Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszike és mennyibe kerülnek ezek a csapágyak ? héten készülök venni csak h tisztába legyek vele
Szerinted csinálhat olyan jelenséget a trafó,hogy egy pillanatra kihagy a gyújtás és leáll?Mert Azt tapasztalom,hogyha magas alapjárattal használom akkor nem áll le mert mikor épp egyet kihagy akkor még van annyi fordulat,hogy újra elkapja és nem áll le viszont alacsony alapjáratnál ilyenkor egyből leáll Cdi-t cseréltem már benne,gyertyát is a jeladót kimértem és így már csak a trafó maradt
Köszi
Szinte,bármilyen 12V-os trafó megfelel!
PL.nekem a Honda Tact robogóm, XR6 trafóval megy,mivel ugyan az a trafó van mindkettőn gyárilag,szerintem Honda robogó trafót vegyél,az jó lesz és nem egy vagyon
Elsőkerék 15x35x11
Hátsókerék 17x40x12
Hátsó lánckerékhez 20x47x14
Ha kell a csapágy száma is azt átadom egy sörért
valaki nem tudná megmondani nekem xl600 rmg első/hátsó kerék csapágy méreteket ?
menet közben nem lesz rá alkalom, majd a végén
De jó neked!
Széles utat!
Nekem még majd 1 hónap meló van szabiig!
Azért néha írj ide is, élményeket!
meglátjuk, ez is olyan mint a pia
az indulás nehezen megy, utána jobb, bár van pár hullámvölgy
Szia!
Keress meg facén...
Van 3 fajtám.
Trafót szeretnék cserélni a dominátoron,van valakinek eladó vagy valami ötlet,hogy mivel lehetne helyettesíteni
Ebbe a dög melegbe földúton menni 2500 km-t az elég durva lenne Kb a 3.nap után már ránézni se lesz kedved a motorra
én szombaton indulok egy országjáró földutas túrára
ha nem megy el a kedv akkor megyünk egy gyenge 2000-2500km távot
van 2 hét szabim aztán nem akarok itthon ülni
Fel kéne raknom az olajhűtőt,de semmi kedvem hozzá Úgyse akarok én ilyen dög melegbe motorozni
amúgymeg találd már fel magad

nem kell mérni aztán nincs hiba...
sosem néztem az xr4 hőfokát és sosem volt baj vele
husky se szereti a meleget, annak meg a kuplungja lesz beesős
Voltam ma kint motorozni,de se a motor se én nem viseltem jól ezt a meleget A motornak az olajhőfokmérő órája ami 140 fokig van skálázva az ki is akadt Úgyhogy ezek a léghűtéses motorok nem igazán olaj barátok.Az biztos,hogyha egyszer másik motort veszek az tutira nem léghűtéses lesz
sziasztok az egyik ismerősöm vett egy 125ös honda lx-t kb 70 km után meg állt és nem indult, levette azt a kupakot ami alatt a fordulatszám szabályzó van és a vezérmű tengely kb 2cm-t csúszkál kibe(gondolom ez nem normális), meg a vezérműlánc sem valami feszes és a fordulatszám szabályzó is elvan törve meg kompresszió se nagyon van benne. a blokkra az van írva hogy L125SE. és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek megéri e foglalkozni vele vagy inkább hagyja pi...ba? amúgy 120ér vette a motort és a blokkon kívül semmi baja nincsen
Lehet hogy hideg vagy nem elég meleg? hagyd bemelegedni.
hidegen hetes állás után picit feketén füstöl hidegen ha oda rántogatom neki alapjáraton nem! mitöl lehet ez ?
A blokknak muszáj szellőznie valahol,elvégre több mint fél liter levegőt pumpál a dugattyú oda-vissza.Ha a szellőző csak simán a szabadba megy,akkor egyrészt kifújja az olajpárát ami környezetszennyező,másrészt amikor felfelé halad a dugyattyú beszívná a környezetből a port is.Ezért van a légszűrő és a karbi közé bekötve,mert ott már szűrt levegőt szív be.Lennie kellene azon a csövön egy olajcsapdának is,vagy ha nincs akkor keress bontott domi vagy fmx alkatrészeket,mert az fmx-en tuti hogy van olajcsapda.
Nyomásadat nincs megadva a manuálban,csak szállított mennyiség.Ha jól emlékszem 5ezres fordulaton 5 illetve 7 liter körül percenként.
Ha jól sejtem a légszűrőház legalacsonyabban levő sarkában van az a luk!Ott szokott lenni egy rövid átlátszó cső a végében egy dugóval,hogy le tudd engedni a trutyit a légszűrőházból.
xl 125 oninditos blokk alkatresznek elado. gyujtasalaplap vezlanc feszito es vezermutengely.nincs . cdi trafo fotengely deknik . 57,50 henger . stb. kell valami hivj 06304193169
Nem, sajnos ennyire nem vagyok kiokosodva.