A napokban írtam de nem kaptam választ ezért bepróbálkozom mégegyszer. Tippeket várnék milyen téren keressem a hibát... Nagyon nehezen indul a 650es Nx hidegen melegen... ma már azt csinálta,hogy elindítottam alapjárat fölött egy kicsivel még ketyegett rendesen aztán magasabb fordulatszámtartományban csak durrogott aztán végül leállt...... Elindulni sem lehetett vele akkor megdöglött egyből.... Anyagot kap rendesen... Szerintem elektronikai gond lehet... Mi lehet a gond mégis ? És végül még egy kérdés: Ami az olajszűrő elől jön fel két kábel belekötve a kábelkorbácsba az mi célt szolgál? Köszönöm előre is a válaszokat
nekem az xr4 gyári áttétellel a 80-90 közti meneteket kedvelte
egy ismerős kipróbálta 140el ment, én olyan 120maxokat mentem vele
az drz400s től minden részében jobb az e kivitel izmosabb(de ha feldobsz egy 440es hengert szinte egyforma lesz
500as xl még nem volt de a 600astól sokkal jobb a 400as, lehet utazóban nem tud annyit meg nem annyira kényelmes, de a drz se hintaszék
Akkor rosszul látod, mert ez van kiírva:
Free Shipping to Hungary via Standard Shipping
Be is vagyok regisztrálva, kiválasztom a címem és 0 a szállítási költség.
Üdv tapasztalat /vélemény érdekelne a 400-as Xr ről újabb 2001 utáni,hallottam olyat hogy ugyan úgy megy mint a régi 600-as ez mennyire igaz, mi az utazó illetve a végsebessége, 500-as Xl után nem lenne kevés? Vagy inkább 400-as Drz kellene a Max keretem 600-630 ezer.
Köszönöm előre is esetleg ha valakit érdekelne egy gyári állapotú 500-as Xl műszakival az a hirdetésem között megtalálja :)
Mi volt? Sípcsonttörés velőűrszeggel? Nekem egy hónapja szedték ki a vaskat. 5 évig hordtam magammal. A kivétel 2 hét alatt meggyógyult, bár még néha fáj a térdem.
és többnyire az alapjárat környéke a szar, lehet valami pár forintos kütyü döglik ki csak benne
Kezdésnek cserélj gyertyát aztán pucolj karbit.......
egy ismerős kipróbálta 140el ment, én olyan 120maxokat mentem vele
az drz400s től minden részében jobb az e kivitel izmosabb(de ha feldobsz egy 440es hengert szinte egyforma lesz
500as xl még nem volt de a 600astól sokkal jobb a 400as, lehet utazóban nem tud annyit meg nem annyira kényelmes, de a drz se hintaszék
Free Shipping to Hungary via Standard Shipping
Be is vagyok regisztrálva, kiválasztom a címem és 0 a szállítási költség.
06 30 635 9305
06 30 635 9305
Köszönöm előre is esetleg ha valakit érdekelne egy gyári állapotú 500-as Xl műszakival az a hirdetésem között megtalálja :)
Doki azt mondta a legkorábbi időpont hogy kivegyék 1,5 év.