na le vettem a légszűrő gumikat be fogom a karbikat és mikor el kezdem le nyomni a berúgó kart először fúj kifele a karburátoron utána szív egy kicsit és utána megint fúj rajta mikor el vettem róla a kezem tiszta benzin lett ez miért lehet?
KÉt napja cseréltem elől-hátul kerék+ lánckerék csapágyakat szimeringeket. Asszem 6203 a kerék és 6303 a lánckerék csapágy kb 300ft volt darabja:D Még a márkás is kijön 1000ft/db alatt kedvezménnyel! . Elől 21x37x7 a bal és 40x50x5 a jobb oldali szim.
Hátsó lánckerék szimeringre nem emlékszem de az is valami szabvány méret és olcsó.
ha egy minimálisat mozog elmegy egy darabig, akkor van cumi ha a kosár szétesik és összefutnak a golyók, na ekkor jó eséllyel csinálsz egy tigrisbukfencet
Hát azért nagyon sokáig nem használnám szétesett kerékcsapággyal. Jót azt éppen nem tesz, szarabb vele motorozni és az új csapágynak kb 1500ft darabja.
Nem. Tényleg csak baromira el volt/van hanyagolva. Biztos láttál már youtubeon full felújítós videót amikor lebontják vázig, újrafestik, pótolják a gyári csavarokat. Na ennek is az kéne.
4 kiló alkuval. Kaptam hozzá még egy blokkot meg két tankot + pár apróság. Fogyasztását még nem mértem pontosan saccra 4-4,5 között van. Igazából az még belefér meló szempontjából.
Hátsó lánckerék szimeringre nem emlékszem de az is valami szabvány méret és olcsó.
http://www.erzberg.at/jart/prj...
a 7. játékos aki érdekes
kicsi cink: aki a hondát keresi a 20 hely körül nézelődjön