Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5 ezer pénzért kár spórolni
mert ha egy akármilyen alkatrész lenne akkor spóroljunk
de itt még van egy csomó járulékos költség aztán az hogy 25 vagy 30 a vezérműlánc csere nem egy akkora nagy különbség
akinek meg nincs rá pénze ne motorozzon, nem kötelező
kihagy egy túrát vagy egy drogos-kurvás-szétcsapós hétvégét aztán lesz pénz mindenre
de
fingom nincs milyen ez a morse vagy mifene lánc az is lehet jó, érdemes pár külföldi fórumot is átolvasgatni a témában

az tudom hogy pl a regina szar (meghajtó)lánc de pl a kiskőrösi nonane lánc közel annyit bír mint a did, ezt már több motorostól hallottam
szóval nem biztos hogy szar a morse csak nem tudjuk hogy jó-e
Mert biztos egy hulladék szar az a lánc ? Te nyomi? Volt tapasztalatod? Nem mindig a drága a jó! Egyébként egyik barátomé lesz a motor és neki keresek. Azt fogja megvenni amire pénze ven! Ennyiii
Ügyes!
Spórolj a fasz fejeden 5k-t, és hulljon szét a motor az új tulajnál! Te nyomorult hülye! Szép, magyar mentalitás!
*Morse
Helló nekem van egy ilyen gépezet a birtokomban
Mire vagy kíváncsi?
Akkor Mosre Nimi!
Eladásra Morse, használatra did
Sziasztok,

Vezérmű lánc cserére szorul a vasam(xl6 lm). Motoralkatrész.hu-n talátam 13k körül MORSE vez mű láncot. Valakinek van tapasztalat a márkával kapcsolatban? did 5k-val drágább de kérdés, hogy jobb-e annyival!

Üdv
Igen a zéger leg felül van,és csak szivatóval indul,de akkor abba a pillanatba ahogy vissza nyomom már ketyeg is.
A gyertya száma DPR8 EA9 A másik bovden a visszahúzó gáz bovden.
Sziasztok.
H. Fmx-et ismeri valaki?
Esetleg volt már valameikötök kezébe ilyen marina?
Ha van valakinek esetleg tapasztalat az irja meg legyen olyan kedves.
Előre is Köszi.

És Széles utat. 8)
Köszönöm a tippeket! Kontakt spray megoldotta a problémát Ámbár továbbra is elég gyöszösen indul! Hidegen is melegen meg 10 perc rugdalódzás.... gyertya hőérték? A kompresszió jó.
A karburátoron két bovden befogatás van az egyik a gázbovden addig oké de a másikra mit kéne kötni?
Tehát azt mondod,hogy a súbertű legfelső rovátkájába van a zéger gyűrű?Ha így van akkor meg kéne próbálkozni kisebb alapjárati fúvókával.
teljesen lent van
Ha fekete a gyertya akkor sokat kap rakd 1 rovátkával lejjebb a súbert aztán meglátjuk mit változik.
ingadozik az alapjárat,a gyertya fekete de közelse annyira mint régen!
rendben :)
a homok megtakarítja csillogósra
a láncsprayt meg felejtsd el
egyrészt mert drága, másrészt meg azt nem terepre találták ki
kend be néha sima olajjal ami épp kéznél van
én ép most készítek egy láncolajozót ha beválik meg is mutatom
Srácok! ti mire esküsztök lánc tisztitás-nál ? mer akarmit csinalok dzsuvás maradt hiába fújom spray el minden motorozás után saras motorozás után akarhogy is tisztitom marad rajta dzsuva!
Sziasztok,

XL 6 LM-hez(nagy tankos) jobb oldali ülés alatti idomot keresek!
Ha valakinek foglalja a helyet otthon kérem jelezze!

ÜDv,

Heló!
Érdekel még a karbi?
Mert akkor hívj fel és beszéljük meg!
Várom válaszod!
Helló
Az a kábel megy a CDI be, a jeladótól.
Ki kell mérni a jeladó ellenálását, de ha a CDi rosz, azt csak próba-cserével lehet megállapítani, vagy ahol van erre tesztelési lehetőség.
kompresszió?
Trafókábel?
felfele menetben pedig nem jó dolog
az xr4-be is tettem, aztán volt hanyattesés jó sok
utána ki is vettem, a 190centivel magasítóval sem bírtam rendesen állni