nekem is az van a huskyn aztán jószar
homokba elássa magát, sárban se a legjobb
jobb szeretem a 140est
ráadásul mivel a széles gumit összehúzza a felni miután nem terül a talajon jobban kidobálja a sarat
persze egy réten kanyarogni a szalmabálák között jobb a 110es
A motor berúgásának van egy technikája, azt vagy tudod vagy nem. Meg kell tanulni, rá kell érezni, nem olyan vészes!
Dombon felfelé ügyesen kell menni és nem lesz gond!
Rezonálásról meg annyit, hogy azért mégis 1henger és 600ccm!
Köszönöm uram a választ! :)
Berugásáról vannak fent videók,de egy dombon ha megáll felfele menet akkor gondolom nem fog elsőre beindulni...Neked ez,hogy ment így elsőre?
Mi kis csapatunk 50-80-as gépekből állnak és ugye ilyenkor vissza kell fogni a pacikat,de ilyenkor nagyon rezonál? (Nem tudom,hogy fejezzem ki magam) Ugye próbáltam egyet és marhára bejött csak annyi idő alatt nem tudtam felmérni mégis csak milyen lehet a felfüggesztése.Kényelmes volt a DT-nél az biztos. Akkor a sárga lengéscsillapító milyen lehet?
Bocs a sok kérdésért csak inkább még most kérdezek mint sem bele megyek valami hülyeségbe. :)
Hali!
Én meg vagyok vele elégedve, olajcsere 1000km-enként és semmi baja nem lesz!
Rugózása is teljesen jó, nekem piros rugó vagy hátul, én úgy tudom, hogy ez az erősebb (a másik kék), simán nyeli a gödröket. Kényelemről annyit hogy 100km-es túra után sem érzek semmi rosszat
Ha kerekezni akarsz, 3.-ban még simán emeli az elejét!
A többit majd elmondják a nagyobbak...
Remélem valamennyit tudtam segíteni!
ÜDV
ami nem igazi cross de majdnem
az még 0.5 bar alatt is gyönyörűen tartja magát
homokba elássa magát, sárban se a legjobb
jobb szeretem a 140est
ráadásul mivel a széles gumit összehúzza a felni miután nem terül a talajon jobban kidobálja a sarat
persze egy réten kanyarogni a szalmabálák között jobb a 110es
kicsi pénzért lehet érdekelne
pl ez a dpd mindent ennyiért hoz
Dombon felfelé ügyesen kell menni és nem lesz gond!
Rezonálásról meg annyit, hogy azért mégis 1henger és 600ccm!
Berugásáról vannak fent videók,de egy dombon ha megáll felfele menet akkor gondolom nem fog elsőre beindulni...Neked ez,hogy ment így elsőre?
Mi kis csapatunk 50-80-as gépekből állnak és ugye ilyenkor vissza kell fogni a pacikat,de ilyenkor nagyon rezonál? (Nem tudom,hogy fejezzem ki magam) Ugye próbáltam egyet és marhára bejött csak annyi idő alatt nem tudtam felmérni mégis csak milyen lehet a felfüggesztése.Kényelmes volt a DT-nél az biztos. Akkor a sárga lengéscsillapító milyen lehet?
Bocs a sok kérdésért csak inkább még most kérdezek mint sem bele megyek valami hülyeségbe. :)
Én meg vagyok vele elégedve, olajcsere 1000km-enként és semmi baja nem lesz!
Rugózása is teljesen jó, nekem piros rugó vagy hátul, én úgy tudom, hogy ez az erősebb (a másik kék), simán nyeli a gödröket. Kényelemről annyit hogy 100km-es túra után sem érzek semmi rosszat
Ha kerekezni akarsz, 3.-ban még simán emeli az elejét!
A többit majd elmondják a nagyobbak...
Remélem valamennyit tudtam segíteni!
ÜDV