Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem terveztünk sok métert menni aszfalton
pont ez a lényeg
pl múltkor 20km távra voltunk a céltól, ekkor mentünk 80km földúton meg olyan 10et aszfalton
de csak azért mentünk aszfaltra mert erősen sötétedett aztán időben(kellett volna) akartunk a szállásra érni
ezt olyan írta akinek ez az első terepezése volt...
Ez így szép és jó csak mivel ti legálisan motoroztok így tuti hogy a táv nagy százalékát közúton fogjátok megtenni ami mint tudjuk nem nagy teljesítmény Ezért jobb az illegális túra mert rá vagy kényszerülve,hogy tökön-babon keresztül juss el A pontból B-be
Na akkor adok egy 5letet a túléléshez !

A benzinkúton veszel jeget az itatós hátizsákot meg jól megtöltöd vele !
Hidegen tart és inni is tudsz.
valahol(régebben) kb ezt olvastam róla:
még jó hogy sötét volt, mert nappal tuti beszartam volna
Érd körül, kb 120km. A terep vegyes, lesz minden. Inkább technikás, nem száguldozós...
a youtube.com/rd07a oldalon van néhány videó... ;)
eredeti terv az volt hogy szeged-mátészalka(kb3 nap) utánamegyünk nyugatnak az ország északi felén, aztán a balatont megkerülve valamerre haza
itt már attól függ mennyi kedv lesz, lehet épp útba eshet akár pécs is
vagy épp hazatépünk az 51esen pestről
ez most kicsit dőlt mert valahol kaja lesz gyöngyös környékén, már nem emlékszem hol, csak azt tudom ingyen van
xr400-hoz
Skacok! Valakinek eladó komplett fejidom a lámpa köré,plussz egy sebváltó pedál sérülésmentesen?
Esetleg lehet tudni valamit a túra útvonaláról nagyjából? A Taki féle brigáddal mész?
lehet feladjuk 2 nap után.......
első nap valami kajázós rendezvénnyel kezdünk ezen tuti részt veszünk, utána nem tudni mi lesz
de itthon sincs sok kedvem fetrengeni 2 hétig. megunom az életem
alapvetően tetszik ez a nomád életmód, az erdélyi turnékról is tök bánatosan jövök haza, el lennék ott még pár napig, csak mindenki rohan haza mert meló van
Kicsit túl becsültétek szerintem a teljesítőképességeteket azzal a betervezett 2 héttel Örülj,hogy reggelente még el tudsz csoszogni a WC-ig ne álmodozz ilyen teljesítmény túrákról dög melegbe
nem lesz belőle semmi még mindig 30 fok van, később meg álmos leszek
nem könnyű elkezdeni a motorozást.......
akkor menj kecskemétre az közelebb van
de szerintem egy csomó helyen csinálnak
volt már hogy én is csináltam, bár az nem lett szép
Jajj hagyjad már Ini,inkább menj és kanyaríts egy falatkát a bicskáddal a szalonna ízű fagylaltból
Pest 250 km messze van
az nem neked való
mennek mint a mérgezett egerek, és sosem néznek hátra
Merre lesz az a tereptúra?
meg a franciakrémeshez !
1vj nél is a sárvédő aljából le kell vágni, mert sokat takar...
Ha a külső nem sérült és Csepel nincs messze a Kanyar csinál egyet neked !

De van még a motoralkatresz.eu és a bowdendoktor is Zuglóban.
Pont ezért van (lesz) 12.-én az éjszakai tereptúra !
A domiba nem olyan tekercs van mint az xr be mert főképp az akksiról kapja a megszakítandó áramot míg az xr a gyújtó tekercsről.Kábel köteget nincs kedvem cserélni de ha más nem lesz bekötök mindent direktbe és akkor kiderül,hogy a kábelkötegbe van a hiba.
Ugyan ezeket csinálta nekem is az XR6 anno,én bontva vette egy komplett kábelköteget,tekercsestől,jeladóstól,CDI-s től,és megszünt a jelenség,a tekercsed biztos hogy jó,mert nekem szemrevételezve sok helyen meg volt égve a lakkozás!