skacok hol tudok puhítani az első telómon ? mer most nagyon kemény kirázza belemet igaz az előttem lévő tulaj száz akárhány kilós hapika volt én meg csak 80 vagyok de akkor is
Köszöntem az infot akkor csak R es lesz:) Bár remélem nem fogok csalódni benne mert inkább verseny enduroval van valamicske tapasztalatom eddig, ilyen öregebb vasakhoz még nem volt szerencsém.
Csupán annyi különbség,hogy a dominak nehezebb a forgó tömege,de az a baj,hogy még nem próbáltál egy normális hard vagy verseny endurót mert akkor rájönnél,hogy az áhított xr-ed fényévekre van tőlük
Ez az egy ami kinéz valahogy.. :) Felakartam a hirdetőt vagyis felakartalak hívni ezzel kapcsolatban.Szerintem,sőt.. tudom,hogy honnan hoztátok,ismerős motor.Csak sok a kérdésem,és szerintem jobb ha telefonon beszélünk a holnapi nap folyamán...Ha neked is megfelel.
Barátomnak egy hónapja hoztam el egy Korrekt sráctól, de nem jött be a rugdosósdi, inkább dt 125-öt venne helyette és eladja!
Vagy esetleg van egy fattyú motor ami sajátom, és szintén eladó.
A Honda Xr600R -t melyik évtől kezdték tárcsafékkel szerelni hátul? Meg lenne egy olyan kérdésem hogy Xr600 és van Xr600R is? Mit takar ez a jelölés ha létezik mind a 2 típus? Válaszotok köszönöm.
mindig keresem a jó lehetőséget aztán ha jó van olcsón akkor megveszem, nem mintha egetverően nagy szükségem lenne rá
mondjuk ebből a kollekcióból a drz sm szett nem az enyém meg a 17es endórógumi se, a 2 kicsi meg a szimóé (ahhoz is van 2 kerékszett+ez a 2 gumi)
szóval ha ennyire erőlteted pofátlanul olcsón megveszem azt a gumit, majd akkor használom amikor a patakmederben küzdünk
Kedvencem: Melegen néha leáll alapjáraton, de ez csak annyi, hogy be kell állítani a karbit !
Meg a kompresszíót ! Vagy a hengerfejrepedést!
Merthogy ezektől áll le...
XL 600 R az nx nem tartozik ide
Ez az egy ami kinéz valahogy.. :) Felakartam a hirdetőt vagyis felakartalak hívni ezzel kapcsolatban.Szerintem,sőt.. tudom,hogy honnan hoztátok,ismerős motor.Csak sok a kérdésem,és szerintem jobb ha telefonon beszélünk a holnapi nap folyamán...Ha neked is megfelel.
Barátomnak egy hónapja hoztam el egy Korrekt sráctól, de nem jött be a rugdosósdi, inkább dt 125-öt venne helyette és eladja!
Vagy esetleg van egy fattyú motor ami sajátom, és szintén eladó.
A Honda Xr600R -t melyik évtől kezdték tárcsafékkel szerelni hátul? Meg lenne egy olyan kérdésem hogy Xr600 és van Xr600R is? Mit takar ez a jelölés ha létezik mind a 2 típus? Válaszotok köszönöm.
ELADÓ Honda XR600R érdekel! Törött,hiányos,"csak ez kell hozzá és megy" olyan nem érdekel köszönöm!
Kérem jelezze akinek van!
mondjuk ebből a kollekcióból a drz sm szett nem az enyém meg a 17es endórógumi se, a 2 kicsi meg a szimóé (ahhoz is van 2 kerékszett+ez a 2 gumi)
szóval ha ennyire erőlteted pofátlanul olcsón megveszem azt a gumit, majd akkor használom amikor a patakmederben küzdünk
Júli 12. 22h
Infó a motorozz.hun !
Picit eltűntem...
XL szépen bejáratva, igencsak szedi a küllőit !
Ha valakinek lenne egy jó állapotó GYÁRI kéménye azt megvenném!
Meg egy LM jobbos idom is jó lenne!
Meg a kompresszíót ! Vagy a hengerfejrepedést!
Merthogy ezektől áll le...