Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gerecsemotor.hu
Lájk !
125-ös 4t működő Honda blokk eladó ( karbi, trafó is van)
Eladó lett a gépem, hátha valakinek megtetszik!
Több infó az adatlapomon!
Tel.: 06-20/552-8308
Sziasztok!

Segítséget kérnék xr600 tulajoktól!Ha lehet a közelből.
CDI-t vettem, és nincs vele szikra, ki kellene próbálnom más motornál sincs, vagy valami más is elromlott a gépen.
Címem az adatlapon, de ide is írhattok!
Köszi!
oké
Szia!

Ma én is kimentem meló után,és 3-dikra röffent utána meg 2-dikra.Megy az,csak nem mertem nagyon lerúgni. De tényleg brutál...Na mondom itt egy egyenes..Húzom neki 3-dikba,szó szerint szükült az út vagy nem is tudom.Bekönnyeztem rendesen.Imádom ezt a motort.Kényelmes,a blokkhoz képest pedig KÖNNYŰ.Enduro szett kell még hozzá és megnézem milyen nehéz is lesz vele sárba.Viszont szerencsésnek érzem magam,hogy ennyi idősen egy ilyen motorom lehet.

Norbi: Majd teszek fel róla átalakítás utáni képeket.Meg most nincs róla képem.
Szerintem,meg az felesleges...
9 év alatt nem volt még,hogy a kevés töltés miatt megállt volna...
10 ig Kortisz rakj el 1 db nekem
Ha valakit érint
3.500 ft
06 30 635 9305
Sziasztok
Érdeklődnék hogy nem e tudtok eladó honda xl 600 komplett motorblokkot vagy valami motorbontót ahol esetleg lehet..
Előre is köszönöm
húdejóvolna egy ilyen
bár egy voltmérőt tettem a gépre de úgy hogy menet közbe ne mutasson, csak ha üresben van
igaz nappal nemigen látni még ekkor sem
Olajcseréhez még annyi, én 1000 km után cserélem. Könyv ezt irja,betartom.
Szia! Én nemrég vettem egy 650 r-es Hondát. Életem első igazán komoly nagymotorja. Endurózáshoz meg égvilágon semmi közöm sem volt soha. Csak ugy hirtelen belecsöppentem,a motort látatlanban bevállaltam. Egyenlőre semmire sem cserélném(kezdőként persze). A motor elindítása kezdetben gondot okozott. Haver mondta,ki kell érdemelnem a gépet,gyakoroljak. Sokan sokféleképp magyarázták az inditás menetét, mindet megfogadva se tudtam röffenteni. Aztán rászántam majd két napot és gyakoroltam. Kerestem a pontot ahonnan inditva indul. Szinte milliméterröl milire kerestem a dugattyú indulási helyzetét. Aztán egyszer meglett. Azóta egy borulás után indult nehezen. Olaj szűrőcsere után rendessen kicsurgatva majd 2 liter belemegy. Van a blokban a szivó csonknál ill a vázban a leeresztő csavar alatt is egy egy szűrő. Azokra is nézz rá. Amugy meg brutál gép,imádom. Jó nehéz,de alapjáraton is iszonyat erő van benne.
-Igen van olajcsapda köszi.
-Hihetetlen hogy az előző tulaj nem vette észre azt a kis téglalap alakú lukat a légszűrőházból kifelé.Mondjuk én egy ilyen emberen nem csodálkozom,nem csak a vezérműtengely himbák terén csapott be de még a motorhoz adott teleszkópszimering-el kapcsolatban is mellébeszélt amit még nem ért rá beszerelni,hát persze mert rossz méretet vett.

-Nagyon finom rózsaszínes sárgás homok borította a kipufogócsöveket teljesen homogén módon mintha rozsda lenne ráadásul a tank agyon volt horpadva szóval fogadjunk hogy kifogtam egy krosszozásra használt motort....bármit is mondjon a túrázásokról..egy szavát sem hiszem el.

Majd első indulás után úgyis meghallom...aztán főtengely csere felújítás...

-Legújabb kérdésem hogy kánikulában ahol gyorsan megszárad minden kimoshatom e a blokkot locsolócsővel hogy orrán száján jöjjön belőle a dzsuva legfőképp a vezérműtengely reszelék?aztán egyből feltöltöm olajjal és átforgatom sőt oldalradöntöm ide oda maxira még egészséges mértékben nehogy átszivárogjon a dugó fölé.

Eldobtam a régi olajszűrőt és nincs humorom mosóolaj mellé betenni az újat vagy venni mégegyet.De ha más nincs hát veszek mégegyet...
beillesztés nem volt sikeres ez talán jó lesz
http://youtu.be/JUgdKdyLXOo
kihagytál
van még pár amit http://youtu.be/5A-4VGfx5lU
mindenki tudja hogy teli vagy mint papp gecivel
megyek a falutokba lakni
néha azért csak csak nézz rá arra a szintre, mert lehet akkor fog besülni mikor a haverok a legjobb helyre mennek motorozni
tegyetek még fel olajnyomásmérőt, töltésmérőt, guminyomásmérőt
esetleg még egy viszkozitásmérő, oldalszélmérő meg a tökömtudja mit lehet még mérni
aztán folyamatosan azt figyeljétek ne a tájat
ezeknél a régi szaroknál vesz az ember egy másik blokkot ha szétdurran az ami benne van
én a ténérén az olajszintet nem nézetem 5000km alatt egyszer sem, ott egye meg a fene ha sunyiban eszi akkor álljon be a picsába, dobom a blokkot a trágyadombra
Én a Domira raktam régebben,110-120-ra felment,de igazából csak nagy tempónál...Terepen,városban 90-100.
Amióta kapott olajhűtőt azóta mindenhol 90-95...
képeket kérünk róla!
Ezek teljesen korrekt értékek !
Igazából ha normálisan használod 30 fok alatt nem kellene hütő, mert a váz olajhűtőként is funkcionál, de ha terepezel, városban használod vagy szereted 120 fölé kergetni akkor sokat jelent !

Nekem is van de csak arra jó hogy idegesítsem magam Mennyiért jutottál hozzá?Kíváncsi leszek neked mit fog mutatni hőfokba mert nekem tavasszal 20-25 fok között 110-120 fok max.Most nyáron 30 fok felett 130-140 fokra is felment terepen
figyelmetlen voltam, lejárt a hirdetés