Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen màs. Mint egy 2t. Puritàn. Biciklis vékony kormàny vékony ülés. Nagyon lehet vele menni. A honda alulról ment kb 4-5000 ig ez ott még jobban bevadul. Nagyon jól irànyítható. 3ban gàzra kerekezhetsz vele. Magas könnyű. Tökéletes.
Nekem most 15/48-van. Közútra még az is túl rövid. 100-nál már szétforogja magát. Vagy 15/45-öt rakj fel vagy egyből 16-ost előre.
most 13-mas van fent és 15-öst akarok! azt lehet?
előre ne tegyél kicsit, mert ledarálja a villavédőt, és hamarabb is kopik a fogaskerék
köszi!
és 15/48-nál?
120kmh kb.
olyan mint a nők
amíg csak dugni kell addig nagy a szerelem, de amikor már költeni is akkor oszlik a rózsaszín köd
Na mesélj! Nekem is egyre jobban tetszenek ezek az új husaberg-ek, ktm-ek, husqvarna-k. Még nem volt alkalmam egyel sem menni, de valahogy tetszenek és el tudom képzelni, hogy milyen vadak lehetnek. TM EN 300 2t-vel mentem, igaz csak óvatosan, de az brutál nyomatékos kétütem létére.
Szerelmes lettem a bergbe
Sziasztok!
Akinek van tapasztalata, az megmondja hogy végsebességre mennyit kellene menni az xr600-nak 13/48-as áttételnél?köszi
Karbit ki volt tisztítva?
Sziasztok
Nemrég vettem egy honda xl 600 motrot annyi gondja van hogy teli gázon elkezd megtorpanni +durrog szerintetek mi lehet a baj? Tudom így nehéz megmondani de hátha mégis sikerülne orvosolni..... amúgy a motrot egyik kedves ismerőstől vettel az egész belseje új szóval szerintem nem ott lesz a hiba!
Keresek közel gyári állapotú, papírok nélküli, 30.000km alatti Honda Nx 650 Dominatort 300.000 ft-ig!
06 30 635 9305
20 7740724
egy telefonszámot ha kérhetnék.és azon megbeszéljük.
ez van nekem is ...
ez a pontos kép
MN1 CF514D Szögletes. 91-es évjárat.
egy 10 esért adom ..milyen évjáratú a géped? nézd meg a cdi csatlakozást kerek vagy szögletes?
Köszönöm a felvilágosítást!
ezeken már tul vagyok ezek jötek nekem is. akor a cdi valószinű.Menyit kérnél érte?
ezt másoltam gondolom az értékek így adottak..
Jeladó.:510-570 ohm - gyújtótekercs primer0,8 ohm secunder4,1 ohm - alternátor 235-319 ohm. Ha mindegyik jó akkor a gyújtóelektronika hibás,azt is kilehet mérni, de az bonyolultabb.
vele még nem találkoztam
mondjuk idén még nem is voltam ott, holnap akartunk menni, de havernak bejött meló én meg egyedül nem szeretek izmozni
tekercsnél nem tudom elképzelni hogy van olyan hogy jó nem jó az vagy jó vagy szar de ha szar nem is indulna .. szerintem igy ha nem a karbi akkor maradt a fuvóka...