nem terveztünk sok métert menni aszfalton
pont ez a lényeg
pl múltkor 20km távra voltunk a céltól, ekkor mentünk 80km földúton meg olyan 10et aszfalton
de csak azért mentünk aszfaltra mert erősen sötétedett aztán időben(kellett volna) akartunk a szállásra érni
Ez így szép és jó csak mivel ti legálisan motoroztok így tuti hogy a táv nagy százalékát közúton fogjátok megtenni ami mint tudjuk nem nagy teljesítmény Ezért jobb az illegális túra mert rá vagy kényszerülve,hogy tökön-babon keresztül juss el A pontból B-be
eredeti terv az volt hogy szeged-mátészalka(kb3 nap) utánamegyünk nyugatnak az ország északi felén, aztán a balatont megkerülve valamerre haza
itt már attól függ mennyi kedv lesz, lehet épp útba eshet akár pécs is
vagy épp hazatépünk az 51esen pestről
ez most kicsit dőlt mert valahol kaja lesz gyöngyös környékén, már nem emlékszem hol, csak azt tudom ingyen van
lehet feladjuk 2 nap után.......
első nap valami kajázós rendezvénnyel kezdünk ezen tuti részt veszünk, utána nem tudni mi lesz
de itthon sincs sok kedvem fetrengeni 2 hétig. megunom az életem
alapvetően tetszik ez a nomád életmód, az erdélyi turnékról is tök bánatosan jövök haza, el lennék ott még pár napig, csak mindenki rohan haza mert meló van
Kicsit túl becsültétek szerintem a teljesítőképességeteket azzal a betervezett 2 héttel Örülj,hogy reggelente még el tudsz csoszogni a WC-ig ne álmodozz ilyen teljesítmény túrákról dög melegbe
A domiba nem olyan tekercs van mint az xr be mert főképp az akksiról kapja a megszakítandó áramot míg az xr a gyújtó tekercsről.Kábel köteget nincs kedvem cserélni de ha más nem lesz bekötök mindent direktbe és akkor kiderül,hogy a kábelkötegbe van a hiba.
Ugyan ezeket csinálta nekem is az XR6 anno,én bontva vette egy komplett kábelköteget,tekercsestől,jeladóstól,CDI-s től,és megszünt a jelenség,a tekercsed biztos hogy jó,mert nekem szemrevételezve sok helyen meg volt égve a lakkozás!
pont ez a lényeg
pl múltkor 20km távra voltunk a céltól, ekkor mentünk 80km földúton meg olyan 10et aszfalton
de csak azért mentünk aszfaltra mert erősen sötétedett aztán időben(kellett volna) akartunk a szállásra érni