Saralásban maximum akkor lesz gond ha megmeríted. Én burultam bele timbi csapába ami tele volt vízzel. Kitoltuk kb 10edikre be is pöccent kis fehér füst azt ment is tovább. Jó kis gép csak ne lenne olyan baszott nehéz....
Van benne légszűrő persze..meg már megrendeltem csak azt írták hogy pár nap múlva szállítják.Csak érdekes ez a kilyuggatott oldalidom.Most azért meg nem fogok 67eft-ot kidobni az ablakon mert ilyen.Ezek a kis karikák vannak ilyen porszűrős ráccsal az oldalidomom.Ez mögé akartam én egy vékony rétegben légszűrő szivacsot,hogy még az is szűrjön.Mert elmegyek vele saralni vagy akármi ne akadályozzon.Így akkor hagyom az egészet nem babrálom.
Ez 88-90 közötti az tuti. A hátsó lengővillán a lánccsúsztató gumi is csak ezeken az évjáratokon volt ilyen. Az enyém 89-es, tudom az ismertető jeleket.
Az idom mögött szivacsnak kell lennie. Az mögött van a drót merevítő. Én csak terepen használtam de soha nem volt ott beszívott por. Szépen a gerecsétől új twin air levegőszűrőt meg hozzà putoline levegőszürő olajat aztán minden 3. Motorozás után kimosod a szürőt szappanos vizben megszáritod beolajozod azt mehet tovább.
A blokk az lehet 93 as
De a váz az tuti hogy 88-89 es és ez még dobfékes volt eredetileg hátúl..
De alváz szám után meglehet tudni egyből hogy pontosan mikori évjárat
fogalmam sincs miről beszélsz de ha szivacs a légszűrőd akkor nem kell azon mókolni semmit csak takarítani
az xr4 szivacsa még ekkor se engedte be a port: //s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
ez egy 3 napos túra pora, de belül teljesen tiszta volt
igen?
én tudtommal 93-asnak vettem... azt mondta az előző tulaj hogy 93-mas csak a tankja lett lecserélve 90-es tankra, mert kilyukadt az előző! + a leömlő is 90-es évjárat!
Az nem lehet hogy a blokk mégis 93-mas?
Ezért szoktam terepen is világítással menni,hogy az izzó használja el a többletet,ne a fesszabnak keljen elfűteni...
Egyszer nekem is elkezdett kevesebbet tölteni,de szerencsére csak a saruk voltak eloxidálódva...
Van az XR650-nen az oladal panelen a légszűrőnél van az a lyuggatás és azt szeretném eltakarni,mert terepre nem a legjobb.Van ilyen sűrűbb szivacs anyagom,átmegy rajta a levegő esetleg ha azt vékony rétegbe oda rakom a légszűrő elég,fog valamit érni?Egy két helyen azért a szivacsot kiszúrom,meg átitatom minimálisan olajjal.
egy csomó márkatársnak kifingott már a fesszab, meg a gyári 12es akku helyett 7.5ös van benne szóval szeretem látni indításkor mennyire megy le a feszültség
mondjuk a fesszab többnyire azért hal meg mert világítás nélkül sokkal több áramot fűt el aztán egyszercsak 20+ év után elhalálozik
norbi777
Nem kötöszködni akarok de ez tuti nem 93 as évjárat...
Inkább 88-89
De jó látni hogy ilyen árba mennek az XR-ek
Ha egyszer eladásra hajtom majd a fejem akkor nem bukok akkorát
Hajtókar tűgörgő méretet tud mondani valaki?Még nincs szétnyomva a főtengely és jó lenne megvenni előre, hogy csak cserélni kelljen.
THX előre !
Van benne légszűrő persze..meg már megrendeltem csak azt írták hogy pár nap múlva szállítják.Csak érdekes ez a kilyuggatott oldalidom.Most azért meg nem fogok 67eft-ot kidobni az ablakon mert ilyen.Ezek a kis karikák vannak ilyen porszűrős ráccsal az oldalidomom.Ez mögé akartam én egy vékony rétegben légszűrő szivacsot,hogy még az is szűrjön.Mert elmegyek vele saralni vagy akármi ne akadályozzon.Így akkor hagyom az egészet nem babrálom.
Domi cdi, és akkuval simán elindul.
A tekercs meg 90 ohm ellenállású, jön belőle feszültség.
Nemtudjátok a xr600 lendkeréknek a menetméretét?lehúzót csinálnék hozzá.
De a váz az tuti hogy 88-89 es és ez még dobfékes volt eredetileg hátúl..
De alváz szám után meglehet tudni egyből hogy pontosan mikori évjárat
az xr4 szivacsa még ekkor se engedte be a port: //s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
ez egy 3 napos túra pora, de belül teljesen tiszta volt
én tudtommal 93-asnak vettem... azt mondta az előző tulaj hogy 93-mas csak a tankja lett lecserélve 90-es tankra, mert kilyukadt az előző! + a leömlő is 90-es évjárat!
Az nem lehet hogy a blokk mégis 93-mas?
Egyszer nekem is elkezdett kevesebbet tölteni,de szerencsére csak a saruk voltak eloxidálódva...
Van az XR650-nen az oladal panelen a légszűrőnél van az a lyuggatás és azt szeretném eltakarni,mert terepre nem a legjobb.Van ilyen sűrűbb szivacs anyagom,átmegy rajta a levegő esetleg ha azt vékony rétegbe oda rakom a légszűrő elég,fog valamit érni?Egy két helyen azért a szivacsot kiszúrom,meg átitatom minimálisan olajjal.
mondjuk a fesszab többnyire azért hal meg mert világítás nélkül sokkal több áramot fűt el aztán egyszercsak 20+ év után elhalálozik
Nem kötöszködni akarok de ez tuti nem 93 as évjárat...
Inkább 88-89
De jó látni hogy ilyen árba mennek az XR-ek
Ha egyszer eladásra hajtom majd a fejem akkor nem bukok akkorát