Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a véleményem az XR-ről
Azt ne felejtsük el hogy az Nx nevet csak matricára írták de az XR-t a köztudatba vésték:) nincs mit elkapkodnom a motoron nekem ráér :)
Dobj fel róla egy hirdetést kepesmotor.hu-ra.
xl 600
Üdv! van egy eladó motorom 150.000 ft-ért képeket videót kérésre küldök email címem:antalgergo92@gmail.com
telefon számom 06205027404
rendben!
2 hétig még itthon vagyok, aztán megyek nyaralni!
Himba zsírozás,nem sikerült valami fényesen.1 csapszeget tudtam csak megzsírozni.A többit majd a szervízre bízom.Otthon nem állok neki szétbontani teljesen,biztosabb ha egy tapasztalt szerelő csinálja.Különben szép állapotban volt,zsír is volt benne,na meg tiszta volt.

Néztem a láncszettet,és valószínűleg gyári van még rajta(?).De még mindig lehet feszíteni kicsit.(Csak az van rajta,hogy JAPAN, o gyűrűs)
Igen erre gondoltam!
Rakd el szépen a polcra nehogy baja legyen,jelentkezni fogok érte.
Hello

Elkelt az Xr ed? Látom már nincs fent a hirdetések között.
Nincs mit!Karbi ügyben kérdésed van csörögj rám nyugodtan.
Jelentem kész a moci a karbi pöpec! köszönöm a segítséget
...engem meg az asszony letiltott az xl-jéről, amig nincs olajhűtője !
A terepről meg amúgyis...
Van ez úgy !
Nem (mindig) a technikán múlik...

Lesz nemsokára megint egy éjszakai tura, mert tökjó a hűvösben motorozni !
Nincs.
Rudónál van a SER.
Zsore most bmvvvvzik...
Heló!
Itt van róla pár kép és VE-vel kezdődik a száma!
Hívj fel és megbeszéljük!
0620-552-8308
Várom válaszodat!
Úgy készül az a motor mint a Luca széke Rakd össze őszre aztán menjünk csapatni és ne otthon nyalogasd a csuklód
jövöre elkészül az enyém aksival
Igen az a gép! Az egy dolog,hogy kellene rá önindító de jó lenne ha rúgásra is ketyegne :) Amúgy meg nem tudnám hova tenni az akksit.
igazi kis hülye gyerek lehet...
Az a gép ami 150 be volt fent? Arany színü felnivel és forditott telós ?
Ha kell van önindító, hozzá !
Jóestét nektek!
A napokban vettem egy Xr 600at dominator blockkal... Rugdosni kell nincs rajta önindító... Hidegen még egész jól elindul de ha bemelegszik akkor nagyon nehezen indul.
Tippek,hogy mi lehet a baj? Gyertya hőérték? Tirisztor? Üzemanyag gond?
Nálam az XL nél a domi karbi épp hogy befért ... súber membrán fedele épp hogy nem ért hozzá a vázhoz..kb 0.20mm :D
De az XR váznál van bőven hely annyi hogy a légszűrő gumi nehezebben ment fel....
Azon a hírdetésen jót nevettem !
azóta is xr ként árulják azt az xl-t
nem fér el a vázban azt jelenti balfasz vagy ... még xl 600 ba is beraktam.. pedig ott azt végképp nincs neki hely