Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

XR600 tulajok véleményére lennék kíváncsi.Tudom,hogy megbízható,nyomatékos motor.Csak sokan mondják,hogy légkalapács.Mennyire kényelmes?Rugózása milyen..(stb..)

Kortisz: Köszi szépen a választ!
részben igen részben pedig berúgós
Helló!

Mit lehet erről a motorról tudni?Önindítós?

Köszi válaszodat előre is!
ja a mezek xl-esek a nadrágok 34-esek!
Üdv!
Van még egy pár cuccom is ha vkit érdekel!
baráti áron adom megegyezünk!
06303490095 vagy borsipeter84@gmail.com
honda xr 600 r hátsó lánckerék eladó!
TALON arany színű 43 fogas 70%-os állapot!
5000ft!
06303490095
XR 600 -ot építgetek és pont ez a fajta tank kéne nekem...
De ha 40 ezret kérsz érte akkor keresgélek tovább...
most minek fizetnél ki felesleges 40 e ft-ot ha a régi tank is megfelel a célnak?
Jó hát valakinek a fékbetét és olajcsere már nagyszervíznek számít:)
Sokáig nem akartam elhinni amit írtál (hülyét kapok a "Magyarországon minden szar" mentalitástól). Aztán beleszaladtam az xr-be és én is sokat szidtam az előző kókány kurva anyját.
Most meg meglett a dr és eddig semmi rejtett hiba. Szóval fene tudja.
Kortisz megveszem a tankot ! Presze csak motor nálkül érdekel
emlék.......
xr4 a hegyekben
de az őszinte nem kell senkinek
megírtam a hirdetést hogy füstöl a gép kicsit nagy a gyűrűhézag, ellenben az esetek többségében 1 rúgásra indul
minden kacatja megvolt ami nem volt épp rajta, az elsőfék volt kopott de adtam mellé az új tárcsát az új betétekkel
műszakis gép 400ért picsa összeg
szerinted mennyi érdeklődő volt? egy sem
aki megvette avval együtt gurultunk jó párszor,vételkor ki sem próbálta......
ugyanaz mint a kocsik 10 éves kocsi 200 ezerrel nem kell csak 80 ezerrel
azért maradjunk annyiban hogy ha megnézzük az eladó motorokat kicsit unalmas és elcsépelt a felújítás után eladó szöveg,,, ez minden második motor nagyjából a hirdetésekből esetleg jön még a teljes felújítás után eladó és még a félig fel van újítva csak még kell bele a blokk :D itthon a használt motor vásárlás inkább orosz rulett ... senkit sem szeretnék bántani ezzel de jól tudjuk a magyar az magyar is marad az utolsó fillért is megbassza 3x aki jó dolgokból újítja fel keresztet vethet a pénzére mert senkit nem érdekel és nem fizeti meg senki aki meg szarból, az az igazi fillérbaszó magyar ö legalább 5x bassza meg a forintjait és csak szarhalmot tesz a motorba... a kettő között igen keskeny a választó vonal sajnos csak használat közben derül majd ki ki kitől és mit vett .... persze normális adásvételivel az ilyen dolgok ellensúlyozhatók mert mint tudjuk használt autóra és motorra is jár bizonyos garancia ma már meg tudják vizsgálni mitől ment szarrá a gép a picsád alatt a nyél gáztól vagy a tetves fillérbaszó köcsögtől akitől veted és az eleve bele kokányolt cucokkal adta el neked ...
Én sem kötekedésből írtam. Tudom,nincs rájuk semmennyi garancia.
nem kötekedésből írtam
gondolhatod hogy minden át lett nézve, azért lett 130
ha otthon a sufniban mókolja fel sokkal olcsóbb
a blokkban meg bármi elromolhat, még az újnál is
nézd csak meg mennyi jótállást vállalnak egy új offroad gépre
Krosszmotorok.hu tulaja hoz be külföldről motort. érdemes felvenni vele a kapcsolatot is ha nem sürgős. Olaszból vannak nagyon jók.
Bizonytalan óraállásúnál biztosan. Az új henger-dugó egy dolog,mellette van még pár alkatrész,csak a motorblokkban.
Az biztos hogy ha durva gép kell akkor európai. Ha megbízható de kicsit nehézkesebb akkor meg japán. Ezt neked kell eldönteni!
kérdezd meg a husky forgalmazót(maurergép) hogy a 610hez hoznak-e cuccokat
ha igen akkor én tuti azt választanám nem a drz-t
"jáccós" motornak
ellenben melóbajárni meg ilyesmi komolyabb feladatokra inkább a drz
A pénztárcám véges 430-nál kifogy amit a motorra szánok jelenleg elvileg a Husqvarna most kapott Vezerműláncot szelepeket dugót szóval kiderül ha.nem olyan amilyet én akarok vagy egy rossz hangot hallok vagy olyat érzek amit nem kellene nem veszem meg csak ez most jó ajánlat azért gondolkodtam el meg játszós motor kell utcára meg néha terepre :) Ha annyim lenne amennyi nincsen akkor kérdés nélkül Honda Xr 650 r de egyenlőre nincsen szóval ennyivel kell gazdálkodnom a lehető legokosabban nem.ez lenne az első motor amit nem veszek meg egyenlőre csak megnézem csak gondoltam körbe kérdezek mégis mi a vélemény a Husqvarna Te 610-ről de köszönöm a válaszokat :)
Egy jó kis xr650r? Esetleg? Szerintem próbálj fiatalabb gépeket kiszemelni xr600 ból. Inkább közelebb a 2000 évhez mint a 90 hez. Ha bírod a berugást akkor csak a Honda. Ha nem akkor Dörzike. Próbáltam drzt is hondám volt szerintem mindkettő fasza gép. Alkatrész szerintem drz több van már az elterjettségéből adódóan is. Meg ha sm szetteset akarsz, könnyebben találsz.
hát magyarba biztos! egy ismerős behozott magának egy XL 250-est műszakisan szervíz könyvel 18 ezer km-el 1000 euróért németből,itthon meg az ütött kopott lecsupaszítottért kértek 270-et.akkor azért elgondolkodtunk
Eladó lett a motorom, mivel rám romlik a benzin a sűrű motorozás végett!
Részleteket telefonon mindent elmondok.
06 30 635 9305
fene tudja
én 400ért adtam el az xr4-et 130at költött rá az új gazdája
most 530-ba van egy 0 kilométeres 440es hengerű xr4-e
szerintem jobban megéri mint egy bizonytalan óraállású és előéletűt megvenni 700+ért
szerintem is drágábban de jobbat! sajnos én is szembesültem a magyar piac motor termékeivel,iszonyat,hogy miket adnak el nagyon szépen körül írva egy vajling pénzért,sokan rá álltak a külföldről kicsit drágábban behozott gépekre,mert itthon a szart keverik a fossal és árulják őket