Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Ma vettem egy olajhőmérőt.Nivo helyére betekerhető fajta.Viszont ezt az érzékelő pálcáját én rövidnek találom.Éri olaj,csak nem tudom,hogy valóban 60-65 fokos lenne csak az olaj benne?
Maga a mérő ÚJ,illetve rendesen is mér.Az olajszint rendben.
Ha már betudod tolni akkor ott nem igen van kompreszió A szívó 0,10 a kipufogó 0,12.Mérj rajta kompressziót.Nem füstöl az a motor?
nem lehet hogy eljött a dugócsere ideje ? ha melegen tolásra indul ? amúgy is nem tudom hogy tudjátok betolni mi az xl-t 3 an nem birtuk betolni csak elcsuszott
Továbbra is mókás a technika ..... A gyertya hőértéke is megfelelő.. Gondoltam veszek bele egy újat hátha az a probléma de nem ugyanúgy nehezen indul viszont most már csak melegen. Melegen viszont tolásra pöccröff. Valaki nem tudja a gyári szelephézagok méretét (Honda Nx 650)? Köszönöm előre is !
Hétfőn hívlak 8 után !
hetvenes 386 47 87
nincs értelme bele tenni sokat ront a motor jellegén egyrészt dög nehéz a dominátor blokk másrészt az aksit igazi kihívás elrejteni nincs neki hely inkább xl 600 r blokk bele vagy gyári xr blokk jó karbival ..
Üdv mindenkinek!

Valaki ismeri ezt a gépet esetleg ?http://olx.hu/hirdetes/honda-x...
Nem találom a hírdetésed, adj egy telefonszámot és felhívlak
azt hiszem 40le egy domi de nem tudom pontosan
és jóval gyengébb lessz mint az éxxer?
Ugyan az a blokk kívülről csak van rajt egy önindító. Szóval igen
A dominator blokk befér az xr be átalakitás nélkül?
Szerintem képesmotoron,olx-en még fenn van a hirdetés.Nem emlékszem hogy töröltem volna,de lehet jofogáson is.
Szevasztok voltunk haverommal csapatni egy keveset
Valami elérhetőséget tudsz adni ?
Elvitték mind!
Már csak olyannyira utolsó van,hogy ezt magamnak tettem el.De mivel én idén már nem tervezem beépíteni,így ha valakinek sürgős,esetleg odaadom,de alku nélkül.
Ha jó áron van, engem is érdekelne!
Szia Poc meg van még a HOTCAMS veztengely ?
Valahol találtam hírdetésben, gondolom te árulod ?
https://www.youtube.com/watch?...

Ez lenne amit cserélnék !
errül van szó itt
ha ott klappol minden elsö rugókar érintésre ketyeg a gép
Sziasztok !
Elcserélném PAPÍROS Yamaha XT 600-am, egy szintén papíros xr600-ra.
Gondos tulaja voltam!
Friss műszaki van rajta !
(csere oka : nekem túl alacsony az xt)
huligoon@gmail.com
Persze ritkán kell de akkor nagyon jó hogy van !