Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki tudna segíteni?xr600 nagy fordulaton elkezd szaggatni,mindent átnéztem amit lehet karbi ,szelepek,vezérlés.Amúgy szépen megy meg indul.előre is köszi.
Úgy veszem észre nem is lessz egyszerü beszerezni ezt a szimeringet,feladtam vele a házi feladatot a honda szerviznek
Hello. A Varadero tulajdonosa én vagyok tavaly augusztus óta. A hírdetés mögött álló "úri"ember valószínüleg azt a hírdetést mentette le tavaly, amivel az előző tulajdonos a motort hirdette. Jelenleg épp élénk levelezést folytatok vele arról mikor és hol tudnám megtekinteni a motort.
Köszi szépen
Pereme van a szimeringnek ..
A szerencséd annyi hogy nem kell tömítés a blokkhoz mivel lejön a blokk alsófele, és csak tömítő paszta van a blokkfelek közt
Üdv
500 -as XL be nem normál szimering megy a kihajtáshoz
eredeti honda kell hozzá 6 ezer ft körül mozog az ára és szét kell hozzá szedni a blokkot !
Itt a cikszám 91206-KB7-005
remélem tudtam segíteni
Elég szorosnak tünt,de az a baj hogy az új jobban folyt mint az eredeti.Probáltam a bordás tengelyröl leszednia kis távtartó hüvelyt ami ugye a szimeringfutó is de nem jött kalapálni meg nem akartam.A távtarton van 2 lyuk arra gondoltam nem-e hogy az kezdte ki a szimeringet.Mert akkor nem ütöm be ütközésig az ujat.
Húzz rà a simering rugóra mielőtt beteszed
Gondolom dupla élű szimmering lett belevéve! ?
Mi a baja? Nem kopott a tengely?
Vegyél rá szorosabbat.
Köszi!

Nem a kinézete számít! :)
Nekem nagyon jól néz ki, mint az új, csak nem gerjeszt a tekercs....

Remélem megoldódik!
Köszi utánanézek
tuti natúr kell oda?
andrás testvérünk kínlódott evvel régebben, az valami horror árban szerzett olyant ami jó is lett
részletekre nem emlékszem mert már csúszik a szíj
kicsit meg kell takarítani azt jóbvan szórja a villámokat is
Én a viton márkájú szimeringet tudom neked ajánlani.Itt pesten az O ring kft forgalmazza.
jah megvan
Szevasztok! Tudna valaki segíteni hogy xl 500-hoz hol kapok lánckerékszimeringet,olyat ami bírja is mert amit vettem a csapágyboltba 62x34x10-es az nem bírt ki 10km se
Vajon mi a különbség?
Xl 600 tekercs, és xr 600 tekercse között?
Akkor jó! 15 után indulok, olyan 17 körül ott vagyok!
Megtaláltad a tekercset?
köszönöm gyors válaszod! rád mindig lehet számítani!
Hali!
Nem lenne az kicsi Jó beállítással és egy normális nyitott rendszerrel élvezetesebbé tenné a motorozást.
Szia Masteron!

Az xr-re a 39-es keihin fcr karbi kicsi lenne?
Válaszod előre is köszönöm!
vitboy a holnap egész nap jó nekem a reggelt kivéve
ezt nemigen adom el, még bejáratós :) olyan kompót van benne hogy masteron sem tudta átforgatni a beugrókat pedig ö porozik keményen vagy mi.. de ha esetleg elöfordul nálad xr hátsókerék gondolhatnál rám
szevasz Dzsoni Bravó!

Helyzet?
Motor mikor lesz eladó?
az autó és a motor utána azok vannak a legtöbbe