Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi de ez most szívó vagy kipufogó?
http://omegamotor.hu/webshop/s...
Talán még jó is, ennyiért!
Sziasztok! Szelepeket keresek XR600-hoz. Ha valakinek vannak jó állapotúak akkor vevő lennék rá.Olyan kellene ami nincs megütve.
A tulaj is tudja milyen árban mennek ezek nem is enged belőle semenyit.
Aprilia Pegasso 600-ból van.Az egy karbis változatból.
azért érdeklőd le miből is való bst 40 et nemigen adnak 15 ért.. asszem ktm lc4 ben voltak ezek.. valaki itt már épített be és meg van elégedve nagyon is...
http://www.kepesmotor.hu/motor... Még nem vettem meg nem akarok olyat venni ami nem jó.
képet dobjál fel oszt megnézzük nincs ebböl olyan sokféle
a gyári karbival meg célozd meg a kukáskocsit
Ez BST karbi csak nem tudom pontosan a torok átmérőt.Kivülről mérték meg az meg 46.A gyéri karbi meg 48.Jó lehet ez?
nx 650 karbi kell rá vagy bst 40 vagy MIKUNI tm 40
jah.. hát ha nem tudod akkor kicsit nehezebb lesz... bal oldalon találsz a blokkon két kupakot egy nagyobbat egy kisebbet... lehetőleg ne oldal sztenderden álljon a motor.. tank ilyesmit levesz szépen letisztítod h ne menjek kosz a blokkba és tekerd ki a szelepfedél kupakjait, könnyebb ha a gyertyát is kiveszed de tisztítsd meg annak a környezetét is mielőtt kiveszed kosz ne mehessen be bla bla... lassan kezd el forgatni a lendkereket.. míg a fölötte levő kis lukon a T jelzést nem látod a T jelzés előtt van egy kis vonal annak kell egybe esnie a kis luk közepével ..ha ez megvan és jó helyzetben van a vezérlésed akkor a vezérműtengely 4 bütyke lefelé áll ilyenkor a szelepeid zárva vannak.. ha nem így van fodorítsd át újra a lendítő kereket T ig
Hali! Aprilia Pegasso 600 karbiról valakinek infója?Jó lehet az az xr6-ra?szimpla karbi nem a dupla torok átmérője kivül 46mm.
Természetesen nem passzol a 125-ös hengerfej a 200 asra, mivel a furata más,keress meg mailon, sztán beszélünk,,
Sziasztok,
Egy Honda xl 200-hoz lenne szükségem blokkra vagy hengerfejre.
Úgy tudom, hogy az xr 200 alkatrészei is kompatibilisek, szóval ha valakinek ilyen van ne tartsa magában :D
Tudjátok esetleg, hogy az 125-ös hengerfeje passzol-e a 200-as hengerre? vagy az xl 125 ös vázba belefér az xl/xr 250-es blokk?

Az ajánlatokat a gergo.gselm@gmail.com e-mail címre várom.
Üdv: Gergő
hol találom meg benne a jelöléseket?
Jelezték innen ketten, hogy írjak ha ELADÓ lesz az XR400, megtalálhatjátok a hirdetést a nevem alatt.
szerintem akkor is kezd ott.. álitsd jelre aztán nézd meg hogy áll a vezérmű..
nem
vezérlésel nem csináltál semmit?
Üdv!
Valakinek xl6-xr6 nx vezérműlánc feszítője van eladó?
Szevasztok!Tud valaki infót,hogy az XL 200-on lévő PHBL 24 es karbiba gyárilag milyen fúvókák vannak,nem találok semmi infót.
ketyegett előtte alapjáraton ugy ált le mintha le vettem volna a gyujtást
Valamelyik szelep benyit akkor mikor nem kellene..
Talán.
Mit csináltál elötte?
köszi a válaszokat , közeljövöben akkor majd veszek új csapágyakat :) de először jön az új lánc lánckerék