Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vkinek kell még üzemóramérő 3e ért?

Vadonatúj,gyári csomagolásban.
Az a helyzet hogy még nem ládtam mit vedtem meg :D Képen a hírdetésben csak vezetéket ládtam a csomagolásban...
Akkor csak ennyi az egész
tekerd rá a gyertyakábelra
Kortisz még annyi lenne hogy a vezetéket a trafóra kell kötni ? vagy honnan veszi a jelet ?
Sziasztok,

Továbbra is dal oldali kipufogószelephimbát keresek.
Nem igaz, hogy nem hever valakinél egy a sakorban!?!
Fontos lenne!

Üdv,
ma kapom meg az új főfúvókát,az alapjáratit már kicseréltem,vasárnap kisérleteztem vele de most nem akar indulni,tök száraz a gyertya
igen, sajnos az nagyon drága ebben a formában, pedig alig pár dekás és pár 1000 ft-os dologról van szó
használd egészséggel,és gyűjtsed az órákat a gépbe!
Köszi a számlálót Kortisz
De ez a magyar posta már egy vicc
de nem értem miért küldted,én úgy adtam el, ha nem jó mert selejtes, hiányos akkor visszaküldöd és visszaveszem ( a posta több mint felét is kifizettem), majd azt mondtad hogy a 89-es évjáratú motorra nem tehető fel és belementem hogy küldjed, de előbb kérdezzük meg a többieket
ők azt mondták felmegy minden xr-re, volt aki 89-es évjáratra építette fel, én pedig visszapostáztam neked tegnap
ha tényleg nem lehetne felépíteni, méltányosságból visszavettem volna, de azért mert nem sikerült, azért nem fogom ne haragudj, hülyének ne nézzél!
én nem haragszok rád, ha a továbbiakban bármiben tudok segíteni, akkor állok szolgálatodra
köszönöm megértésedet Norbi!
Na jól üzemel az új karbi?
Az nincsen!
Picit lötyögött azért is volt furcsa. Még csak a blokk van összerakva henger nélkül és az asztalon pihen. Szóval még messze nem üzemképes. Ma széthúzom és belerakom a tűgörgőt:P
Viszont kellene egy bal oldali kipufogó szelephimba! Ha van akkor vevő lennék rá:)
megkaptad a karbit?
bostongeorge
Köszi a tippet, ott volt a baj!
De ha ez nem volt benne neked,akkor a kuplungod lötyög tengelyestől rendesen.Nem darálta meg a fogakat?
Tudtommal 3 tűgörgős csapágy van benne.Egy az önindítónál,kettő a váltóban.Az egyik 1210v7 ez egy picike,meg ez amit írtam.Az általam megadott méret a komplett csapágyra vonatkozik,tehát arra a külső csészére is amiben a tűgörgők futnak.Lehet hogy maga a kosár 20x24-es ahogy írtad.Én a cikkszám alapján mondtam a méretet.
Üdv!
Mailt irj, de xr6 88 utániakra jó csak.
állítólag jó, de akinek van mindig kitalál valamit a bizonyításkor
http://www.kepesmotor.hu/honda...

milyenek ezek a gépek?
lehet mát valamit mókoltak rajta aztán az a hiba
ezek a japók nemigen hagynak sehol plusz helyet
eddig az xr4 volt amin kb mindenhez odafértem kényelmesen
xt-xl-stb olyan szűk mint egy 13éves thai leány
épp tegnap cseréltem ac-t az xt-n hát elég volt kiforgatni a helyéről
Azt mondták a srácok hogy beépíthető
Megértésedet köszönöm!
Köszi
Megnézem! Remélem bejön! ☺
Heló!
Meg lett beszélve, ha nem jó, visszaküldöm, fel is hívtalak és megbeszéltük, belementél!
Pénteken megírtam hogy feladtam a postára, MA fog odaérkezni!
Amúgy meg egyedül én buktam rajta, mert mind a kettő postaköltséget én fizettem!
Már azt is mondtam hogy nem jó, mert nem fér el a vázban!
Megértésedet köszönöm!
tomacsek testkábel lessz vagy a trafónál a kábel nekem ott volt a gond ugyanez a tünet
20x24.. nem? Akkor megvan a ludas..:D Ott hevert a blokk összerakása után a csavaros dobozban a kis huncut:D