Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nézem,hogy az XR6 elkelt volna?
akkor ok!
cimborám nézegette azt a gépet, de nem volt vele minden ok....
Hát ezek a srácok nincsenek túlzottan tisztában azzal hogy kell belőni egy ilyen gépet....
Nem.Egy motorszerelő ismerős ajánlotta,tudja a dolgát mi meg bízunk benne.
ugye nem az sm szettes 2007-es évjáratú 400 e ft-os?
Köszi szépen a sok segítséget! Valahogy nincs kedvem reggel a TSZ-be menni lapátolni meg söprögetni,pedig tudnám gyakorolni az indítást..
szűrőcserével 2 liter megy bele én úgy emlékszem. de asszem simán nem jött le az olaj külön a vázból utánna különa blokkból!
amúgy én a 10w50es olajjal járattam az xr4-et amíg nem kezdett el füstölni
a végén 20w50es 1000ft-os elf olajjal lett járatva
ez a gép hidegen-melegen általában 1-2 rúgásra indul
csak pont akkor nem amikor az ember kifárad
az xr4 is hajlamos volt ilyesmire pl ha izmosabb emelkedőn leböffent
meg ha jobban meg volt erőltetve és egyből leállítottam
ha ketyegett fél percig alapjáraton utána pöccre indult
ebböl a kipuból akarnám kikapni a folytást , ugyanugy ketté kell vágnom a dobot vagy csak elég a végén azt a 3 csavart lecsavarozni ?
Mert elvileg 1,6 liter menne bele csak?
Én is erre gondoltam köszi szépen! 4L kiszerelés jó lesz vajon?
Tudom néztem ezt a videót.Egyenlőre nem készülök vele ilyen helyre :) Síkon is elég berúgni.Az a szép mikor a tankra szépen csöpög az izzadság.De mikor tényleg,hogy beindul és mész vele mindent elfelejtet.Duresz gép
Rendeltem a bázismotortól olajhőmérőt. Bár a katalógus szerintit rendeltem nem jó. Kellett esztergálni egy közbetétet, viszont igy tökéletes:
motul 10w40 asszem 5100 vagy miaz. jó gép csapj rá eggy mikunit azt mehet. De van rá gyári karbim is :D
Berúgni jó !
Mondjuk nem hátrány ha a dekó jól van beállitva ! ;)

Olaj ? Castrol.
olajat nem tudom, ilyenem nem volt még
berúúúúgás
Ne is mond.. Most du. leadtam 2kg.Egy másik karbit teszek majd rá szerintem.Meg a technikát is tanulnom kell.DT125-ről váltottam szóval..még igen csak gyerek cipőbe járok e téren.De amikor beindul és dübörög az mindenért kárpótol.Olajat nem tudnál mondani?
jó gép, csak fektetés után szar berúgni
Bocsi,hogy nem írtam,csak hirtelen jött ez az egész.Amúgy végül az lett.
Xr 650 lett vegul?
Sziasztok!

XR650R-be milyen olajat javasoltok? Ha lehet egy linket is kérnék.

Köszi előre is.
jó ötlet csak nem bírom a hideget. amióta kivették a mandulám a túl hidegtől fáj a torkom
amúgy a videóid közül ez tetszik a legjobban: segíts egy kicsit a hülyének