ganézom a garázst aztán előjönnek az elfeledett dolgok(a máig is harcoló német egységeket már elzavartam)
szóval van 3 db ch1 0469 indexbúrám és egy ch10470 es
elég karcosak de nem törött egyik se van aminek a háza is jó de a gumis nyele mindnek szar
szóval akinek kell pár sörért megboltolhatjuk
megnéztem én is ... nem is értem 2 éve vettem az xl 600 amhoz pár ezer volt a membrán, rugó, és kis gumi tömítés elhiheted h 30 ezret nem adtam volna:)
Ha kész a megfúrt henger akkor lemérem és rem 98mm alatt lesz(Nem tudta megmondai az esztergályos, hogy mekkora lesz mert nem tudja, hogy mekkorát ad ki!).. Akkor jó lesz a hf tömítés.
3,5 euro a posta németbe. Haverom ott van kint jövő héten jön haza.
15,9 euro lett caklipakli az egész. Beszéltem pesten a Wilker Honda M3-val és ezt a választ kaptam:
Tisztelt Ügyfél!
Az alkatrész az ábra szerint rendelhető, vagyis a szett rendelhető egyben.
16048-MG2-305 32.995.- forint 1szett
Most nemcsinálok képet, de van ithon mind 2 fajta XL 600 R hf.tömítésem és XR 600 tömítésem ugyan az az átmérő mind2 tömítésnél az égéstérnél, azért merem azt mondani hogy passzol hozzá
http://motoralkatresz.eu/termekek/Morse/82RH2010_118_vezermulanc/
ár: 10e, vadi új.
Valakinek méret?
szóval van 3 db ch1 0469 indexbúrám és egy ch10470 es
elég karcosak de nem törött egyik se van aminek a háza is jó de a gumis nyele mindnek szar
szóval akinek kell pár sörért megboltolhatjuk
megmértem mind 2 hf tömítés belső átmérője 99.00mm
Mekkora a hf tömítések belső átmérője? Nekem csak használt van arról nem tudok pontos mérete venni..
THX
3,5 euro a posta németbe. Haverom ott van kint jövő héten jön haza.
15,9 euro lett caklipakli az egész. Beszéltem pesten a Wilker Honda M3-val és ezt a választ kaptam:
Tisztelt Ügyfél!
Az alkatrész az ábra szerint rendelhető, vagyis a szett rendelhető egyben.
16048-MG2-305 32.995.- forint 1szett
so fuck ya man:D