Himba zsírozás,nem sikerült valami fényesen.1 csapszeget tudtam csak megzsírozni.A többit majd a szervízre bízom.Otthon nem állok neki szétbontani teljesen,biztosabb ha egy tapasztalt szerelő csinálja.Különben szép állapotban volt,zsír is volt benne,na meg tiszta volt.
Néztem a láncszettet,és valószínűleg gyári van még rajta(?).De még mindig lehet feszíteni kicsit.(Csak az van rajta,hogy JAPAN, o gyűrűs)
Jóestét nektek!
A napokban vettem egy Xr 600at dominator blockkal... Rugdosni kell nincs rajta önindító... Hidegen még egész jól elindul de ha bemelegszik akkor nagyon nehezen indul.
Tippek,hogy mi lehet a baj? Gyertya hőérték? Tirisztor? Üzemanyag gond?
Nálam az XL nél a domi karbi épp hogy befért ... súber membrán fedele épp hogy nem ért hozzá a vázhoz..kb 0.20mm :D
De az XR váznál van bőven hely annyi hogy a légszűrő gumi nehezebben ment fel....
Azon a hírdetésen jót nevettem !
telefon számom 06205027404
2 hétig még itthon vagyok, aztán megyek nyaralni!
Néztem a láncszettet,és valószínűleg gyári van még rajta(?).De még mindig lehet feszíteni kicsit.(Csak az van rajta,hogy JAPAN, o gyűrűs)
Rakd el szépen a polcra nehogy baja legyen,jelentkezni fogok érte.
Elkelt az Xr ed? Látom már nincs fent a hirdetések között.
A terepről meg amúgyis...
Nem (mindig) a technikán múlik...
Lesz nemsokára megint egy éjszakai tura, mert tökjó a hűvösben motorozni !
Rudónál van a SER.
Zsore most bmvvvvzik...
Itt van róla pár kép és VE-vel kezdődik a száma!
Hívj fel és megbeszéljük!
0620-552-8308
Várom válaszodat!
Ha kell van önindító, hozzá !
A napokban vettem egy Xr 600at dominator blockkal... Rugdosni kell nincs rajta önindító... Hidegen még egész jól elindul de ha bemelegszik akkor nagyon nehezen indul.
Tippek,hogy mi lehet a baj? Gyertya hőérték? Tirisztor? Üzemanyag gond?
De az XR váznál van bőven hely annyi hogy a légszűrő gumi nehezebben ment fel....
Azon a hírdetésen jót nevettem !