Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na le vettem a légszűrő gumikat be fogom a karbikat és mikor el kezdem le nyomni a berúgó kart először fúj kifele a karburátoron utána szív egy kicsit és utána megint fúj rajta mikor el vettem róla a kezem tiszta benzin lett ez miért lehet?
sziasztok olyan problémám lenne kompresszi van a motorban szikra van és benzint is kap mégsem akar indulni mi lehet a hiba ? honda xl 600 r
honda xl 125. oninditos blokk elado dugo. vezermutengely es gyujtas nelkul. cdi vel. gyujtotrafoval. jo fotengelyel valtoval kuplungal. 06304193169. hivj ha kell valami. megegyezunk
KÉt napja cseréltem elől-hátul kerék+ lánckerék csapágyakat szimeringeket. Asszem 6203 a kerék és 6303 a lánckerék csapágy kb 300ft volt darabja:D Még a márkás is kijön 1000ft/db alatt kedvezménnyel! . Elől 21x37x7 a bal és 40x50x5 a jobb oldali szim.
Hátsó lánckerék szimeringre nem emlékszem de az is valami szabvány méret és olcsó.
ha egy minimálisat mozog elmegy egy darabig, akkor van cumi ha a kosár szétesik és összefutnak a golyók, na ekkor jó eséllyel csinálsz egy tigrisbukfencet
Kerékcsapágy. Talàn van még 2000forint is simmeringgel együtt.
Hát azért nagyon sokáig nem használnám szétesett kerékcsapággyal. Jót azt éppen nem tesz, szarabb vele motorozni és az új csapágynak kb 1500ft darabja.
nem tudom használjam-e így :) picit lötyög jobbra balra ha mozgatom de nagy bajt csak nem csinálok vele ha használom
Ha nem vagy igényes a kanyartartásra meg stabilitásra nem gond:D
srácok szerintetek ha picit lötyög az első kerekem az nagy gond ? vagy használhatom igyis amíg nem tudom megcsináltatni ?
Beveheted.....
igaz is többiek nagy hátrányból indultak volna akkor:)
itt nem is indulhatott volna, de szerintem az xtz-t tuti nem nyomná le
ini ez a papír forma nem ilyen lenne ha Masteron indulhatott volna:)
ha valakit érdekel:
http://www.erzberg.at/jart/prj...
a 7. játékos aki érdekes
kicsi cink: aki a hondát keresi a 20 hely körül nézelődjön
Motoroznék én hobbiból is ha lenne mivel.:)
a te eseted más neked meló nekem hobby...
Ja most esik le hogy jónak mondom:) Csak erre nekem nem volt időm. Most hogy van pénztermelő motor lenne, de már valahogy nem akaródzik.
ne is mond..
Nem. Tényleg csak baromira el volt/van hanyagolva. Biztos láttál már youtubeon full felújítós videót amikor lebontják vázig, újrafestik, pótolják a gyári csavarokat. Na ennek is az kéne.
valami rossz karma vagy átok lehetett a gépeden..:)
Nagyon:) Nem csak anyagilag de idegileg is kicsinált.
hmmm 400 kilo... ennyire eleged lett a hondából?
4 kiló alkuval. Kaptam hozzá még egy blokkot meg két tankot + pár apróság. Fogyasztását még nem mértem pontosan saccra 4-4,5 között van. Igazából az még belefér meló szempontjából.
értem.. dr mennyi volt? meg vagy elégedve a fogyasztással?