Én szervezni nem szervezek. Vannak erre kiképzett személyek akik előtt minden tiszteletem. Én összepakolok és megyek jól érezni magam
Idén is volt már túra amit kihagytam pénztárca üresség akadálya miatt, most meg ha őszre tudok is motorozni mivel nem melózók így ugyan oda jutok.....
A műanyag ülésalapot lehet szélesíteni? Az használna a legtöbbet. Aztán jöhetne a szivacs. :) Van külföldről szélesített ülés kb 50.000ért, csak félek, hogy nem ér ide.
edzeni kell
volt hogy 3 nap 1500km
utána rá sem tudtam nézni egy hétig
kicsit kiszélesíted feltölteted zselével aztán viszonylag kényelmes lesz
de nem biztos hogy belefér egy 50esbe
a cagivával egy ideig kínlódtam de a szivacsozás hiába lett vastagabb nem lett jó, utána lapokra vágtuk és ragasztottuk az majdnem jó lett
az időjárással nem tudunk mit kezdeni, de el lehet kerülni
szabadság csak van 1-2 nap mindenkinek
aztán ha nem 2000km van a tervben hanem csak 5-600km akkor annyit már csak össze tud a nép szedni tavaszig
bár ha kell egy full kuplungjavítás a huskyn akkor megszopom, de egy húszast csak félre tudok tenni tavaszig
Én is térdgépezetem már fél évet a szalagok miatt...
Most mind a 2 csont törött a sípcsont és a szarkapóccsont is.
A teljes felépülésre 5-6 hónapot mondtak és a vasak még akkor is bent lesznek azokat csak később szedik ki.
Szívás ez így is úgy is!
az igaz hogy vigyázni kell nekem is volt ilyen gumis pántos biszbaszom ami nem engedte oldalra a térdet, de egy izmosabb tigrisbukfencnél tuti beszoptam volna vele, meg azért ha sokat rázkódott fájt is
5 hétig jártam gyógytornára mire elengedtek melóba(ahol 12órából 11et csak ültem)
ne legyél kishitű
amikor szétszakadt a térdem menni még csak mankóval bírtam de már ültem motorra
amint behajlott annyira hogy tudjak váltani mentem is
szóval sok nap van még az évből
-szerintem a henger jobban ki van tágulva a hőségtől mint a dugó ezért nincs akkora kompresszió
-vagy ugye melegben nem kell neki annyi benzin induláskor ha télen szivató nélkül is indul az 40 fokban sok lehet
-a sok benzinbe is bele tud fulladni amit az eldugult légszűrő is okozhat,alapjáraton még pont elég a levegő de utána már nem tud ennyit kapni belőle és több lesz a benzin a keverékben ami nem tud elégni szerintem ez a verzió a legvalószínűbb
-ha keveset kapna benzinből akkor az alapjárat megemelkedne mint amikor a tank az utolsókat rúgja
-Kellene nekem egy 8mm-es csap a szelepfedél szélébe,nem volt benne
-És ha vki tudna kuplungoldali fedelet xl250r rfvc -re(talán felfelé kompatibilis a 350-400-al) vagy alu hegesztőt egy apró kis pontozásra Esztergom BP között valahol az is jólesne,berúgókarnál a fedélen a csap mellett ki van törve egy darab,gondolom korábbi rossz berúgótengely "tárcsa" visszarakás miatt,ilyen apró bizbaxok miatt sosem fogok elkészülni.
ha esetleg kallódna valakinek egy izmos rugója a hátsó telóhoz
ilyesmi méretekkel:
belső átm: 58mm
külső átm:83mm
hossz: 245mm
kicsit el lehet térni tőle
ezt a nyomóerőt nem tudom, bitang izmosnak tűnik ami van de mégsem.....
En ertem.de te nem erted hogy en ertem
Baratomnak pont ilyen celbol vasaroltunk egyet 11e ftert.de az mar alkalmi vetel volt
Szolj ha 2dv van elado ez az ar alatt.es a masikat megveszem en
Idén is volt már túra amit kihagytam pénztárca üresség akadálya miatt, most meg ha őszre tudok is motorozni mivel nem melózók így ugyan oda jutok.....
próbáld ki hogy ha ráterítesz valamit milyen pl több réteg törölközőt
volt hogy 3 nap 1500km
utána rá sem tudtam nézni egy hétig
kicsit kiszélesíted feltölteted zselével aztán viszonylag kényelmes lesz
de nem biztos hogy belefér egy 50esbe
a cagivával egy ideig kínlódtam de a szivacsozás hiába lett vastagabb nem lett jó, utána lapokra vágtuk és ragasztottuk az majdnem jó lett
szabadság csak van 1-2 nap mindenkinek
aztán ha nem 2000km van a tervben hanem csak 5-600km akkor annyit már csak össze tud a nép szedni tavaszig
bár ha kell egy full kuplungjavítás a huskyn akkor megszopom, de egy húszast csak félre tudok tenni tavaszig
az idei szervezőnek nem sikerült összehozni a népet
Most mind a 2 csont törött a sípcsont és a szarkapóccsont is.
A teljes felépülésre 5-6 hónapot mondtak és a vasak még akkor is bent lesznek azokat csak később szedik ki.
Szívás ez így is úgy is!
5 hétig jártam gyógytornára mire elengedtek melóba(ahol 12órából 11et csak ültem)
Ma volt az első nap hogy bicikliztem kicsit......
Motorra én is szeretnék ülni! Nagyon hiányzik! De túra idén már nem lesz ebből
amikor szétszakadt a térdem menni még csak mankóval bírtam de már ültem motorra
amint behajlott annyira hogy tudjak váltani mentem is
szóval sok nap van még az évből
Eladó honda xl 600 r alaktrészek
-henger
-dugó,gyűrű
-hengerfej,szelepfedél
-porlas
ztó
Főleg fehér ne!
-vagy ugye melegben nem kell neki annyi benzin induláskor ha télen szivató nélkül is indul az 40 fokban sok lehet
-a sok benzinbe is bele tud fulladni amit az eldugult légszűrő is okozhat,alapjáraton még pont elég a levegő de utána már nem tud ennyit kapni belőle és több lesz a benzin a keverékben ami nem tud elégni szerintem ez a verzió a legvalószínűbb
-ha keveset kapna benzinből akkor az alapjárat megemelkedne mint amikor a tank az utolsókat rúgja
-És ha vki tudna kuplungoldali fedelet xl250r rfvc -re(talán felfelé kompatibilis a 350-400-al) vagy alu hegesztőt egy apró kis pontozásra Esztergom BP között valahol az is jólesne,berúgókarnál a fedélen a csap mellett ki van törve egy darab,gondolom korábbi rossz berúgótengely "tárcsa" visszarakás miatt,ilyen apró bizbaxok miatt sosem fogok elkészülni.
ilyesmi méretekkel:
belső átm: 58mm
külső átm:83mm
hossz: 245mm
kicsit el lehet térni tőle
ezt a nyomóerőt nem tudom, bitang izmosnak tűnik ami van de mégsem.....
Baratomnak pont ilyen celbol vasaroltunk egyet 11e ftert.de az mar alkalmi vetel volt
Szolj ha 2dv van elado ez az ar alatt.es a masikat megveszem en