Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg annak is jónak kell lennie Találj ki rá valami árat aztán ha nem túl nagy fáradtság és elpostáznád nekem azt meghálálnám Ezen az email címen megbeszélhetjük a részleteket: hardamstaff@gmail.com
Hali!
Menyibe adod őket ?
Sziasztok !
Egy olyan problémám van hogy a van egy honda xl 600 r motorom na az tönkre mnet de a gyújtása tökéletes! Esetleg a 600 xl gyújtás jó lenne a xl 500 gyújtás helyére ?
Köszi srácok a segítséget!

Természetesen fix szárral+krova fejjel álltam neki.Bizonytalan voltam de akkor jönnie kell,azoknak a csavaroknak.
van 2 db, de nem réz, hanem alumónium
38X30 a mérete.Köszi előre is.
Van 1 pár FEHÉR oldalidomom xr6-ra 90' évjárattól.
(becsúszik a tank alá)
Cserélném, 87' évjáratú idomokra,vagy eladó.
Hello
Xr4-al van eddig nem tapasztalt problémám!
Kb 90-100-as tempónál, ha tartom a tempót, kapkod a motor!
Amikor gyorsítok, semmi hasonlót nem tapasztalok!
Karbi tisztítás volt, gyertya kitisztítva, próbáltam másik gyertyával is, azzal se lett jobb! A tank szuszogóját is néztem, az is fasza!
Van valakinek ötlete, mi lehet a gond? Üzemanyag? Levegő? Gyújtás?
Nekem már nincs nagyon ötletem!
Indulni tökéletesen indul hidegen, melegen!
NKZ 20 X 34 X 16.8-9
Sziasztok srácok volna egy fontos kérdésem.
a képen a 27-es számmal jelölt cuccok közük a tűgörgős kosárnak mit a méretei? Ha van valakinek szétszedett blokkja és rá tudna kukkantani azt megköszönném!S.O.S!

RAjz:
http://www.cmsnl.com/honda-xl6...

K
inagyított:
http://www.cmsnl.com/honda-xl6...
Norbi!
Nem szeretem ha hülyének néznek!
Hívd el egyik jó barátod és próbáljátok meg felrakni!
Ha megvan, hívj fel és köszönd meg hogy segítettem rajtad!

Üdv Roland
mondd el a paramétereit ( külső belső átmérő, vastagság) megnézem, és ha van küldök egyet vagyis kettőt!
Na úgy néz ki,hogy a gyújtó kábelem volt a hibás az időnkénti leállás miatt ugyanis belül el volt szakadva.Esetleg tud valaki jó minőségű gyújtó kábelt akkor jelezze.Érdekelne még réz tömítő gyűrű is ami a kipufogó leömlőnél van 2 db.
amil... MAIL...
Ment a amil ! Köszi
rolandsimon89@gmail.com
Egy db kéne nekem ha mehet a posta akkor adj egy mail címet és elküldöm hogy hová kinek.. azért írok mert én nem vagyok othon de az asszony átveszi helyettem
Ha pedig szar és be van állva a Gerecséék-től kapni hozzá jó felújító szettet.
előtte nagyonfaszán elmosni a csapágyakat a tengelyeket meg nagyon finom (akár 2000) vízpapírral megtakarítani
a lengővillát is érdemes kidobni, ott is kiganézni mindent
és használattól függően 1-2 évente ismételni
ne villáskulccsal lazítsd és nem nyalja el. Dugófej, feles racsni. Ahova nem fér oda ott csillagvillás meg ütöd a kulcsot. Ösze meg mindenhova zsír.
Sziasztok,

XL 600 LM/RMG Bal kipufogó szelephimbát keresek!
Akinek van jelezze please!
Csavarokat próbáltam lazítani de nem nagyon ment.Akkor majd nekifeszülök aztán,ha elnyalja elnyalja. (Még a kérdés felrakása előtt próbáltam lazítani a csavarokat,csak nem voltam benne biztos,hogy így kell..)

Köszi a segítséget.
szeged-mátészalka offroad, itt max annyit mentünk aszfalton amíg kerestünk boltot-benzinkutat-hidat
onnan egy kis barangolás legkeleti pont, meg mindenféle műemlékek(faluvégén kurtakocsma és társai) utána tokaj 2 napig esőnézés, majd gyöngyös aszfalton onnan farmosig aszfalt majd javarészt offroad haza
Merre mentetek?
na most már tudok veletek is túrázni.
beszoptuk az esőt aztán csak ittunk 2 napig, edzett lettem
azért csak nyomtunk egy szűk 1300km igaz ebből legalább 300 aszfalt lett
fent északon olyan takony sár lett hogy lehetetlen volt menni benne a szarrákopott gumijainkkal