Hát akkor a 97eshez adják a 98ast szerintem. a 100as meg sztem 101mm . Én így gondolom. De csak meg tudják mérni a tömítéskészletet. Hívd fel őket basszál oda az asztalra azt mondjanak egy számot.
A használt heng fej tömítés 98mm-es. Szóval elvileg elfér.. KÉt méterű tömítéskészletet lehet venni. )97 és 100mm-est..Mindkettő XL 600-hoz.. Ha az alap nem jó akkor talán a 100-as jó lenne:DNem tudom...
a membrán meg a belevaló szarok tuti egyeznek bár én hondátol rendeltem mégse teljesen passzolt kis csiszolással végül bement nagy különbség nincs köztük szerintem.. egy rakás szar mind:)
Bele fog lógni az égéstérbe. De nézd meg a régi hengerfej tömítést. Nem hiszem hogy úgy gyártják hogy pont 97 a belső átmérője. Ha logikusak, mert japánok akkor sztem úgy csinálták hogy a legnagyobb túlméretre is megfelel. Mérd meg a régit. de jónak kell lennie. Nekem az athena is paszolt.
Rákérdeztem a citybiken-él is és azt a választ kaptam, hogy nem passzol hozzá:D Gondolom a blokk és a dekli tömítés nem egyezeik(önindító) és ezért írta. A hegerem fel lesz fúrva 97,75-re passzolni fog a 97-es tömí készlet hengerfej tömítése?
nekem ilyenekre van egy réz kalapácsom avval nagyon jól lehet ilyen dolgokat ütögetni
ha kint van a tengely csiszold le simára 200+os papírral utána zsírozd be vékonyan
aztán ha se a csapágy se a köztük lévő cső nem rozsdás mehet vissza
Megerősítést kérnék.. Az XL 600 R-LM-RMG karburátorok megegyeznek? XL6R Membránt találtam Ebay-en. MEg akarok rendelni valami h005 a típus. Elvileg annyi a különbség az R és LM-é között, hogy a membránszettben(membrán,rugó+o gyűrű) a rugók eltér!
Helyes az infó?
Azért kell rajta hagyni az anyát.De én éppen csak annyira tekerném le hogy az anya külső széle egy síkba essen a tengely végével,vagy max egy fél menetnyivel legyen kijjebb.Így nem vered szét a tengely végét és elvileg a menet is megússza.
sziasztok! valakinek nincs véletlen elfekvőben egy xl600 hátsó kerék tengelye ? nagyon vevő lennék rá :) vagy esetleg valami ötlet mé nem birom kiszedni a tengelyt már 2 kulcsot törtünk el rajta..
szóval elkurvult....... pedig az aszfalt veszélyes
vagy jól megszopattátok terepen és feladta
mint az análszex, ha az óvodában megutáltatják az emberrel örökké utálni fogja
Akkor meg is rendelem 5k huf ebay-en.
A használt heng fej tömítés 98mm-es. Szóval elvileg elfér.. KÉt méterű tömítéskészletet lehet venni. )97 és 100mm-est..Mindkettő XL 600-hoz.. Ha az alap nem jó akkor talán a 100-as jó lenne:DNem tudom...
Nemtudom mennyiért adnak t.készlet de nekem ez jött be nagyon
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Üdv
ha kint van a tengely csiszold le simára 200+os papírral utána zsírozd be vékonyan
aztán ha se a csapágy se a köztük lévő cső nem rozsdás mehet vissza
Megerősítést kérnék.. Az XL 600 R-LM-RMG karburátorok megegyeznek? XL6R Membránt találtam Ebay-en. MEg akarok rendelni valami h005 a típus. Elvileg annyi a különbség az R és LM-é között, hogy a membránszettben(membrán,rugó+o gyűrű) a rugók eltér!
Helyes az infó?
enyém sokkal szebb volt mégse sajnálom......
max azt hogy nem 20 évvel ezelőtt vettem
vagy jól megszopattátok terepen és feladta
mint az análszex, ha az óvodában megutáltatják az emberrel örökké utálni fogja
Ez meg a kipufogó lehet?