Meg még az érdekelne mi az a bekarikázott dolog a hengeren? Képek csatolva. Eskü nem zavarlak titeket többet.
Szevasz nekem is ezt csinálta hogy nem indult aztán igen tekercselés és cdi csere óta fasza ennyi a történet

Hali! XR 400-zal szeretném meglepni magamat. Van valami tipp, mit érdemes jobban megnézni ezen a mocin, vagy nincs semmi extra ellenőrizni való? Előre is kösz a válaszokat!
Hát az is lehet.Meg homokbányát sem látott.Elvileg még agusztusba lesz rajta enduro szett,szóval majd akkor...
udv, esetleg nincs valakinek papiros vaza xl 500hoz?
akkor te ügyes vagy :) nekünk nem sikerült pedig 2 en toltak meg :) igaz hogy nem fog már valami nagyot a gumim :)
Az xr650et is begurítottam 3ba simán, ha fogott a gumi. Az hogy az olajad csak 65 fokos gondolom azért van mert nem rugattad még egyhelyben vmi szopóba. Nekem sokszor elforrt a vizem is ilyen helyzetben. Szóval majd ha kemény sározás lesz megmelegedik az az olaj jobban is
Ezt sem nagyon értem!Miért ne lehetne betolni?Én mikor összeraktam az fmx-et(fúrás,új dugattyú,új vezérlés) dekompresszor nélküli vez.tengelyt tettem bele,de simán betoltam egyedül.Elsőben is sikerült néha,de általában másodikkal csináltam.Nem kell oda hadsereg hogy betolja az ember,pedig 101-es wössner lett beletéve aminek egyenes a teteje nempedig homorú mint a gyári dugattyúnak..Az sv100-et is simán belöktük ketten mikor lemerült az akku.
Bár egyszer találkoztam olyan emberrel aki esküdözött hogy 4-en sem bírták betolni a 150-es mz-jét olyan kompresszió van benne.Inkább ráhagytam.
xl 125 bontott blokk eladó + cdi érd 06304193169
De annak nincs is a vázba az olajhűtője.Szóval nekem is valószínű valamivel melegebb lenne ha közvetlen a blokknál lenne mérve.Mert mire vissza ér a vázba,meg ugye az hűti vissza.Biztos lehet pár fok eltérés.Lehet,hogy rosszul gondolom..
oszt a cdi honnét tudja hogy meleg a motor?
Cserélj próbára cdi-t.Merre laksz?
A haverom lc4-esében is van olajhőfokmérő de mondta,hogy 90 foknál még nem ment feljebb de akkor nagyon extrém körülmények kellettek hozzá,hogy elérje.
Uj dugo van benne.... A betolast lejtonek lefele negyedikben valo inditas alatt ertettem ... Egy deka fust nem jon belole :S nem ertem neha meg mint pl ma poccroff melegen is
Értem,köszönöm a segítséget.

Mellékesen..egy motorszerelő haverom mondta,hogy nincs terhelve a motor szóval ezért ennyi.Na mondom szép vagy..menjél tovább aztán fújogasd féktisztítóval a frissen össze rakott KTM-et,hogy beinduljon. Nekem meglepő volt,na mert mondom itt írtátok,hogy az XR400 meg aszisezm a te NX-ed is felment vagy 100 fok fölé.Mondom akkor valami a mérővel nem stimmel vagy a fene tudja.
Üdv..! én érdeklődnék hogy valakinek nincs esetleg gázbóvdene.?.. Xl 600 Lm-hez?..akár mind 2..előre is köszi.!.
Egy vízhűtéses motornál az reális olajhőfok.
Köszi az infót akkor meggondolom
XR6 88 utáni oldalidomokat, cserélnék 88 előtti idomokra!
vitboy77@gmail.com
Vagy tippek hol kaphatnék hozzá?
Valami ilyen kell....