még egyszer leírom:
szanaszét lesz vagdosva szóval totál mindegy hogy néz ki
ha a kutya szétrágta az is bőven megfelelő
szóval se nem kell szép se nem kell jó
jó ülés van, nincs benne 3000km, azt vétek lenne szétvagdosni
szóltam havernak, gondolkozik rajta
én sokallom az árát, ilyen 3-5 ezrekre gondoltam
de mivel nem nekem kell így végülis mindegy
erdély majd jövő héten lesz
ha sima réz volt benne akkor szerintem nem
a réznek már 1 n mm felületnél elhanyagolható ellenállása van pár század ohm méterekben
ha jól emlékszem
de lehet tizedek
az a lényeg nagyon kevés és nem kilo ohm
Carol gyújtókábel a neve és valami Pro Spark van még ráírva és annyi,hogy dupla szilikon szigeteléses és 7mm-er vastag .Remélem betudom faszán tekerni a gyertyapipába és a gyújtótrafóba.
az ellenállása ugyanolyan mint a rézvezetéknek?
egyszer kocsiba valót tettem bele valamelyik motoromba aztán alig volt szikra
abban valami "madzagokra" tekert vékony rézvezeték volt a vezető rész
Tegnap vettem a motorba új gyújtókábelt,mert a régibe elszakadtak a drótszálak.Mivel nem szeretnék újra így járni ezért ilyen "spéci" szénszálasat vettem amit lehet hajtogatni össze vissza.Remélhetőleg így már megfog szűnni az alapjárati leállás Használt már valaki ilyent?
Valószínűleg még kevés anyagot kap.Nézz rá a gyertyára milyen színűre ég ki,ha szürkés színű a gyertyakép akkor rakd egyel feljebb a súbertűt.Szívató nélkül indul nehezen hidegen?Váltásoknál vagy motorféken nem durrog bele a kipufogóba?
Hali! Ma kipróbáltam terepen is a mocit és azt tapasztaltam,hogy ha oda húzom neki akkor el kezd be fulladni,ahogy vissza engedem a gázt ez meg szűnik és hidegen ebbe a kánikulába kibaszott nehezen indul,de az alapjárat tökéletes!
A véleményetekre lennék kíváncsi, 2 motor típus között választanék. Honda Xr 600 vagy Yamaha TT 600. Ti melyiket választanátok, mi szól ellenük vagy mellettük érvben?
Tele a hócipőm a mutyikolós faxokkal.
MÁr az 4. menetet javítom fel a xl 600 lm hengerfejben a szelepfedél csavarjaihoz.
Előtte 2-t a hengerfej csavarjaihoz a hengerben..:S áááááá
szanaszét lesz vagdosva szóval totál mindegy hogy néz ki
ha a kutya szétrágta az is bőven megfelelő
szóval se nem kell szép se nem kell jó
jó ülés van, nincs benne 3000km, azt vétek lenne szétvagdosni