Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most vettem egyet,az C49-es...
Nem spirálos. Csak kábelek jönnek ki belőle
Elszakadt a spirál!?
köszi!
Sziasztok. Érdeklődnék hogy egy xl 600 lm-en eggyik pillanatról a másikra lefeküdt a fordulat szám mérő hol kezdjem a hiba kerresést véleményetek szerint ? Arra gondolok hogy esetleg van olyan ami jellemzően tönkre szokott menni esetleg ? Előre is köszönöm válaszotok
helló. Norbi, itt könnyen megtalálod,csak az évjárata kell a mocinak...

http://motoralkatresz.eu/motorok/honda/600/94/
tudom!
A C45 az acél anyaga...
Én már 3-4éve nem mentem vele!Előtte jártam arrafelé viszonylag gyakran!
akkor nemén voltam én tavaly vettem egy xr blokkot donornak. te jártál itt a lencsésinél az fmx-el régebben sokszor láttam eggyet erre.
48 fogas, és 6 felfogatás van rajta!
Szerintetek milyen lánckerék van rajta?
JT C45- jelzés is rajta van!
Sziasztok.

MÉg mindig keresek XL 600 LM/rmg jó állapotú főtengelyt! Már minden megvan a motorhoz csak ez hibádzik!:D 80mm lökethossz és önindítós!
Akinek van kérem jelezze!
06 30 635 9305
Csorgess meg
Üdv valakinek van eladó xr600 vagy nx 650 dominator karbija, működőképes , teljesen jó állapotban?
Már egy hete nem találok, munkaspeti meg nem válaszol...
Előre is köszi!
A Palimadár című filmben is van XL
A TombRaider 2 ben meg XR van
Nem is most gondoltam!Egy vagy két éve volt.Egy 88-as domié volt,a nagyobbik fajta.A blokkot meg a Bárdihoz vittem marutival.
De lehet akkor nem te voltál!
Hát ezzel az öszvérrel nem is. :)
csak sose álj meg neki a többi már jön magátol
igen, de tüzifa ,disznó ,kandalló és egyébb finomságokat adnának. gondolkoztam összerakom és odaírom jó akkor rögtön elviszik
bár karbit nem vettem most,hogy belegondolok,de egy koplett váltót igen
Akkor a tiédet láttam valamelyik hirdetési oldalon 300 körül?Motorhibásnak volt hirdetve!
igen én vettem. a kerékhez van új lánckerék és tárcsa is még 200km-sem mentem velük. a motor várat magára nemnagyon használom (orvos javasolta hanyagoljam,de rájöttem magamtol is),így nemis csináltam meg.próbáltam eladni,de csak cserélték volna. így marad és gondolkozom átépítésen
Mi is így tettünk! :) Rendőrautó volt is ám a hátam mögött. Igaz nem kellettem neki,hála az égnek.