Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gimnazista leányok altestében Álmodik a nyomor Maximum egy kivénhedt csata kanca altestébe turkálhatnál mikor fehér folyása van
a sárgahomok tuti kiszedi majd, de jobban örülnék ha éreznék is valamit amikor kotorászok a gimnazista leányok altestében
Nyugi az anyaföld elmulassza hamar.
zsibbad de olyan mértékben hogy a bálnatúra óta még nem állt ki
most már tudok vele fogni érzem a hideg-meleg különbséget de még mindig zsibbad
kurva sokat mentünk aszfalton aztán nem tudtam kitornázni belőle a zsibbadást menet közben és úgymaradt
ilyen már volt de 3-5 nap alatt mindig elmúlt ez a kéz ujj zsibbadás, most meg nem
Bal kezes gáz? Az meg mi a f@sznak Mi van,szét hokiztad a jobb kezeden a tenyered és a sok vízhólyagtól nem tudod húzni a gázt?
Talàn nincs is másik az országban
ami kellene az sosincs
amikor a ténérét vadásztam volt vagy 10 rendszám nélküli
most meg egy sincs, pedig volt olyan terv hogy 2 motor 1 papírral
mondjuk ha a bal kézzel húzott gázra nem találok megoldást szerintem menni fog a háztól lehet még a husky is aztán veszek egy drz s-t buziskodni a földutakra
Nagyon nehéz hozzá alkatrészt találni
Majd ha kell neki akkor szólj !
Garázsba elfér a többi alaktrész közt...
De azt röhögöm mikor én akartam venni nem volt hírdetésben, most elakarom adni a kutyának se kell :D
baszott eljönni még fel sem hívott hogy mi van........
az enyém még ehte japó
még az indexbúrán is ott a made in japan
és full gyáriállapot, kb 2 mázsa, de ahol te végig mersz menni ott megyek utánad
már most kezd el szervezni a tavaszi túrát, szerintem a május első hete lesz nekünk az erdély utána ráérek
most ősszel sajna már nemigen fogok motorozni, összejött pár negatív dolog
Szevasztok Szakik! Erről a típusról mi a véleményetek?

http://www.jofogas.hu/somogy/H...
miért nem akar jó lenni a LM es gázbowden az RMG-m re ? pedig ugyan az tudtommal , vagy tévedek ?
Szia Scottsub40! Nemesrádón van egy XR650 L ismerem a srácot aki eladja, alig használt megkímélt masina, egyszer mentem vele talán párszáz métert, de nagyon jó kis gép. Mindenképp megéri megnézni ha a közelben laksz.
http://olx.hu/hirdetes/honda-x...
Minden nagyképűséget félre téve A tenerének akkor lenne esélye,ha a domin elszakadna a lánc
Most már megnéznék egy Domi tenere racinget :D
csak nehogy egyszer egy dominátor megszégyenítse a te nagyra becsült digók által össze kókányolt csörgő kígyódat
az őszi rövidebb, de a tavaszit tuti nem tudnám megcsinálni
250km izmos veretésre kevés az erőnlétem
ha meg csak szopi-nyali tempót megy az ember minek a husky?
arra ott a dominátor, a kempingbicikli meg az ilyenek

Indulj versenyen kívül a huskyval
nem terveztem
főleg nem mopeddel
abból kinőttem kor és térfogatilag is
okt 23.-i hét végén lesz
Ini!Nem mész a moped rally ra?
sziasztok. xl600r dakarhoz vannak megmaradt cuccaim ha érdekel valakit .komplett hátsó villa, kerekek, első -hátsó telók ,nagy tank ,ülés ,első lámpa fejidommal ,kormány kifli stb gyakorlatilag minden a blokk és az elektronika nélkül .
Sziasztok! papíros xr650r-t vennék max 800-900 ezerért! hirdetnek eggyet Siófokon de egy hete nem veszik fel a telefont:/ aki tud olyan embert aki árulja a motorját légyszi irjatok, esetleg aki külfödlről hoz be ilyen tipusokat az is érdekelne! Köszönöm előre is!
pumigumi.hu ott nézz szét
ehh
lehet annak készültem, 10 évesen jobban sütöttem főztem mint most az asszony
amúgy öregapám úriszabó volt, rá is baszott, mert a háború környékén megvarrt pár német egyenruhát aztán vitték az oroszok valami munkatáborba