Kanyartól úgy hoztam el hogy bontott vez. feszítőt raktunk bele (vagyis én vittem ő belerakta). Az a feszítő bírta kb 10000-et megint elkezdett szólni. Akkor leraktam hogy nehogy megint átugorjon a vezérlés. Megvettem a gyári 0km-es feszítőt a hondától. Gézával kivettük a blokkot, kicseréltük, blokk vissza és nem indul. Visszarúg pedig van szikra meg üzemanyag is. És kifogytunk a tippekből meg távgyógyítani Kanyar se tud. Szóval kénytelen leszek kivinni hozzá, ahhoz meg lóvé kell meg autó.
csak a hátsó kerék lesz cr mivel gyári xr kerék kis túlzással de beszerezhetetlen a többiből van gyárim munkahenger és villa.. de cr ben sem mindegy melyik évjáraté stb stb.. nem árulok el többet .:D
Esetleg ha valamelyik Xl 600 tulajdonost érdekli hamarosan megbontom az xr 600 am és eladó belőle kompletten a hátsó villa fékmunkahengerrel 18 as hátsókerékkel..amin jelenleg nagyon jó állapotú féktárcsa és 50 es lánckerék van...
meg még azt szerettem volna megkérdezni hogy nektek mi a véleményetek erröl a folytás kivételről ? drz 400 kipum van folytás még benne van ha kiveszem valami változni fog vagy csak rontok a helyzeten ? mer hallotam hogy utánna kell állitgatni a karbin is
az a hiba hogy te sem tudod mit akarsz
vagy extra dinamika kell vagy gyorsaság
pl amikor 40-47 csere volt azután 5.-ben ment úgy a gép mint előtte 4.-ben
ha gyorsan akarsz menni vegyél sportgépet
vagy extra dinamika kell vagy gyorsaság
pl amikor 40-47 csere volt azután 5.-ben ment úgy a gép mint előtte 4.-ben