Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki MOTOROZNI akar JÓ motorral az ne sajnálja a pénzt egy normális motorra.Az itthoni emberek nagyrésze várja a csodát ami nem igazán létezik, és még csodálkozik is.Ha gyári cuccokkal akarsz javítani egy Hondát hamar szembesülsz azzal hogy az alkatrészek aranyárban vannak, én ezért is veszek inkább drágább de jó állapotú motort,pedig nekem nem kell szerelőhöz vinnem.Személy szerint nekem is van egy eladó xr400-am,nagyon jó motor bár leakartam cserélni egy exc 300-ra.De motoros tudásomat és a piacot látva inkább megtartom még 1-2 évig ráadásul örömmel fogják megvenni "ÓCSÓBBAN"!
ja a huskytól jól teszed ha félsz, mert jobb félni mint megijedni
napi használatra nem ajánlom kicsit rögös az alkatrész beszerzés, bár legalább már megy a dolog
volt egy 3-4 hónapos intervallum amikor csak ígéretek voltak, igaz nem kevés
ha sokat(sokáig) kell menni(ülni) akkor el lehet felejteni az xr szériát(drz husky tökmindegy) mert kurvára kényelmetlen
még mókolt üléssel is(ami ráadásul nem is szép)
csak simán útra-utcára beszereznék egy nagytankos xl600ast facán gyáriasra megcsinálva ha honda gyár termékei játszhatnak csak
amúgymeg városban rohangálni lc4 az igazi utcai motor abból van egy csomó gyári sm nem is olyan vészes már az áruk, csak a hangot kell megszokni
Sziasztok!

A segítségeteket kérném 24 x78 as csapszeget keresek xr 600 ba elvileg nagyobb henger van rajt nem tudja véletlenül valaki ,hogy a Dominator csapszegének mik a méretei?

Előre is köszönöm
Igen az volt a terv hogy alku aztán rendbe rak de nem engedett én pedig ennyiért nem veszem meg. Vissza térve a helyzet az hogy félek a Husqvarna-tól mert nem ismerem meg a család Honda fan nekem utcára kellene minden képpen amit nézegettem az a Te 610, az Xr 400- olyan kicsinek találom de viszont jobban megy legalábbis nem rosszabbul mint a régi 600-as azért is vagyok kíváncsi a véleményekre ezzel kapcsolatban supermoto videókban is inkább Drz van még a két motor nem egy árban mozog pedig.elvileg ugyan azt tudják nem értem...
Szia!
Amiket itt felsoroltál, xr6, xr4, drz , mind nagyon jó gépek, hozzátenném még a yamaha 400-asát is, az is szuper! INI kolléga mesélhetne nekked a huskyról is, sztm nem az a lényeg milyen tipus, hanem milyen a motor, mit kapott az előéletében.
Visszatérve sz xr6-ra keményen le kellett volna alkudni, és te felújitod magadnak, az biztos jó lesz!
Addig mind zsákbamacska, sajna.
Véleményre lenne szükségem egy 500-as Xl után ülnék át fiatalabb gépre a kiszemeltem a jól bevált Xr 600 mentem.is párral tetszik de lenne olyan lehetőségem is hogy egy újabb 400-as Xr is tudnék venni valahogy nem.éreztem.a + lóerőt a 600 -asnál szinte együtt mentek ki melyiket ajánlaná inkább esetleg még a 400-as drz ami szoba jöhetne de azzal nincsen tapasztalatom fontos szempont hogy utcán használnám tehát papíros érdekel csak abból is inkább supermotot szettel köszönöm.előre is :) Esetleg ha valakinek van vagy ismerősének nem.leélt állapotú akkor érdekelne ( olx hirdetés 350-ért jó állapotú 600-as Xr Pesten oda.érve egy csörgő füstölő blokk fogadott Vezerműlánc feszitőkkel csere,a gumik kuka,festés undorító, csapszeg haja is volt mert kopogott gázra füstöl feketén mint az állat szóval ilyen.nem.kell.köszönöm szépen 400km autózás fölöslegesen az ember állította a telefonban hogy semmi baja számon kérés után azt volt a válasz én 3 éve így használom)
pl jövő hétvége
nem szeretem se a 2.vh-t se a ruszkikat. a római kori könyveket-filmeket jobban
ini!
nekedmegvan az a film amit zsóttól kérdeztem a műmájer totyikban?
te se vagy huszonéves,már nem kötekedésből
ha az 530ast lusta voltam kipróbálni, pedig fentem rá a fogam, akkor csak nem kurvulok el egy domi miatt
tervezz valami őszi túrát p-sz-v
Egyszer már csak sort tudunk keríteni egy ütközésre csak attól tartok,hogyha kipróbálod a domim utána lelki beteg leszel és rá se bírsz majd nézni a ténérére
1994-ig gyártották Japánba 95-től már Olaszországban készültek.
nekem nagyon nem vált be ez az olaj :) jobban csörgött tőle a blokk füstölgetett is pedig 20w50 volt , a mostani 10w40 pedig nem füstöl , előtte is 10w40 volt és akkorsem volt semmi füst :)
http://www.goldolaj.hu/repsol/... Sziasztok! Vélemény erröl az olajrol? Xr 650 R be önteném.
már 2x majdnem sikerült
hát az biztos körülményes lesz
nem tudsz
egy gyári domival bármikor kiállok egy kis patakmedres menetre
masteron bátyó hiperdomiját is szívesen megnézném már egyszer
gondoltam csak huztalak:)
egyik ismerős gondol rá halványan
nekem nem kell, megvan az első szerelem másodszorra is
észhez tértél?
melyik is az utolsó japó domi? amit még érdemes megvenni
kb milyen ár a reális? rendszámosba kellene
Sziasztok.

Honda XL 600 főtengelycsapágyak méretei kellenének!

Köszi!
Kösz masteron rá kérdezek