Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

skacok hol tudok puhítani az első telómon ? mer most nagyon kemény kirázza belemet igaz az előttem lévő tulaj száz akárhány kilós hapika volt én meg csak 80 vagyok de akkor is
Kortisznál van egy szép kiállású..:)xr 600 r
Köszöntem az infot akkor csak R es lesz:) Bár remélem nem fogok csalódni benne mert inkább verseny enduroval van valamicske tapasztalatom eddig, ilyen öregebb vasakhoz még nem volt szerencsém.
Lári fáári
Csupán annyi különbség,hogy a dominak nehezebb a forgó tömege,de az a baj,hogy még nem próbáltál egy normális hard vagy verseny endurót mert akkor rájönnél,hogy az áhított xr-ed fényévekre van tőlük
mééééég:) az M Masteron kár szépíteni ezt A Domi blokk fos az xr vagy xl 600 hoz képest.. hacsak nem versz rá még 150 ezret egy jó karbival
a BMW M pedig meghalsz :)
Az R megjelölés azt jelenti,hogy Rakás szar
5 darab pisztoly orrú mátyásért a tied
mennyi?
91 tü tárcsásak az R mindég Rettegett hírnevet jelöli.... Mint XR 600 R
XL 600 R az nx nem tartozik ide
Persze,érhető,meg akit komoylan érdekel az úgyis felhív.
Nekem akartam regényt írni a hirdetésbe, akit érdekel felcsörög és elmesélem a történetet
Szia!

Ez az egy ami kinéz valahogy.. :) Felakartam a hirdetőt vagyis felakartalak hívni ezzel kapcsolatban.Szerintem,sőt.. tudom,hogy honnan hoztátok,ismerős motor.Csak sok a kérdésem,és szerintem jobb ha telefonon beszélünk a holnapi nap folyamán...Ha neked is megfelel.
Szia!

Barátomnak egy hónapja hoztam el egy Korrekt sráctól, de nem jött be a rugdosósdi, inkább dt 125-öt venne helyette és eladja!
Vagy esetleg van egy fattyú motor ami sajátom, és szintén eladó.
Üdv mindenkinek!

A Honda Xr600R -t melyik évtől kezdték tárcsafékkel szerelni hátul? Meg lenne egy olyan kérdésem hogy Xr600 és van Xr600R is? Mit takar ez a jelölés ha létezik mind a 2 típus? Válaszotok köszönöm.
Sziasztok!

ELADÓ Honda XR600R érdekel! Törött,hiányos,"csak ez kell hozzá és megy" olyan nem érdekel köszönöm!

Kérem jelezze akinek van!
nemszép..... sajnos nekem is volt hozzá szerencsém
nem erőltetem csak mi társoságunkban senkisem használ ettől vastagabbat és mindenfele megyünk azé irtam hogy bárhol meg álja a helyét
Véleményed szerint mennyi még az elfogadható kompresszió végnyomás egy domiba?Automata dekompresszor nélkül
mindig keresem a jó lehetőséget aztán ha jó van olcsón akkor megveszem, nem mintha egetverően nagy szükségem lenne rá
mondjuk ebből a kollekcióból a drz sm szett nem az enyém meg a 17es endórógumi se, a 2 kicsi meg a szimóé (ahhoz is van 2 kerékszett+ez a 2 gumi)
szóval ha ennyire erőlteted pofátlanul olcsón megveszem azt a gumit, majd akkor használom amikor a patakmederben küzdünk
ettől leáll?

Tavaly beszéltünk az éjszakai tereptúráról!

Júli 12. 22h
Infó a motorozz.hun !
Szevasztok !

Picit eltűntem...
XL szépen bejáratva, igencsak szedi a küllőit !

Ha valakinek lenne egy jó állapotó GYÁRI kéménye azt megvenném!
Meg egy LM jobbos idom is jó lenne!
Kedvencem: Melegen néha leáll alapjáraton, de ez csak annyi, hogy be kell állítani a karbit !
Meg a kompresszíót ! Vagy a hengerfejrepedést!
Merthogy ezektől áll le...