Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kanyartól úgy hoztam el hogy bontott vez. feszítőt raktunk bele (vagyis én vittem ő belerakta). Az a feszítő bírta kb 10000-et megint elkezdett szólni. Akkor leraktam hogy nehogy megint átugorjon a vezérlés. Megvettem a gyári 0km-es feszítőt a hondától. Gézával kivettük a blokkot, kicseréltük, blokk vissza és nem indul. Visszarúg pedig van szikra meg üzemanyag is. És kifogytunk a tippekből meg távgyógyítani Kanyar se tud. Szóval kénytelen leszek kivinni hozzá, ahhoz meg lóvé kell meg autó.
De mit hoztok össze rajta... mert nemrég hoztad el kanyartól és azóta még egy szatyor gyári motyót tettetek bele?
Értem. Sok sikert az átalakításhoz!
Reméljük sokáig bírja!
csak a hátsó kerék lesz cr mivel gyári xr kerék kis túlzással de beszerezhetetlen a többiből van gyárim munkahenger és villa.. de cr ben sem mindegy melyik évjáraté stb stb.. nem árulok el többet .:D
Eddig fasza, melót bírja. Talán kicsit puha a futómű de legalább nem veri szét a derekamat a jó pesti aszfalt.
pontosabban? cr alkatrísz?
Megvan még, csak össze kell hozni a pénz-szállítás-Kanyar triumvirátust.
Csinos. hogy bírja?
xr -el mi lett végülis?
csak gyári honda cucc
Itt a DR.
És mi lesz helyette?
erröl a villáról lenne szó + kerék kompletten munkahengerrel..
Esetleg ha valamelyik Xl 600 tulajdonost érdekli hamarosan megbontom az xr 600 am és eladó belőle kompletten a hátsó villa fékmunkahengerrel 18 as hátsókerékkel..amin jelenleg nagyon jó állapotú féktárcsa és 50 es lánckerék van...
hmmm bizony a régi xl de szerettemmm
nem baj az ha van egy kis fojtás
nem is fog, inkább csak 70 el
ha gyorsan akarsz menni vegyél sportgépet
meg még azt szerettem volna megkérdezni hogy nektek mi a véleményetek erröl a folytás kivételről ? drz 400 kipum van folytás még benne van ha kiveszem valami változni fog vagy csak rontok a helyzeten ? mer hallotam hogy utánna kell állitgatni a karbin is
inkább dinamika most annyira nem fontos nekem a nagy sebesség de azé ne 90 et menjen
a hígító ilyet nem tud, ide rendesebb szintetikus anyag kell
az a hiba hogy te sem tudod mit akarsz
vagy extra dinamika kell vagy gyorsaság
pl amikor 40-47 csere volt azután 5.-ben ment úgy a gép mint előtte 4.-ben
gondolkodok még ezen az áttétel témán lehet elöre kéne 1 el kisebb nem tudom félek hogyha hátulra feltennék 45 öset azzal már tul lassu lenne
Ma már ne szívj több nitro hígítót zacskóból